Bu zamana kadar kar payi donemlerinde genelde bir kac gune kadar eski yerine ulasiyordu ttrak. Bakalim cuma kapanisini kactan yapacak?
SM-J500F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Bu zamana kadar kar payi donemlerinde genelde bir kac gune kadar eski yerine ulasiyordu ttrak. Bakalim cuma kapanisini kactan yapacak?
arkadaşlar temettüsü hesaba geçen varmı
tahtada enteresan bir savaş var
şu an 7750 teorik eşleşme 7270 lot alış görünüyor.....ama değişebilir....
dün ki ortalamalardan 560 düşüp..vergi keseledikten sonra yatırımcıya 470 verilmiştir......
yabancı denilen yatırımcı bir tl vergi avantajı sağlamıştır......onlara yok bize var......bu işi de anlamış değilim
Türk Traktör (AL, hedef fiyat 95TL) – Bugün pay başına 5,621241TL brüt ve 4,778055 TL net nakit temettü dağıtacak. Temettü verimi %7,2’dir.
arkadaşlar temettüsü hesabına geçen varmı
Temettü hesaba Cuma günü geçer.Daha önce olmaz
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[IMG]https://i.hizliresim.com/1JbPmN.png[/IMG]
tahta yapıcılar iş başında...başka bir hissede olsa başı ezilirdi bu kalabalık tarafın.....bakalım
20.03.2018 de işbanktan 500 adet alış emri girdim oda ne 77.700 den alış gözüküyor maliyete bakıyorum 72.92 den aradaki fark nedir,temttü miktarı kadar temettü ile alakası var ama ben piyasa fiyatından emir girdim piyasanın 5 tl üstünden alış yapılmış. satış ekranına bakınca kar görüyor çözemedim bilen varsa yardımcı olursa sevinirim
çook geride kaldı çook bir zamanlar endeks 100 ile aynı giderdi hatta daha fazlaydı bir zamanlar tüpraştan daha yüksek fiyattan işlem görüyordu otokar ile aynı rakamlarda işlem görüyordu ford 30 tl iken ttrak 70 li rakamlardaydı nerdeyse ford ttrak ı yakaladı hepsi gitti ttrak yaklaşık 4 yıldır yerinde saydı bakalım ne olacak sabır dedik bekledik bekliyeceğizde...
kardeş 7770 maliyet doğru.....dünkü ortalamadan 560 çıkarırsan ...ve ekrana sabah baktı isen açılış fiyatı 7190 olduğundan aradaki farkı size zarar olarak yansımış ..ancak 480tl lik bir farkı verilen temettüden alacaksınız...hissede 7190 ın üzerinde fiyatlandığından karda olmanız gerekiyor...aslında kısaca şu an ki fiyata 4.80 eklerseniz temettüsüz fiyatı bulursunuz
dün aldıysan problem yok......
bugün zaten o dediğin fiyatı görmedi......ben bir buçuk yıl önce aldım...sen dün aldın...hiç farkı yok ...sadece ben beklediğimle kaldım o kadar
Endeks rüzgarı ile seans bitmeden 75 üzerine at artık..!!!
[IMG]https://i.hizliresim.com/z0ZEnR.png[/IMG]
Fabrikamız nasıl, satışlar ve özellikle ihracat ne durumda bilgisi olan var mı?
Şu an ağr. ort. kaç arkadaşlar...
http://www.turktraktor.com.tr/pdf/30...018_tr-300.pdf Traktöre yatırım yapanlar okusunlar
*deniz yatırım, türk traktör hedef fiyatını 100,00 tl'den 94,38 tl'ye revize etti, tavsiye 'al'
bekliyoruz....bekliyeceğiz.....demekki onlar biraz daha satacak
Temettü ödemelerinin tümünde MKKdan eposta alınıyor mu? SODA için bugün eposta geldi temettü ile alakalı ancak TTRAK için öyle bir eposta gelmedi bu normal mi?
Bu ..idikli sığ kağıt nereye kadar gevşeyecek bakalım...
tahtada cepten suni alış satışlara devam , gerçek alış satışlardan eser yok , derinlikte o akan emirlerin alayı suni , ( 100 lot alış , 200 satış vb heepsi gerçek değil ) tahtaya müşteri çekmek istiyorlar , bir de A gurubunda kalma mücadelesi ,
kurumlar ise bir sürü hedef fiyatı veriyor , kimi düşürüyor , yüklü mala sahip müşteriler hisseyi boşaltıp başka hisselere kaçıyor , hisseyi canlandırmak için çabaları , nafile ,
son 4 senedir ve bugün dahil 70 - 80 tl arası gidip geliyor ,, yarın temettüsünü alan vınnn :ss:
Temettü için hisseyi evvelki gün seans sonuna kadar tutmak yeterli değil miydi?
örneğin temettüyü 21,03,2018 de veriyor , 20.03,2018 de hisseyi satın alan , elinde olan temettü parasını hakeder
Belki yarın temettü paralarının bir kısmı kağıda döner..!!!
Ayının bal bu yıl çoook olacağını söylemesi gibi oldu benim ki de ...:oleyo::oleyo:
hangi temettü......resmen hissenin ır.......na geçtiler.....yatırımcıya verdiği 470 tl...hisse fiyatından düşen..560tl..hesaplayın bakalım 7770 kapanıştan geriye hangi temetü kalıyor..adam resmen robota bağlamış iki çizgi arasında gidip geliyor....beklenti çok ama hissede bi b...k yok....bakıyorsun beş para etmez hisse dünya kazandırmış....en çok geçen zamanıma acıyorum....yazıklar olsun...
Faizler yüksek seviyesini korudukça ve kur yükseldikçe borçlanma suretiyle finansman sağlayanların, belki de patronların, gelirden aldıkları pay önemini koruyacaktır.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Temettusu hesabina yatan var mi. Ziraat yatirim henuz yatirmadi
Temettüsü batsın.. Bi anlamı mı kaldı!!!
Temettü yatan var mı arkadaşlar...iş yatırım an itibariyle ben de gözükmüyor
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Temettüler yattı.1.seansta hesaba geçti
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.