Bist 50 ye giriyormuş 1/7 da doğrumudur… Doğru ise Bist 50 de 1 tl altı kağıt ...
Printable View
Bist 50 ye giriyormuş 1/7 da doğrumudur… Doğru ise Bist 50 de 1 tl altı kağıt ...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...73539b520f.png
Dikkat ederseniz hacim artıyor... ytd
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ne kadar sakin gözüksem de sövmemek için kendimi zor tutuyorum. Ytd
Aynen aynen
Yarın 2. Nci çeyrek kapanış günü olacağından sert hareketlere hazırmıyız ? Örneğin yüzde 10 yukarı kapanış yapsa fena olmazzzzzzzzz
Defter değeri 1.32 olan hisse 0,95 kuruştan işlem görüyor ya mantığa aykırıııııı
Abicim vallahi akıl erdiremiyorum. Bu hale nasıl geldi anlamıyorum. Yalnız bence pis kokular var gibi görünüyor. Büyük bir beklenti içinde olabilir. Sanki yıldırma veya yukarı ivme için hazırlık yapıyor gibi geliyor bana. Benim düşüncem. Ytd
Teknik olarak 0,98 üzerinde kapanış yaptırmaları halinde hedef 1,10 ve üzeri ne sert harekete gebedir kanımca bilginize
İş yatırım en cazip 5 hisse raporu TSKB için 1.72 TL hedef göstermiş
http://rapor.isyatirim.com.tr/2_20180702095803545_1.pdf
halil paz<arlama.***devam diyo..
büyük iş bu halil pazarlama işi.****kim kurdu acaba**??başındaki kim **???önemli.***araştır incele bul***halil pazarlama**
işyatırır *başında manukyan tv lere çıkıp bi şeyler anlatıyo ekonomiye yön veriyo ..işfinans**mafiş**
işgyo sırada **mafişlemede.**
tskb mafiş operasyonu içinde***
iştiraklerde mafişleme***devam ediyor..**komedi drama..
bu arada sayın kılıçdaroğlu için hergün basında yazılanlar.neden bırakmıyor**???
şanssız zaten ..**onun dönemine geldi bu iştirak çöküntüleri**el değişimler falan.**tesadüf işte.şanssızlık***????
sahi neden bırakmıyor ki**???
Borsanın en çok tedbir ve brüt takas uygulamasına maruz kalan İş Finansal Kiralama yeniden olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine sahne oluyor…
BORSAGUNDEM.COM/KULİS HABER
Sık sık olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine sahne olan İş Finansal Kiralama (ISFIN) tahtasında yüklü miktarda mal çıkma operasyonu yapıldığı söyleniyor. Borsanın en çok brüt takas uygulanan ve tedbir getirilen hisselerinden biri olan ISFIN, bugün yeniden olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine sahne oluyor.
YATIRIMCILARA ‘DİKKATLİ OLUN’ UYARISI
Tukaş operasyonu ile ilişkilendirilen hissede yüklü miktarda hisse satışı gerçekleştirmek için her yolun denendiği konuşuluyor. Hisse satış operasyonunu ise hapis cezası onandığı için Türkiye’ye gelemeyen Galip Öztürk ve ekibinin yönettiği ileri sürülüyor. Uzmanlar küçük yatırımcıların dikkatli olmalarını öneriyor.
işfinansın son hali****tukaş falanda dio...hani bizim yeni işbank ortağın oyaktan **satın aldığı**??tukaş.**
vay beee..
şimdi işfinansın ana ortaklarından tskb ne düşünüyo acaba.***ersin ve ekibi başta nasılolsa bişi olmaz.....hani şu geçen dönemlerde yönetici* işfinanscı incede burada...beraberler yani.*
sahi kıklıçdaroğlu chp başkanlığından o kadar seçim kaybetti neden istifa etmez acaba..hayret..**
yalnız bu halil pazarlama -yı kuran spek**iyi iş yapmış yani.**
sorun teknik falan değil..sorun halil pazarlamasal**izle incele araştır uykuya yatma.**
işfinan sı işgyo yu ..**
TSKB hilkat garıbesi … 0.96 tl..fiyat ..İş yatırım ın önerdiği hisselerden...Netice (0) Şekerbank/ICBT/T.Kalkınma/Albaraka bankalar gurubunda son sırada..Diğer bankaları yazmadım.Patatese yatırım yapsa idik...
Pozitif ayrışması lazım, ama yatırımcısını ayakta uyutmaya çalışıyor hayırlısı beklemekten başka çare yok
İş Bankası isterse gider.İstemezse bekler...
Farklı yazım ve anlatım tarzına sahipsiniz.Bazı insanlar kendi zamanlarında saçmaladıkları yada kayda değer görülmeyip umursanmadıkları için anlaşılamazlar. Yazdığınız onlarca yazıdan kısmen bir şeyler anladım ancak tamamen birleştirme - bütünleştirme yapamadım. Umarım gelecek sizi haklı çıkarmaz yoksa baya zarar ederiz gibi görünüyor. takibe devam...
Güzel para girişi var. Ytd
Para girişi güzel de koca öküzü kıpırdatmıyorlar...[/QUOTE]
Spek istese kumıldarda, bakalım ne halt yiyecek
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...6c6442952b.png
Milim-milim 2ileri 1geri , diğer hisseler% 10-15 yaptılar. Darısı bunun başına
Birileri yeterince mal toplayamadı herhalde..Dallarda kalanlarıda alayım diyor..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...ee1c569bc5.png
iştiraki işfinans**borsada ne oldu sahi**nasıl oldu..**hisseleri borsadan toplayan nasıl büyük ortak oldu..sahi***
hisse haşamutosu nasıl yapıldı sahi****
kim bunlar **nasıl organize olup hisase haşamutosu yapmaya devam ediyorlar.***araştırılmalı .incelenmeli...**
işfinans artık mafiş..sıradfa işgyo mu.***izleyenler meraklılar araştırımacılar çoğalıyor..**iyi çoğalıyor hemde..**bağa iyi ..**
hisse abidiklemesi yapanlarda sanıyorlarki görmüyorlar...hııııı.... öyle devam etsinler *****saf saf devam etsinler***organize...
Bugün biraz daha alıcılı sanki. Bozmaz umarım
English
TÜRKİYE SINAİ KALKINMA BANKASI A.Ş.TSKB
Özet Bilgiler
Genel Bilgiler
Merkez Adresi
MECLİSİ MEBUSAN CADDESİ NO.81 34427 FINDIKLI-İSTANBUL
Elektronik Posta Adresi
info@tskb.com.tr
İnternet Adresi
www.tskb.com.tr
Şirketin Süresi
SÜRESİZ
Bağımsız Denetim Kuruluşu
GÜNEY BAĞIMSIZ DENETİM VE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLİK A.Ş.
Şirketin Dahil Olduğu Endeksler
BIST TEMETTÜ / BIST 100-30 / BIST 50 / BIST SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK ENDEKSİ / BIST TEMETTÜ 25 / BIST 100 / BIST TÜM / BIST BANKA / BIST YILDIZ / BIST KURUMSAL YÖNETİM / BIST MALİ
Şirketin Sektörü
MALİ KURULUŞLAR / BANKALAR VE ÖZEL FİNANS KURUMLARI
Sermaye Piyasası Aracının İşlem Gördüğü Pazar
YILDIZ PAZAR
ABCD Grubu
A
Esas Sözleşme
Bağlantı Kurulacak Yetkililer
Ayşe Nazlıca
Bütçe Planlama ve Yatırımcı İlişkileri Müdürü
nazlicaa@tskb.com.tr
0.212.334.51.94
Özen Çaylı
Bütçe Planlama ve Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi
halilogluo@tskb.com.tr
0.212.334.52.49
Emre Kalelioğlu
Bütçe Planlama ve Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi
kalelioglue@tskb.com.tr
0.212.334.52.03
Özlem Bağdatlı
Hukuk İşleri Müdürü
bagdatlio@tskb.com.tr
0.212.334.50.93
Korhan Aklar
Hukuk İşleri Grup Yöneticisi
aklark@tskb.com.tr
0.212.334.50.92
Son Beş Bildirim
5
Bugün 18:59
TÜRKİYE SINAİ KALKINMA BANKASI A.Ş.
Özel Durum Açıklaması (Genel)
4
06.07.18 18:41
Fiyat Tespit Raporuna İlişkin Analist Raporu (Halka Arza Aracılık Eden Kuruluş Tarafından Hazırlanan) / MSGYO
3
03.07.18 17:33
2
29.06.18 18:38
1
29.06.18 18:38
Şirketin Önümüzdeki Bir Aylık Hak Kullanımları
Şirketten Beklenen İlk Beş Periyodik Bildirim
Yıl Bazında Şirket Haberleri
Beklenen Bildirimler
Finansal Rapor Tarihleri
Borsa Günlük Bülteni
SPK Bülteni
Gayrimenkul Sertifikaları
TSKB
EN
Gönderim Tarihi
09.07.2018 18:59:40
Bildirim Tipi
ÖDA
Yıl
-
Periyot
-
Özet Bilgi
Ojer Telekomünikasyon A.Ş.'nin Borçlarının Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin Mutabakat
İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Türk Telekomünikasyon A.Ş.'nin (Türk Telekom) ana hissedarı olan Ojer Telekomünikasyon A.Ş.'ye (OTAŞ) kredi sözleşmeleri tahtında sağlanmış borçların yeniden yapılandırılması için Bankamızın da aralarında bulunduğu tüm kredi veren taraflarca bir mutabakata varılmıştır.*
Mutabık kalınan yapı uyarınca OTAŞ'ın sahibi olduğu, Türk Telekom'un ihraç edilmiş sermayesinin %55'ini oluşturan ve mevcut kredilerin teminatını oluşturmak amacıyla rehin verilen 1.925.000.000 adet A Grubu payların kredi verenlerin doğrudan veya dolaylı ortak olacakları, Türkiye Cumhuriyeti'nde kurulmuş ya da kurulacak özel amaçlı bir şirket tarafından devralınması planlanmaktadır. İşlemin tamamlanması yeni şirket nezdinde yeniden yapılandırılacak krediye ilişkin sözleşmeler üzerinde mutabakata varılması, gerekli kurumsal, idari ve her türlü onay ve izinlerin tamamlanması ve sözleşmeler tahtında gerekli koşulların sağlanmasına tabidir.
SM-A720F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşım hepimiz okuduk bu haberi. Ans maddeyi alıp yapıştırsaydınız. Bir sürü ıvır zıvır
Mobilden bu kadar oldu.
SM-A720F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hisseler nasıl el değiştirlir**üniversite tezi olacak...
nasıl organize olunur..**te emem tüüü ler nasıl hisseyte çevrilir...halka açık paylar üzerinden nasıl büyük paylı ortak olunur.***
dünyada**örneği yok...
kimse bu matematiksel deha girişimini bilmediğinden yapamıyordu...bir ilk..vede sanırım son...
gerçi işgyo ordan göz kırpıyor ikinci olcam diye .işfinancıyı da getirdiler tecrübeli**
bakalım izleyenler**.....??ne kadarına nereye kadar ***?
neyse tez yazılır ..borsada nasıl hisse el değişimi..önemli**üniveriste tezi.**başşarılı iş.***
işfinanscı ince olanı burada maaşlı yönetici çalışanımız..diğeride işgyo ya atandı....
iki hissede çöküşte ne tesadüf.**ne şans işte..**
işfinans işte hani şu borsada borsa payları el değişen**borsadan canım..beleş fiyatlı baskılı .dünyada örneği olmayan...*şans işte..**tesadüf...**
sahi bu işdoğanlı petrolofisi zamanında chp den atanan yönetici kimdi acaba o dönem...**
neyse buluruz internetten..
işfinanstan atanan ince g.müdürü olarak başşarılı çalışmalarına devam ediyor..diğer maaşlı çalışanlarımızdan özincede buradaymış..oda y.k.başkanı yapmış kendini..
hisseye olumlu yansıyacaktır yani.**çok olumlu hemde...
sahi iştirak işfinans ne oldu.neden orada küçük paylı hissedarlığa düştük ki.yani yani.**şimdi..*şans işte tesadüf..**
Sayın propolis siz ne anlatıyorsunuz. Vallaha sinir falan kalmadı alt üst oldu. Ytd
TSKB tarafından OTAŞ'a verilen ve halen tahsil edilemeyen kredi bakiyesi hakkında sözkonusu KAP duyurusunda bilgi göremedim.
Bilenlerden paylaşımlarını beklerim.