ne güzel topluyorduk hayırdır ihracat şampiyonu herkez farketti galiba...Acaba kaç paralık hizmet yaptı
Printable View
ne güzel topluyorduk hayırdır ihracat şampiyonu herkez farketti galiba...Acaba kaç paralık hizmet yaptı
2.70 Ken yazdım 4 lirayı geçti patron spek kağıdına sahip çıkıyor helal olsun bana da kazandırdı :)
Hareketleri çok uyuz 30 kademe oynuyor beklemeye devam birara 4.14 gördü şuan 3.85
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Durdu durdu kapanışta 3.84 e 200 bin lot alış yazdı ibine gün içi bu lota alış girseydi tavan yapardı hisse
4 gün hareket yaptı en az bir ay yatar artık . Trade edebilenler etti edemeyenler beklemeye devam ölü moduna geçin.Hacimsiz 3 5 lotla düşüşler yükselişler adamı uyuz eder.
Bir ay yatmaz bu kağıt kıpır kıpır maaşallah
2.70 lerden geldik bence guzel hisse son donem iyi kazandirdi patron sahip cikiyor hissesine kazandiriyor :)
Patron dedigin senin gibi olur hissesine yatirimcisina sahip cikiyor bedelsizde verdi cok cabuk 4 liraya yukseldi eee sirket ihracat sampiyonlarin dan buda hisseye pozitif yansiyor devamli:)
Alemin krali tgsasim 😀
https://i.hizliresim.com/Z57Eyg.jpg
8 temmuz 2019
saat 16,03
Klimasan patronu gibi 2 yildir kucuk yatirimciya hep kazandiriyor hem bedelsiz ile hem fiyat yukselisi ile helal 😀
Her şey çok güzel olacak
Malesef olmadı 😭
Uzun zamandır hissede olan arkadaşlar 3.50 alım için nasıl bir seviye, alınırım bu seviyelerden..
Ölüdenizden farkı yok bu topiğin
2019/3 aylık çok iyi gelmiş 6 aylık kar beklentiniz nedir arkadaşlar ?
Kimse yok hissede :)
15 - 16 milyon tl kara rahatlıkla ulaşabilecek gibi görünüyor.
Temettü alışkanlığı olması da olumlu.
2019 karından da temettü dağıtabilir.
15 milyon tl kar açıklarsa 2019 yıl sonunda , fiyat kazanç oranı hisse fiyatı neyse o olur.
3.35 kapanış yapmış f/k oranı 3.35
3 yıllık karı borsa değerine eşit neredeyse :)
bilanço tarihi ne zaman acaba?
Fırlatma için geri sayım başladı 10 9 8 :evil:
https://resmim.net/f/af2b1a.png
artık tepmeli bu hisse bu niye düşer anlamış değilim geldim bakalım 3,43 ten
Alımlar hacimli ve güzel devamı gelecektir. Bilanço sızmış olabilir
Bilonca sızsa bu hisse burda dururmu bilonca iyi gelmesi lazım ihracat artışı çocuk çok fazlaydı bu firmada işleri yapan eeee geriye beklemek ben dipten aldım beklerim yarında bir 10 kademe yukarılara doğru gitsin akşama kapatmazsa bana söyleyin kulağıni cekim
5.55 üzerinde tutunup 5.6 aşabilirse 5.75 ve üzerini deneyebilir.
Güçlü bilanço bekliyorum.
kulağına çekmeye gerek kalmadı gidiyor zaten güzel bir bilanço ile süslenir inşallah
3,70 den gitti benimkiler bayram tatil parası çıktı dubaiye kaçarım ben iyi tatiller.
2,21'den başlayan hareket 4,18 ile bitti.
Tekrar 3.35 den geliyor. Bakalım ne yapacak?
3.60 destek atıyorum bakalim
Ben kapanisa verdim 3.67 den sabah desteği esergemeyim dedim
gün içerinde 9 kademe oynadı bilanço güzel gelecek galiba bekleyeceğim bu sefer bakalım ...güzel kapanış yaptı.
Son bilanço iyi gelmişti ve düşüşe geçmişti. Bedelsiz açıkladı düştü, temettü açıkladı düştü. Dengesiz, belli olmaz.
Yanlış hatırlıyor olmalısınız ,
9 Mayıs akşamı bilanço gelmiş hisse 10 Mayıs' ta "endeksteki düşüşe rağmen yükselmiş , sonrasında endeks tek kelimeyle çakılmış ama tgsas yukarı harekete devam etmiş"
https://resmim.net/f/Vw0E5R.png
Son tarif 9 agustos diye biliyordum. Bunlar bilançosu neden göndermediler
Borsadaki sert düşüşe rağmen 3.75 üzerinde tutunmaya çalışması olumlu.
3.82 direncini gördük.
Garanti , Ak ve Şeker Yatırım' dan çok net satış var.
Bu satışları sığ hissede bilanço riski almamak için yapıyor da olabilirler.
Ne olursa olsun satış satıştır bu nedenle ben de 1.82 hareketinde biraz satış yaptım.
Bilanço ile ilgili olumlu düşünüyorum ama bu satış soru işaretleri oluşturdu.
Bilanço iyi gelirse yukarıdan almaya da razı olurum.
Bu satışlara rağmen 3.75 üzerinde tutunması olumlu.
3.75 izlemeye devam ediyorum.
https://resmim.net/f/pRluO8.png