35 bin lot var şunada
Printable View
35 bin lot var şunada
Keki bey herkes için hayırlısı olsun
Bizde burdayız
Bir avuç yatırımcı burda hazırdır. .tahta yapicilar da hazir ise gemimiz demirleri alabilir artık..😅😅
Durdoyu satanların önemli bir kısmı yeni bir alış için durdoyu 5.00-5.50 aralıklarında beklemeye geçmişlerdi. .Ama durdonun duzeltmesinin bitmek üzere olduğunu dün söylemiştik. ..bu gün ise durdo çıkışa geçti. .
Bekleyen arkadaşlar ne yazık ki bu gün hayalkirikligina uğradılar. .
Yapacak bir şey yok..durdo şakaya gelmiyor..
Ben acikcasi icinizdeki en eski olabilirim 2018 subattan beri burdayim:) yurtdisinda oldugum icin kendim katilamamistim ancak genel kurula bile temsilci gondermistim. Sirketi ve patronlari daha yakindan tanimak icin. Hala da burdayim. Bu yil yapilacak genel kurula katilacagim
Insallah bazi sorularim olacak ve ona gore devam edip etmemeye karar verecegim. Ama burada bahsediligi gibi bir borsaci bir patron yok bence. Isine gucune bagli sirketini yeni seviyeye cikartma derdinde diye anladim ben. Fransiz ortagin oldugu ortamda birsaci patron olmak kolay degil. Avrupa zihniyeti sark zihniyeti gibi degildir kisa vadeli finansal perspektifi sevmez faaliyetinden para kazanmak ister. Bu sirket bir donusumden geciyor diye yaziliyor Sn keko ve Sn. METEHAN tarafindan. Kendilerine katiliyorum. Donusum basarili sekilde yurutulurse guzel bir final bizi bekliyor olabilir.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet yeterince tecrübelidir. İleri görüşlüdür. 25 yıllık tecrubesi vardır.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
durdo adamın
ç İ Ğ E R İ N İ N E
iyi gelir
vav vatan millet sakarya herkez gelmiş
sorun yok salon geniş
Tahta yapıcı harika gerçekten zaten geçen gunkü Ing nin 140 bin kusur ve diger satanlarda olmuştu toplam işlem haçmide yanlışım olabilir 250 bin civarıydı -1,5 aşagıda kapatması her tahtada görülecek bir şey degildi...
Bugun de hızlı bir çıkış yapması taktiri hak ediyor ben bir süre yataya alır diye tahmin ediyordum yanıldım...
Tşkler durdo yola devam.
Bu durdo hamuru daha çok su kaldırır dostlar...Son gelen V.G beyannamesi bize durdonun yeni durdo olduğunu gösterdi. .yeni cirolar ve karlar bu yeni temel üzerine inşa edilecek..
2019 yılı ilk çeyrekte yurtiçi satışları cirosunun 30 milyona,ihracat cirosunun da 55 milyona dayanmasini bekliyorum..sonraki bilançoları hep gittikçe iyiye gidecek..
Ekonomi uzmanlarının ortak dusuncesi türkiye bu yılın ikinci yarısından sonra büyümeye geçeceği şeklindedir. .o vakit yurtiçi satışları 35 milyonlara dayanır. .
Epey zaman olmuştu hacimli güzel + yapmayalı iyi performans oldu umarım haftalık kapanış 7x seviyelerine gidebilirsek hurra hurra
Durdo derki
ciger cigerciden alınır
durdodan alınmaz
Dünkü küçük fırtınadan sonra dinlenme iyidir...:cool:
Durdo beklemeye alınacak bir kız değil. ..ihmal ettiğiniz anda gönlünü hemencecik birine kaptiriveriyor ☺
Sakinlik ve sukunet var topikde ne guzel...:wave:
Hadi bakalım gençler...
Yeni hafta,yeni heyecan...
Bir destek atalım...
Anketimize bakmadan ve oy kullanmadan geçmeyin derim...
http://www.hisse.net/topluluk/showth...84#post3196284
saygılar/başarılar
Durdo hala çıkış isteğinde...düşük işlem hacimleri oluyor ama en kısa sürede tekrardan 7,52 son zirvelerini test etmesini ve orayı aşmasını bekliyorum...artık hayırlısı...
durdo uzun zamandır ilk defa teknik anlamda dip yapmış...son üç aydır yükseliş trendini aşağı kırmamış idi...şimdi baktığımda geçmiş günlerde aşağı kırmış ve neredeyse alt bolinger desteğine çarpıp yukarı yönelmiştir..şu sıralarda yükseliş trendinin üzerine çıkmış görünüyor...
rsı ise şu anda çift dip yapmış..her an tekrardan tepki verebilir..macd göstergesi ise dip yapmış ve yavaş yavaş açısını daraltarak fiyat ile buluşup kesme isteğinde..bunu yaptığı anda macd kendince bir al sinyali üretecek...
yaklaşık bir aydır özel hayatımın yoğunluğu ile uğraşıyorum...yarın işbaşı yapacam...hem işlerim çok birikmiş hem de durdo bir çeşit sahipsiz kalmış...:kahkah:
bana göre temel herşeydir hisseler eninde sonunda temelin gösterdiği yere çıkar...duroda da sabırlı olmak gerekiyor...durdonun daha gidecek çok yolu olduğuna inanıyorum...o yüzden de tutmaya devam diyorum...
Endeks 1700 puan + durdo neyi bekliyorsa halen daha sürünüyo
Azıcık aldım
EML-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Credit gelmiş o yüzden aldım
EML-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.