Inşaallah dediğin gibi değildir
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Inşaallah dediğin gibi değildir
Evet siz haklısınız özür
Arkdaslar, bu defa yukarı dönme ihtimalimiz oldukça azaldı sanki. Yani 4.59 görüp 2 günde bu kadar aşağı gelmesi her şeyi bozdu. Desteklerde hicbir zaman tutunamadı lanet hisse
ASUS_Z00LD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bi 4.06 miz kaldı bakalım orda durabilecek mi? Her şey yoluna girdi derken piyasaların allak bullak olmasıyla dağıttı kendini. Buluttan nem kapmaya hazır zaten.
Arkadaşlar, ben umudumu tamamen kaybettim. Büyük ihtimalle uzun sürecek bir küresel kriz fiyatlamasina yakalandık gibi
ASUS_Z00LD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sen bu fiyattan ver kar payını oturup çıtır çıtır binlikleri yiyeceğim.
Sayın ortak faliyet raporunda ki bence yanlış dolar çıkınca kar yazar çünkü dolar artısı var
Bu firmanın 7 milyon doları var borçları 105 milyondan 60 düşmüş... stokları 60 milyondan 65 yükselmiş... ürün satışında sorunu olmayan ve %14 temettü verimi olan Alka neden düşüyor anlamak mümkün değil
Hissede baskı var bilanço güzel kar payı güzel
Yırtınsınlar bakalım daha nerelerini yırtacaklar.
Finansallarda okumanızı tavsiye ederim.Şöyle diyor doların fazla gevşemesi rekabeti artırdığından karlılığımız düştü.Tekrar düşünün derim.Artı dokuz aylıkta bu kadar nakit yoktu ve borç fazlaydı.En iyi 3 aylığı çıkabilir.
Delirsin kudursun kaptırdığı için tüm bunlar .4.55 den sattığımın 2 katını 4.10 ortalama ile fazlasıyla yerine koydum. Düştükçe kendi adıma uzun vadeli biriktirmeye devam edeceğim. Bu rasyolarla satmam aksine alırım. Baskı iyice artar buna eminim , kaptırdığı mala yansın spek. Geri alamadığı için piyasanın bozuk olmasını firsata çevirmek istiyor. Ben faydasını görmesem bile varsın torunum görsün. Hakketiği yere tike tike geleceksin / getireceksin.
Hektaş 42 kuruş kar payı
Fiyat 10.68 tl
Kordsa 29 kuruş kar payı
Fiyat 10.86 tl
Alka 51 kuruş kar payı
Fiyat 4.12 tl
Borsa böyledir fili tavuk fiyatına tavuğuda fil fiyatına alırlar satarlar alka kar payı olarak gazete kuponumu gazoz kapağımı yoksa bildiğimiz paramı dağıtıyor fiyata bakınca dağıttığı temettuye bakınca fiyata şaşmamak elde değil ytdr
nerde jop hisse varsa ky orda çünkü jop yemeyi seviyorlar :)
ama böyle dürüst kazandığını paylaşan hisseninde yüzüne bakmıyorlar
tek sıkıntı bu hissede spek kağıdı unutturuyor popular değil ozgyo polho yapılar da okadar jop yemek için sırada bekleyen ky varki
buranın yüzüne bakamıyolar
:yes:
Kar payını yatırımcısını üzmeyen aglatmadan veren şirket alka
Bazı şirketler daha çok kar ediyor olabilir fakat karını dürüst paylaşmıyor geneli ya çok az komik bir rakam veriyor yada hiç vermiyor bir şirkete neden ortak oluruz şirket kazandığında karını paylaşmak için bazı günĺükcü kumarcılar
Temettü veren sirketleri beğenmiyorlar hiç karpayi veren le vermeyen şirketler bir olurumu borsada
A kalite şirketler temettüyu dürüst dağıtır kar payını güzel dağıtan fiyatı uygun şirketleri alıp biriktirip emekli maaşı gibi her yıl kar payını alıp afiyetle yemek gerek ytdr
bir twettir gurusu lazım kağıda durdo gibi o da jop kağıtda çünkü çok bedelsiz temettü dağıtmış ya ondan
reklamı yok anladım alkanın ondan yazdım
bize acil bir guru lazım yoksa sinsi spek toplar dağıtır bir bakarki lotları artmış:wave:
strateji satışı tek kurumdan aşağı doğru salabildiği kadar aşağı atmak
zaten ky aşağı alış yazıp beklemez ben beklemiyorum 10 kademe aşağıdan hele
saldığı zaman ky panik satmaya zaten hazır aman zararda oturmayım iyiki satmışım ucuz kurtulduk diye seviniyor,
ben de paralı olsam bunları yaparım spikde böyle yapar parası olanın otamatikman stresi benden daha iyi relax
kahvesini yudumlayıp ne enayiler var deyip kıs kıs gülüyor bu sazanlar da olmasa deyip.... gününü geçiriyordur
94 krizi dahil evet hisselerin fiyatları rezil oldu fakat şirketlerin karı da yoktu karlı olup bu kadar rezil olunan sene görmedim yada beklenti işler kötüye döneceği için kimse karlara aldırmıyor gelecekteki karsız günleri satıyor.
Genel kurul bugün değilmi hala bir haber yok
Brüt 0.60 kuruşu düştüğümüzde 3.49 kuruş fiyata geldik sermaye 52.5 milyon kar 47 milyon
Fiyat 3.49 olacak iş değil ytdr
Forumdaki bir arkadaşın blog yazısından alınıp tarafımca hisse başlıklarında paylaşılmıştır.. Kendisinin eline sağlık.
https://i.resimyukle.xyz/c3WPHU.png
Koralar kendileri yapmiş genel kurulu .... :)
cok seviyor alka 4 tl devamli geliyor
Seçim öncesi bu düşüş yatırımcılara ne demek istiyorlar yatırımcıyı küstürmekden başka birşey değil seçim arifesinde bu verisler hiç iyi olmadi bu düşüş ve motel bozukluğu sandığa olumlumu yansır olumsuzmu devlet olarak kamu hisselerine sahip çıkılıp destek atılsa borsa böyle çökmezdi böyle günler de destek atilmiyacaksa ne zaman atılacak ytdr
Takas gören arkadaşlar city satıyor mu hele ondan haber verin?
3,92 ye 240 bin alş giren o delikanlı kimya buhavada
Finişe 20 dakika kala 3.96 dan 4.08 e basan kimdi acaba?
Oraya veren ziraat yatırım alıcı icbc turkey
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ziraat yatırım topladı.
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Buhavada 4 üstü kapatabildiyse demekki orta ve uv dede baya bi potansiyel taşıyor demektir. Yoksa bugünkü satışları çok daha aşşadan karşılıyabilirdi. Demekki mal kıymetli. Hissenin çok düşmesine müsade etmediler.
Bu kadar oynak ve kötü bir piyasada verdikleri temettuyle güvenli limanlar bence. Ha hisse çok süper uçar kaçar bi hisse değil. Hatta süründürür, sinir bozar. Ama adamlar her yıl iyi kötü demiyor temettü veriyor. HERKESİN YATIRIM KARARI KENDISININDIR, KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
Karpayi düşünce fiyat 3.40 a geliyor bakalım 20 gün sonra 3.40 dan alacakmıyız ytdr
Ege endüstri 442 tl
Bin lotu 442 bin tl kar payı 36 tl dağıtıyor
Yani bin lota 36 bin tl
442 bin tl ye 110 bin lot alka alınıyor
110 bin lota 57 bin tl temettü veriyor alka
Çoğu hisseden çok daha güzel kar dağıtıyor nedense fiyata yansımıyor 4.50 'den geldik 4.05
Yüzde 10 kayıp şuan
Diyelim ki 100 bin alkam var 40 bin tl zararım var
Peki spek efendi
Sende 3 milyon lot olsa senin zararın 1milyon 200 bin
Senin yaptığın hesabın taaaaa.....beyinsiz spek ytdr
Bence spek efendi bütün fırsatları değerlendiriyor hisseyi toplamak için ama zaman i daraldı şahsı görüşüm spek temettü ye son ramak kala bi tavan çektirebilir temettü öncesi beklentim 5.40 idi hayal i bile imkansız gibi gozuksede
Dolar in yarın yüksek kapatması da ilk çeyrek kari için önemli bence yarın ilk çeyreğin son günü
Bilanço konusunda 15.30 da ki kur mu esas aliniyodu sayın ortaklar