22 ler var benim gördüğüm...Miktara göre...
Printable View
22 ler var benim gördüğüm...Miktara göre...
Bddk saldı bankaları belli
Yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir.
Xiaomi Mi MIX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
vakıfbank 32 gün 22,5 verdi. kendileri aradı, sanırım sıkışıklar. miktar: +1 milyon
Garanti 1.2m 45 gun 22.75 1 dk once teklif alındı
Bu gidişle 1-2 haftaya tekrar 24 ler gorunur
Denizbank vadeli mevduat 32 gün 22.50 kampanya yapmislar ..
O bankada çalıştığı için belirtmiyor olmasın şakın
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bakın heryerden aynı oranlar gelmeye başladı bile :he:
Arkasaşlar aracı kurumlar swap yapıyor peki bankalar yapıyor mu? Bilgisi olan var mı?
Ne ballı adamım he. %27 den stopaj indirimli 6 ay bağlamıştım. 10 mayısta dönene kadar aynı oranlara gelecek[emoji182]
MI MAX cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
BDDK milyonüstüne 22.50 oranı serbest bırakmış.Güya serbest piyasa ekonomisiyiz.:vk: BloombergHT
23 varmı
ytd.
syg,
Bloomberght:
BDDK 2mTL üzeri mevduatlara minimum %22.50 teklif edilmesini tavsiye etti.
Ağır ağır çıkacaksın bu faiz merdivenlerinden
Eteklerinde TL cinsi bir yığın yaprak
Ve bakacaksın semaya ağlayarak.
Ben bu sefer minimum olarak anladım. Zira Döviz mevduatının toplam mevduata oranı 9.Nisan 2019 verisine göre %54.11.
Alarm veriyor.
Ya stopaj indirimi yapacaklar, ya da mevduat faizini tcmb politika faizine yaklaştıracaklar.
Devlet stopaj gelirinden (sadece TL mevduattan kabaca yıllık 30 milyar TL kadar) feragat etmek istemiyor gibi gözüküyor. Bu nedenle bu farkı bankaların ödemesini istiyor.
Vallaha 2 milyon tl uzeri parası olan adama 20 de verseler 22.50 de verseler dolar konusunda pek pozisyon değiştirmez, daha çok küçük yatirimciya yönelik hareketler gerekli
Sabah yazdık ya oranlar yükselmiş araştırın diye :he: Anlayın işte...:he:
Bloomberght'de Ali çağatay söyledi. Zira bddk verilerine göre ciddi anlamda döviz mevduatına geçiş başlamış.
Geçen haftaki döviz mevduat/toplam mevduat oranı %54.11, bu haftaki oranı devlet biliyor. Biz göremiyoruz. Bu tür açıklamaları oranın daha da arttığı şeklinde yorumlamak olasılık dahilinde.
https://www.bddk.org.tr/BultenGunluk
İstanbul iptal edilirse 24 unde faiz artışi seve seve yapacaklar .6ay bağlayanlarin mayista dönüyor daha onlar var tl mi dolar mi karar vericekler.
Forumdaşlar sabah saat 11:30 gibi cepteteb'den bir yakınımın mevduatını bağlamıştım 150k %20.25 ile. Şimdi girip baktım ceptetep %21.50 yapmış. Mevduatı iptal edip yenisini açtım oranı %21.50 olarak güncelledi.
Herkes dijital bankacılık hesaplarına bu aralar bir göz atsın.
Bu oranlarla da uzun bağlamamak lazım...Gelecek aylar ne getirecek belli değil...Yada belli diyelim...:he:
Nkolay geride kaldı , acaba bişeyler yapar mı ?
Burgan banka sesleniyorum. Şu an günlükte bekliyorum. %21 olan mevduat faizini bir an evvel güncellemeni tavsiye ediyorum.
anladın sen onu.
Ekonomist dergisinin bu haftaki sayısının 28.sayfasında prof acemoğlunun söyleşisi vardı acemoğlu söyleşide faiz artırma korkusu olduğu için farklı politikalar izliyorlar ve sonra faizleri daha çok artırmak zorunda kalıyorlar hatalar hataları getiriyor şeklinde olayı açıklamış
Bizde forumda yıllardır aynı şeyi söyledik stopaj indiriminde devam edilseydi reel faiz vermeme sevdasından vazgeçilseydi şimdi tavsiye ile faiz artırma gibi tali yollara sapılmazdı
Enpara ve e turuncu da tepki verir yakinda... nkolay da geride kaldı ondan da bekliyoruz...
Keşke İstanbul seçimleri yenilense, 5-6 puan fark yer akp.
Seçimi kazanmış adama mazbata vermeyenler seçim yenilendiğinde çok kişi oyunu kullanamaz veya kendileri istediği kadar oy kullanıp tıplu olarak sandığa atarlar mühürsüz zarf olayı gibi.
. tıpkı şanlıurfada başkanlık seçiminde olduğu gibi . adam masanın başında evet basıp basıp sandığa atıyordu birde video çekmişlerdi gülerek.
Şimdiden söylüyorum şayet seçim yenilenecek olursa.
Göreceksinizki seçmen sayısı aniden en az 1 milyon çoğalacak 2 ay içinde. tüm şehirlerden akp insanları taşınacak istanbula seçmen olarak.
kılıfıda şu olacak bunlar 31 martta muhtarlık için kendi şehirlerine gidenlerdi yeniden geldiler diyecekler.
Ve bunu Ysk Kurumu sorgusuz sualsiz onaylayacak.
Olduda bitti maşallah diyecekler.
15 Nisan Pazartesi 13:04 HAZİNE: BÜTÇE OCAK-MART DÖNEMİNDE 36 MİLYAR 160 MİLYON TL AÇIK VERDİ
İranlı nerde
HSBC Premier TL faizlerinde güncelleme yapmış.
10.000 ile 1.000.000 TL arası, 32 gün ile 119 gün arasına 22.50 yapmış oranı.
Şangil'i de mazur görmek gerekli, zira siyasi baskının çok daha sert uygulandığı, serbest piyasa ekonomisi kurallarının işlemediği coğrafyalarda yoğrulmuş. Türkiye'nin git gellerinde hangi yöne ne zaman kayacağını öngörmek gerçekten zor. O yönde işaretler alınca istikamet oraya kayacak gibi algılamış olabilir. İleride kaymayacağına dair bir garanti de yok.
Ama şu an asayiş ber kemal gözüküyor.
enpara 0-100k 19.25 veriyordu 20.25 yapmış
diğer seçeneklerde artmış