Bilgilendirme yapiyor brut e grmez
Printable View
Söylerim.
Hisseyi sıkı tutun ama.
Şirketin genel kuruluna bizzat katılmş ve sorularımla genel müdüre kök söktürmüş birisi olarak diyorum ki;
alttan üsten 30-40 görüş belirtip sonra da ben zaten demiştim diyenlerden uzak durun derim.
Kağıdın temel analizine bakın ve hedef belirleyin derim.
Silkelendik mi yoksa deşifre olunca strateji değiştirdi mi demek lazım bilmiyorum.Ama yine yazıyorum:Yeterli talep gelirse anında çakar galip efendi..Ben 2 sefer girdim,çok şükür maaşı çiftledik.Sağol hemşerim galip seni seviyoruz..
Tek izahat var oda ao yükseltmek . Yatırım tavsiyesi değildir
Tıpkı dediğin gibi oldu be sen bu işi biliyorsun. Zaten nickinden de belli borsacı
PGN605 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Paraşütleri açtık ama rüzgara kapılıp yukarı gitti paraşüt[emoji3]
Adam güzel para kazandırdı helal olsun.BB BH kodu ile hangi hedef fiyat verildi bilen var mı? Anlayan anlamıştır zaten.YTD.
Bu hissenin yolu var hedef fiyatim vardi gider mi gitmez mi diye tereddüt ettim %50 hisse kaybettim bundan sonra anlasilan hedefime gelecek galiba
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kardeşim silkelendik mi bilmiyorum diyorsun önceki yazdıklarına bir bak bakayım tahta sahipleri silkeleme yaparken sen onlara ne kadar yardımcı olmuşsun.
tabana basabilir........ytd....
Sizin yaptığınız yorumlar da kar edenlere ne gibi yardımcı oldunuz orayı anlamadım.Evet yükselince ky kar eder ama en fazla 1ml lot alır 3 ml lot satar ele verir tarzı yorumlarla ky korkutularak o bahsettiğiniz silkelemeye yardımcı olunarak ky erkenden malını satar bu yükselişi izlemek zorunda bırakılır.Siz yorumlarda hangisini yaptınız acaba? Sizin yorumlarınız da hep ele vermeden bahsediliyor. Sizin yorumlarınıza bakan birisi mal almaz aksine elindeki malı satar.Siz korkutarak alana mı yardımcı oldunuz yoksa korkarak satana mı? Birde kime yardımcı olmuşsak diyorsun ya.
2 kurumdan 8 milyon aldı 4 te vardı ettimi 12 milyon sırtlanlar korkudan altlarına edecek açık yapamıyor.
zaten 3 4 milyon lotda veraset ilamı falan gelmez bu tahtada kaldı 1 2 milyon lot mal.istese fezaya götürür.
arkadaşlar tahtaya yardımcı olmak istiyorsanız emanete takstan 1 lot dahi vermeyin.kurumunuzu arayın sizden habersiz verebilirler.1lot verirseniz spk lisansınızı iptal ettirim deyin.önümüzdeki hafta dahil bu çok önemli.
Aracı kurum dağılımı atarmısınız
D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ıcbct ye ıyı basıyorlar arkadaslar
pastanın son halini atar mısınız arkadslar
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...0cdb8e77c7.jpg
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1.3 milyon satış koydu tavana
D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
sabah acılısda az olan kagıtları 2,76 ya yazmıstım. bugün cuma aşağı verirler diye tahmin ediyorum ama halen iyi dayandı, kademe alabilsek iyi olurdu.
ya arkadaşalr biri hayrına metro yatırımın bugün aldıklarını bi yazsın öldüm kimseden ses yok
6.444.109 metro alım
yok aldığı kağıtlar demek istemiştim acaba kaydığı kağıtlar var mı bunun harici onu merak ettim saygılar
Gyo ların hepsinde ciddi bşr sıçrama yaşandı.
Diğer gyo ların piyasa değeri ne kadar? Hiç ykgyo ile mukayese ettiniz mi?
Daha ne kadar yolumuz var?
metro yatırımın bugün aldığı diğre hisseler ne acaba takas var mı
pencereden bakınca atakuleyı görüyorum, inşaat devam ediyor, açılışa kadar prim yapar gibi, ama kagıtta hacim yok şu an.