Bizim ekibi satmaya başlamış daha da sıkıntıya girmesin ? Adamlar 4.30 larda satmıyordu şimdi satmaya başlamış ne dönüyor bi anlasam :)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Bizim korku salıyo 138 milyon var satışa koysun delikanlıysa hepsini 0.25 kuruşa düşer hisse 3.25 lere kadar 2 milyon alıcı vardı bunların derdi milletin elinden hisse kapmak sen diycen bizim satıyo bende satem ben diycem mery satıyo bende satem o diycek citi satıyo vs kanun teklifi gecti ve cumhurbaşkanımız bu ekonomik konjüktörde türkiyeden 30 milyar euro cıkmasına müsade edmez aselsanla viddi ortak işler var rulman fabrika devasa enfazla devlet gurbetciler adına yönetime kayyum atar şirketide katarlıya satar o zaman daha iyi olur beklenti yüksek 12 aylıkta 100 milyon kar bekliyoruz sabır sadece
Eğer 100 mil. İse bu çok iyi
GM 9 Pro d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet beyler selamlar 4. 14 gibi sattiklarimizi geri yerine koyma vakti geldimi yoksa biraz daha beklemelimiyim ne dersiniz. Ozellikle umut bey sizden bir cvp istiyorum tesekkurler
https://s19.directupload.net/images/191127/g2beivv9.jpg
4 günlük pasta
https://s19.directupload.net/images/191127/a5k5st6i.jpg
4 günlük takas,
geçerli olan takastır
Ellerin dert görmesin
Yorum varmı takaslara mery acıkmı kapatmış yada takaslar iyimi
Sayın cefaks selam bi yorum alalım
Once hangi hissede sin nasil bir hissede sin bu hisse nerden nereye Gelmis kimi Kime niye şikayet edecen hangi kanunla kimler pay sahibi yapiliyor anlatirmisin
Yazdiklarinin hic birisi mantikli degil
Hisse gidiyor diye alip sonra isyan etmenize gerek yok mehmetu
Biz 30 yildir bekliyoruz
Yazdiklariniza biraz mantik olsun
Yasa
Sesizce al sät sozumuz yok
Selametle
Beranin Medikal 2000 olarak ürettiği hastane yatağı Türkiye'nin en büyüğü. Rulman da Avrupa da söz sahibi arsaları var çok kıymetli ve çok ciddi miktarda hatta LCW sattığı arsa ile sordum orada çalışan arkadaşima arsalar olmassa battiydik demişti. Pürüzler de ortadan kalktı düzeltme sonrası önü açık
MEDIKAL SEKTORUNDE FAALIYET GOSTEREN, GRUP SIRKETLERIMIZDEN TAC TURIZM SEYAHAT REHBERLIK HIZMETLERI A.S.'NIN ISTIRAKI MEDIKAL 2000 TIBBI CIHAZLAR ILERI TEKNOLOJI SAN. TIC. A.S.'NIN 5.100.000-TL'LIK NOMINAL SERMAYESINDEKI % 57.50'LIK PAYININ DEVRI ILE,*
MERMER ISLETMECILIGI FAALIYETINDE BULUNAN GRUP SIRKETLERIMIZDEN KOMMERSAN KOMBASSAN MERMER MADEN ISLETMELERI SAN.TIC.A.S.'NIN KONYA MERMER ISLETMESININ AKTIF VARLIKLARININ SATISI ICIN GORUSMELERE BASLANMISTIR.*Devrolalı yıllar oldu medikal sektörden cıktılar
Arkadaşlar bir şey biliyorsan söyle diyeceksiniz ama, firma ile ilgili çok güzel haberler düşecek. Kanun haberi hepimizin malumu, daha çok güzel haberler var. Firma kağıt üretiminde Türkiye birincisi vs. vs. Güzel günler gelecek bence.
umut abi cıktınmı hisseden yazarlar cogalmış seni aralarında goremedim:cool:
Burdayım bekliyorum sadece
Umut bey düzeltme işim tamammı devammı sizce öngörünüz nedir? Teşekkürler.
Saatlik 3,62 üzerinde kalabilecekmiş bakalım
Daha önce yazdığım 3,47 seviyesinden tepki geldi gayet doğal olarak. Ama bu tamam döndü anlamına gelmiyor. Teyit almasını görmemiz gerekli. 3,47 seviyesi kademeli alım seviyesidir aynı zamanda. Yani alırken de satarken de kademeli işlem yapılmalı. YTD....
çok teşekkürler umut sayenizde bu hissenin teknikten de anladığını görüyorum.
Bera nın mecliste kabul edilen maddesi cumhurbaşkanı tarafından ne zaman onaylanacak bilen arkadaşlar var mı
Peki umut bey tekniğe göre sizin öngördüğünüz maximum hedef nedir? Ben teknik olarak çok cahilim o yüzden yardımınıza ihtiyacım var. Teşekkürler.
3,90 üzerinde kalabilirse 6 hedef olur. İlk aşamada. Tabii bunu temel veriler beslemesi gerekli. Teknik analiz kademe kademe ilerler. Ona göre pozisyon alırsınız. Ben bu hisseyi alırken hedefim 4 TL idi. 1,55 ortalama İle taşıdım. Ama o zaman dipteydi hisse. Şimdi farklı.
çok sağolum umut bey benim maliyet 1,84 bakalım nasip hayırlı kazançlar dilerim.
Önümüzdeki Bir saatlikte 3,59 altı kapanış yapmazsa onay almış olacak. Ve inşallah devam eder yoluna.
İNŞALLAH Umut bey çok teşekkürler.
meril teyze 386 bin sattı diyorlar daha var mı elinde onun satışı bu hale getirdi kağıdı sanırım yanlışmıyım.
Gonyalı hemşehrim, firmanın sahibi olmuşun sen artık ya hu, 30 yıl maaşallah.
Hem öyle bir sahipleniyorsun ki, Sn.Alaboyun burda sandın bir an.
Mantıklı olan, senin benim neyi yazıp yazmayacağımı ya da neyi yapıp yapmayacağımı söyemen ise,
Ya da sessizce alıp satıp; bir şey paylaşmamam ise (''mantıksız'')
Eyvellah;
Susar ve sürekli alıp satarım. A.E.O.
Fincan kulp formasyonu yapıyor
Ytd
Asagılara alıcı dolmasını bekliyo basacak alım girmeyin mery tam kansız eli tetikte 3.48 e kadar basmaya serbest emir elleri tetikte almayınki elinde kalsın ıbnnn
Noldu ibnn mery satışa gtn yemiyomu
Alış satacak atabilcek kimse var mı bitmedi mary teze bitmedi elinde. Yemen zevkli ama çıkışın zor.
31 alışlarda sana kapak olsun ganyotcu mery
Alış satış gören yok mu arkadaşlar
BURDA ATMIYORLAR Hakan Bey malesef