Ama bankanin kendi fonu aninda bozuluyor diye biliyorum digerinde tefas a emir gidiyo dogru muyum mustafa hocam
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Aynı gün valörlü ppf lerde bloke koyabiliyor örneğin İş yatırım ti1 alırsanız akşam para bulamazsa satar blokeli olur .
Ama QNB aynı gün satıyor fon getirisi olmuyor tpp gibi diye biliyorum başkasında oluyor mu bilmiyorum
Uzun vade yatırım tek eşlidir. Trader ise her Çiçek'ten bal alan arı gibidir
Eveeet
Bu gece notumuzun düşüşünün haftai devriyesi.
Not düştü ne oldu?
Borsa yükseldi
Dolar düştü.
Ekonomik olarak bunu bir yorumlayalım
Nedir bu?
Çalışılan bankanın fonları anında bozuluyor genelde fakat değişik uygulamalar yapan bankalarda mevcutmuş. Geçen gün ICBC'da çalışan birisi saat 17:00 den sonra fon satamadığını paylaşmıştı. İşbankasında 24 saat satış yapabiliyorsunuz. Tefaş fonları saat 14 den sonra hesaba geçiyor hocam.
bi insaniyerlik yapalım dedik sorumuza yanıt alamadık
İş yatırımda otomatik fon alım talimatı da verebilirsiniz boşta duran paraya kısa vadeli borçlanma araçları fonu alıyor otomatik olarak getirisi repo kadar gerçi bu hafta biraz güzel gitti. Onun dışında ben fon işlemlerimin tamamına yakınını aracı kurumdan yapıyorum. Bakiyenin eksiye düştüğü gün satıyorum fonu. 14 den sonra hesap artıya geçiyor. Hatta bugün yanlış hesap yapmışım 14'den sonrada eksideydi bakiye bankadan havale yaptım :)
Sn ninja borsa da zamaninda cok kaybettim ky bazinda onunden gecmiyor artik samuraylar ninjalar naparsa yapsin
Yoksa cvp verirdim kendi adima haddimemi dusmus hayatimda muhattap oldugum en kodaman kisilerden birisiniz :)))
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam getirisi repo kadarsa ben niye fon al sat la uğraşayım.
Benim t+2 den gelen paramı aracı kurum hemen o gün saat 15,30 da otomatik repo yapıyor zaten.
Bana repodan yüksek getiri sağlayan fon olursa fona geçerim.
Yukarıda bu konu tartisildi.Pazartesi fonda bir deneme yapacağım.
Bir istatistik cikaralim olmadi anket yapariz bulusma zamani ve noktasi icin
Once katilacaklar sehrini belirtsin
Ona gore bir orta nokta bulalim
Oylama vs yapariz...
Banka sponsorluğunda Tayland önerisi var.
Uygunmudur.:)