4,20'den 3,90'a vere vere geldi hacim yüksek belli diğerlerini alamayan birilerine nasılsa tavan olacak diye yapıştırdılar.
Printable View
3 sportif Tavan yaptı GS çok ucuz kaldı piyasa bunu görüp değerlendirecek kısa sürede 5-7 bandına gidecek
Sadece bu hafta fenerle maç yapması durdurdu GS yi ama bu durgunluk ta bütün gözleri GS ye çevirdi .
Olası bir beraberlik te kârlı olan GS olacak ve belki de bir mucize olur GS yener fenerli yim ama neden yenmesin ?
20 yıldır yenemedi şimdide yenemezi fiyatladı artık yarın artı açıp 4.50 üzerine gidecek bence
Diğerleri tavan yaptı bızde tavandan donduk.yarin için olumlu olurmu acaba tavan kalmadı son dk da bozdu neden acaba ..yatırım tavsiyesi değildir..
21'inde ibra davasının duruşması var. Karar verilecek büyük ihtimalle. Bu da baskılıyor olabilir.
Evet , yapılandırma ile ilgili gelişmeler mi var acaba. Hepsi tavan ilginç ... yatırım tavsiyesi değildir
Kapta açığa satışın yasaklanması haberi var. Nasıl etkiler acaba
Sermaye Piyasası Kurulu kararı uyarınca devreye alınan Volatilite Bazlı Tedbir Sistemi (VBTS) kapsamında ALCTL.E, BOSSA.E, ERSU.E ve GSRAY.E payları 20/02/2020 tarihinden (seans başından) itibaren 05/03/2020 tarihine (seans sonuna) kadar açığa satışa ve kredili işlemlere konu edilemeyecektir.
Not: VBTS kapsamında getirilen tedbirler; pazar değişimi ve diğer nedenlerle uygulanacak olan açığa satış ve kredili işlem yasaklarından ve brüt takas uygulamasından ayrı olarak değerlendirilmelidir. Piyasa yapıcılı sürekli işlem yöntemiyle işlem gören paylarda, tedbir nedeniyle tek fiyat işlem yöntemi uygulandığı süre boyunca piyasa yapıcılık faaliyeti yapılmaz.
Gs tahta yapicisina mesaj olmuş... Onlar da bıktı artık. Bu spekten.
BIST in yeni rekorlar kırması isteniyor.. tahta yapicilara sıkı markaj var bence.
Damadı kizdirmasinlar ..benden söylemesi.
GSRAY bugün ortalama 3.673 tl fiyat üzerinden toplam 61.838.719 lot açığa satış işlemi gerçekleşmiştir, tahta yapıcı diğer sportif şirketlerinin tavan olmasını kullanarak 4.21 tl e kadar hisseyi yukarı sürmüştür, tavan olacak beklentisiyle muhtemelen yüklü açıklarını kapatanlar üzerine de alışa geçmiş olmalılar ki 3.90 tl dan kapatmıştır, Herif 3.73 tl dan açıklarımı 4.20 tl dan kapattırarak ve geçen hafta 2.47 tl dan sattığım GSRAY hisselerini bana 4.14 tl dan geri aldırarak aslında büyük bir ders vermiştir, :(
Zannedersem en düşük bu kaldı hayırlısıyla yarına bakalım
Oncelikle hafta sonu maci icin takimimiza basarilar dilerim.InsaAllah nasip olur da bu defa Feneri yeneriz...
Simdi bu adamlar milyonlarca lotu bosuna almadilar.
Bu fiyatlarda ortalama olusturmalari hedeflerin daha yukarilarda oldugu kanatinin kuvvetlendiriyor.
Bugunku 4.20 den sonra asagi dogru hizlica salmasi volatiliteyi daha da arttirip aciga satis yasaginin gelmesini garantilemek maksatli yapildigini inancimi arttirdi.
Acikta yakalananlar sabah sertce asagi basip,panikletmek ve aciklarini asagidan kapamak isteyebilirler.
Eger ky panik olmaz ve spegimiz guclu durursa acikcilar tahtayi hizla yukari sureceklerdir diye dusunuyorum.
Eger Allah nasip eder ve hafta sonu Feneri yenersek,o zaman bu hafta Trabzonun yaptigi harekete benzer bir hareketin onumuzdeki hafta bizim hissemizin yapacagini dusunuyorum.
Sesli dusuncelerim olup,asla yatirim tavsiyesi degildir.
Hepimize bol kazanclar dilerim...
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
g.s son 1 hafta takas atacak var mı ARKADAŞLAR...
ANKET-BIST100 Endeksi'nin güne alıcılı bir seyirle başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin medyan
tahmini +158, ortalama tahmin ise +49 oldu.
Foreks'in 35 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +441 puan olurken, en düşük beklenti -960,25 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan 35 analistin 22'si pozitif, 13'ü negatif açılış
tahmininde bulundu.
BIST100 Endeksi, dün günü 378,01 puan düşüşle 119.196,09
puandan tamamlamıştı.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen
BIST 100 Endeksi açılış anketine katılmak isteyen yatırım
uzmanları neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili
gönderebilir.
- BIST100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : +158
Ortalama : +49
Maksimum : +441
Minimum : -960
Katılımcı: 35[(+22)(-)13]
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(20/02/2020 - 09:22:26)
Bugün yine en geriden gelen biziz..
ne oluyor tüm spor hisseleri göçtü
Böylece 4 takımın da şampiyonluğu fiyatlanmis oldu
Ben hissedeki hareketlerin sirket degerleri ile bir analiz sonucu olusmadigini ve spekulatif girisimler oldugunu dusunuyorum
Senelerdir borsadayim, son 1 haftadaki hareketler kanaatimi bu yonde olusturdu
Sent from my iPhone using hisse.net
Karanlık seansta 3,90’dan vermiştim. Gsrayı. Bjkastan da az zararla ucuz kurtuldum,3,48’e aldığım Bjkası 3,26’ya verdim.
Sporlar bundan sonra 1kaç hafta Hazmetme,fiyat oluşturma için konsolidasyon sürecine girer. Haftaya aradan sıyrılan primlenmeye devam eder. Şampiyonluk belli olunca epey o takima da verirler. Ağustosta tekrar hareket başlar....
Umarım buraları ağlama duvarına dönmez tekrar[emoji120]
Spor hisseleri uzun vadede yükselmeye devam edeceğini düşünüyorum. Ama bu zirveler zor sanki..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Diyelim galatasaray hafta sonu yenildi kactan aliriz
Satan kaçıyor aslandan kaçar gibi ytd
GSRAY günlük
https://resmim.net/f/N8bCuU.png
Hisse açısından Çok kötü bir gündü ama idlib meselesi ve acı haberler yürek dağladı..Allah şehitlere rahmet etsin
Fener ve Bjkas hisseleri için 06/03/2020 tarihine kadar açığa satış ve işlem yasağı, Gsray ve Tspor içinse 06/03/2020 tarihine kadar brut takas uygulaması getirildi.
Sabır Taşı
GSRAY da bugün açığa satış yasağı vardı, dünden 1.1 milyon civarı taşınan açık gördüm, 4.35 tl fiyata yükselişte panikle açıklarını kapatanlar büyük zarar yazmış olmalılar, zaten bugünkü yükselişte açıkçıların da bu şekilde katkısı olmuştur, sabredip te açıklarını kapatmayanlar ise 3.12 tl taban fiyata göre paçayı sıyırmış ve kar yazmışlardır, hatta açıklarını taşıma ısrarında devam edenler yarın karlarına güzel ilaveler yapabilirler,
Düşmesinin asil sebebi? Brut takas getirilmesi daha da dususe neden olur mu?
GT-I9060I cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kardeşim sana daha öncede yazdım sizin gördüğünüz rakam açık değil sadece takası saklayan başkası (citibank) işlemi yapanın (credit suits) olmasından kaynaklı gün sonu citi ve credit arasında virmanla açık dediğiniz işlemlereden oluşan hisse pozisyonları kapanır gerçek açığa satış durumu günlük yayınlanan takasbank sitesindeki öpp bölümüdür. insanlara açığa satış olmuş gibi beklenti yaratacak cümle kurmayın. Bakın aşağıda linki var açığa satış 2.3 milyon bu yarın için süper bi avantaj olabilirdi ama virmanla çözülecektir
https://www.takasbank.com.tr/tr/ista...ate=2020-02-20
Tahtanın hakimi düşüşü istiyor ve pozisyonunu ona göre hazırlamış ise brüt takas güzel bir bahanedir.Aksine çıkışa doğru pozisyon almış ise tavan tavan gitmesi içinde hem brüt takas hemde açığa satış yasağı çok güzel bahanedir.Kısacası bahaneden öteye gidemeyeceği için bir mantığa oturtup analiz için değerlendirilemez diye düşünüyorum.
Son gelinen durumun özeti ise gerek forum sitelerinde gerekse diğer platformlarda gelenek asla değişmez.Çıkış başlamaya ramak kala çoğunluk olumsuzdur.Geri dönüş yada sert düzeltmeye ramak kala çoğunluk umutlu,beklentili ve hepsininde çok mantıklı açıklamaları vardır.Tüm bunların farkında olan ise ya alacağı yeri tam kestirememiş yada çıkacağı yeri bilememiştir.Bu sürecide başarılı geçiren yatırımcı gerçekten şapka çıkartılacak yatırımcıdır.Ve olağan üstü yetenekleri vardır.Üzerine tez yazılmalıdır,incelenmelidir.Saygılarımla.
Fena saçmaladı. Hiçbir yerde haber bulamadım ama bugün ibra davasının duruşması var diye biliyorum.
Dava, 24 Nisan'a ertelenmiş.
Ne gündü[emoji120]sabah ne cesaret varsa yüklüce girdim tekrar 2,90’dan gsraya...
4,33’ten 2,50’ye %50 düştü. İşlem hacmi inanılmaz daraldı. Sporların en iyisi Gsray olduğunu düşündüğümden tekrar girdim.