Sattım, hayırlısı bakalım.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
HPT artı gözüküyor
Hay allah sn cann kusura bakmayın artı gelirse, bilgilendirmek için yazdım. Ben de ne yapacağıma emin olamadım o sebeple. bu saatte bu kadar oynamaya daha önce tanık olmadığımdan. Hay allah.
Bazen benim banka bu saatte de olsa parayı bloke edip aynı gün ppf verebiliyor, çok ender. Eğer ki buradan alacağım cevap pozitif olsa kesin satıcaktim. Her düşündüğümu yazmamam lazım.
TZV MK 15.90 ppf den iyi fakat valörlü işlemlerde oranlar yukarı attığına göre yarın kvba fonlardan çıkacağız anlaşılan.
Kısa vadeli kira sertifikası fonlarından ZPK bugün mk 19.98 yapmış, dünkü ihraç sonrası primlenmiş.
Kira sertifikalarının ikinci el piyasasını nereden takip edebiliriz bilen var mı?
gözbebeğimiz gpg yine eksi yazmış 0.06 eksi,bu kadar kötü hisse seçimini nasıl yapmışlar anlamadım,coca cola,ekgyo, nedir allah aşkına uzun zamandır patinaj yapıyorlar,turkcell tam prim yaptı hisseyi elden çıkarmış, ne zaman bir fondan çıksam fon alıp gidiyor vakit öldürüyorum gibi geliyor burada.herkese sabır
Dünki hareketinden sonra bugün sabahtan satıp satmamak arasında kalmıştım, hatta bir kısmını satıp başka iki adet fon alışı girmiştim, son durumda ise faizlerde yükseliş olduğunu okuyunca sattım artık yapacak bişey yok, bakalım ne getirecek YHT.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Cola mı almışlar yazık olmuş en alınmayacak kağıtlardan biridir kendisi...
https://www.hisse.net/topluluk/showt...?t=71&page=105
Ekygo ya bir şey diyemem faizler düştüğü için iyi gelebilir bir süre.
Panik yanlış yaptırıyor maalesef hepimizde var bu :)
Sağlık olsun çıkarsınız acısını bir yerden :)
Gpg nin yarısını satmıştım doğru karar almisim yarın da geri kalanını satarım. Borsa artiyken bile eksi yapıyorsa borsa düşünce hisse yoğun fonlar kadar eksi yazabilir. Zaten seçtiği hisselerde bu işten anlamayan birinin seçeceği hisseler. Obp'nin bu aralar iyi getiririsi var bu kısmını bu fonda değerlendirmeyi düşünüyorum.
?devlet tahvili içeren fonlar almak mantık lı mı
ÖST fonlarında da eksiler oldu bugün TOT ve TPF eksi yazdılar.
yarın bu fonları alcıam piyasa koşullarına göre mevduat ustu getiri sağlar mıyım ?
HTT DZT HST YSU TİV
Tpf yi nerden görüyorsunuz
Aslında günün en büyük hayal kırıklığı ACC oldu.
Borsa %1,5 artmışken, emsali olan fonlar %2 artış yapabilmişken ACC MK %12 ile PPF'lerin bile gerisinde kaldı.
ACC bunu hep yapıyor.
Burdan çıkartılacak sonuç şu.Borsa da yükşeliş bekliyorsanız ACC'de durmayacaksınız, yaya kalırsınız, borsa uzar gider siz arkadan baka kalırsınız.
tcd tahminiz nedir?