Ben satıyorum hemen sattım hatta. Ben bunların yanında belki sineğim ama... Deveden büyük Fil var, hepsinden büyük Allah var.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Ben satıyorum hemen sattım hatta. Ben bunların yanında belki sineğim ama... Deveden büyük Fil var, hepsinden büyük Allah var.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
10 milyon lot bugünün hisse değeriyle 33 milyon TL yapar. Bu paranın da bir bekleme maliyeti var. Hiçbişey yapmadan bugün mevduat faizine koysa yılda en kötü %12 alır. Al sattan bu parayı kazanabiliyor mudur? Sanmıyorum 10 milyon lot dağıtıp alttan koyabileceklerini.. Zaten o denli yüklü alıcı bu tahtaya hayatta gelmez, çünkü öncesinde speğimiz gerekli dersi vermiştir.. O yüzden onlar bu maliyete katlanıyorsa, ben elimdeki lotla hayli hayli bu bekleme maliyetine katlanırım.. Dediğim gibi 3 kuruşa 5 köfte yok, ya beraber sürünürüz ya da aydınlığa beraber ulaşırız..
Kapanış güzel oldu..Hacimde güzel..Haftaya devamı gelebilir..
Yarın 3.50 atağı bekliyorum..y.t.d.
Siz ki şu ana kadar her türlü olumsuzluğa karşı insanları satmamaya yönlendirirken son dönemki mesajlarınızda tam tersine mesajlar vererek sübniminal bir algı oluşturduğunuzu anlayabilecek kapasitedeyim. Bu konuda çok daha fazla tartışmak istemiyorum. Size daha önce de dediğim gibi hayırlı işler diliyorum.
Çetenin virmanlı açığa satışını paylaştım twitterda. Hadi çete ceza almaktan korkmuyor da bu iş lisans iptaline kadar gidebilir be Strateji... Hee İPC ile yırtarım diyorsanız bile burası değneksiz köy değil onu anlayacaksınız. Strateji satışı tera ile kapatılmış bu iki kurum ve diğerleri hesap verecek.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
capital arkadaş çok haklı bir şekilde uğraşıyor da inşallah SPK'da karşılığını bulur bu uğraşı. Kısa vadeli borsa tecrübemde malesef bu namussuzlukları yapanların yanına kaldığını çok gördüm. İnşallah SPK şaşırtır bizi. Gerçi son dönem sağlam cezalar kestiler (gerçi cezalar mahkemeden dönüyormuş diyorlar) inşallah spk içindeki çapraz tipler ayıklanmıştır.
İnşallah Hocam, varsın buradan birşey çıkmasın ama ben uğraşacağım. Uzun vadede kimsenin yanına kalmıyor, kimse haşa Allah (c.c) dan büyük değil.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne olduğu belirsiz bir haber ile tüm malı dipten elimizden aldı .Ne şirketten ne de gazeteciden bir açıklama ne de spk dan bir açıklama... onca analiz onca araştırma yap toplamaya başla en az 1 yıl vadeli ... sonra o b....tan haber...hem de ençok favök üreten santrelle ilgili... nese zehir zıkkım olsun ..kimler göz yumuyorsa da yazıklar olsun...
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Manipulasyonun en büyüğünü kasım 2018 de yaptılar! Bir sonuç cıktı mi? Hayır...
Cemilbey öyle bir yazmışsınız ki sanki hisse 4 olmuş endeks olmuş 100 bin hisse 92 bindeki yerinde hala şuan hisse çok çıkmış gibi hissedebilirsiniz ama odas gibi zarar eden bir şirket bugün tavan yaptı geçen haftalarda diğer enerji şirketlerinden tavan yapanlar oldu beklemekle felan çorba içilmiyor çorba bozuldu beklemekten sizde iyi bilirsiniz 3 senedir buradasınız.
Tam ben yazacaktım hocam, sanki 5 tavan çekmiş. Bunu yazdığında hisse zaten bu fiyatlardaydı. Basmak için mi kaldırdılar yine acaba diye kıllandım bir de şimdi :)
Bir de yazmayayım diyorum ama 4 lerde sürekli yazarken, 2 süzülüşünde yoktunuz ortalıkta!
Geldik, gidiyoruz..
5.20 olduğunda da buradaydım 2.13 olduğunda da, bence yanlışı başka yerde aramalısınız! Hissenin tekniği hakkında tek kelime etmedim bugüne kadar! Sadece beklentimin bu fiyatların çok üstünde olduğunu belirttim, bugüne kadar temel dışında konuşmadım, varsa bir yazım paylaşın göreyim bende, burada hepi topu 10 tane adamsınız,elinizde kaç lot varda kendinizi bu kadar önemsediniz anlam veremiyirorum... bu tahtada en eski yatirimcilardanim bunca zaman neyin ne olduğunu anlayamadıysanız sucu kendinizde arayın...
Gerçek bir ortak olsaydınız şu haberleri paylaştıkları zaman ilk işiniz sirketi aramak ve bilgi almak olurdu, aldığınız bilgiyi de gelip burada insanların yararına sunardınız!!! Kötü niyeti içinizde arayın dışarıda değil...
Zamani gelince herkes yaptığı essekligin farkına varacaktır.
Sn cemilsavar,
Yazmayayım diyordum ama dayanamadım :)
Size bir sorum olacak; arkadaslara şirket ile ilgili haberler atıp bu haberleri sosyal medyada paylaşın yayın dediniz mi demediniz mi? Ben bunu merak ediyorum açıkçası.
Redmi 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zaten ondan bahsediyorum ..gazetecinin haberi ile ...
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Beyler adamı sinirlendirmeyin basar tahtayı yarın aşağı ☺️
Ben sizde suç aramıyorum zaten yanlış anlaşılma olmasın, 2 sene önce grafiğine bakmadan aldım; suç tamamen benimdi. Her durumda sorumluluk karar verip tuşa basanındır. Başlangıçta azdı bende, 2 taban yediğimde biraz olmuştu.. 2.1* lardan da aldım son yükselilişte 4.1* lardan da, kısaca her yerden.. Şu an portföyün %75 ini aştı, sizin portföyün yanında küçük de olabilir; ama benim için büyük :) Bu kadar önemli biri olup, buradaki önemsiz kişiler için niye yazdığınızı da ben anlamadım!
En büyük hatam 2 hisseden gubrf yerine buna ağırlık vermem olmuş; bir ara 3 lerde 1 e 1 pair trade yapıyordum aralarında ufak tefek; son sattığım gübrelerden 1 e 4 üzeri aksen aldım. Gübreleri 16 ortalamayla verdim, bunun hali ortada..
Benim beklentimin de bu fiyatlarla alakası yok, her nedense patronun Goldman dan mecburen geri alım yaptığı döviz bazlı fiyatlara gideceğini düşünüyorum. O zaman bende olur mu, olursa ne kadar olur bilemem tabi..
Geldik, gidiyoruz..
Bakin salataya gerek yok, acın eski yazıları tek tek okuyun, benim ne tarafta olduğum ilk günden beri belli, anlamak yada anlayamamak ona benim yapabileceğim bir sey yok, buradaki herkesten daha değerli paylaşımlarım olduğu da net, o halde sorunu yanlış yerde aramayın...
Devamı gelecek inşaallah, 4 lere doğru yolun var,aksencim,senin için bu seviyeler sadece çerez..
Senin için ben parsandan vazgeçtim unutma..Değerini kıymetini bil,sayın spik..
"burada hepi topu 10 tane adamsınız,elinizde kaç lot varda kendinizi bu kadar önemsediniz anlam veremiyirorum..." şu cümlenizden yanlış çıkarımda bulundum herhalde!
Cümlenin ilk kısmına kendinizi katmayarak "adamsınız", ikinci kısımda da "önemsizsiniz" demişsiniz!!..
Neyse, dediğiniz gibi salataya gerek yok, çorbaya devam..
https://www.agenceecofin.com/economi...anque-mondiale
Manipülasyon oluyor mu böyle paylaşınca:)
ANKET-BIST100 Endeksi'nin güne satıcılı bir seyirle başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin
medyan tahmin -633 puan, ortalama tahmin ise -655 puan oldu.
Foreks'in 35 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en
yüksek beklenti +175 puan olurken, en düşük beklenti -1777,50
puan olarak gerçekleşti.
Ankete katılan 35 analistin 2'si pozitif, 33'ü negatif açılış
tahmininde bulundu.
BIST100 Endeksi, dün günü 766,06 puan artışla 98945,88
puandan tamamlamıştı.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen
BIST 100 Endeksi açılış anketine katılmak isteyen yatırım
uzmanları neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili
gönderebilir.
- BIST100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : -633,00
Ortalama : -655,00
Maksimum : +175,00
Minimum : -1777,50
Katılımcı: 35[(+2)(-)33]
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(21/04/2020 - 09:16:49)
Ortam güzel, sessiz ve derinden..
Panda Ayhan Aksa Enerji Gana'da rüşvet skandalına karıştı diye twitter'da haber paylaşmış. Muhtemelen tahta yapıcı o, tam bir süzmedir kendisi.. Zamanında çok batık şirketin tahtasını yönetiyordu, bazılarında alıp satmışlığım da vardır.. Bunca zamandır tahtanın neden süründürdüğünü şimdi daha iyi anlıyorum. Panda Ayhan bize yar olmayan sana hiç yar olmaz aslanım, hadi bakalım alçaktan beraber sürünmeye devam..
Oysa eğer yazık valla[emoji2]Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3 gün sonra konuyla ilgili KAP açıklaması gönderen şirket de bu oyunun parçasıdır. Açık ve net!!
Uzun vade grafiği bunun gibi olan şirketlerde %90 patron parmağı vardır hocam, ancak asıl kafamı kurcalayan burada patronla iltisaklı mı yoksa patronla mücadele halinde mi olduğunu anlayamadığım bir grup var sanki. Normal şartlarda 2. si aptallık olur ama belli de olmaz..
Bu arada haberin geliş şekli de vermek için kaldırmışlar gibi hissettirdi! İnşallah yanıltır..
Bir haber daha paylaşacaktım ama artık paylaşım yok geyik var:) haberleri artik kendiniz bulursunuz, herkesin interneti var nasıl olsa...