BJK de aldık, artık önümüzdeki maçlara bakıcaz artık
SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
BJK de aldık, artık önümüzdeki maçlara bakıcaz artık
SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Benim korkum, her sene spor hisseleri nisan ve mayısta zirve yaparlardi. Bu sene taktik değistirmis olabilirler mi? sanki zirveyi erkene alip, mayıs sonu sert düşüşleri şimdiden yapmaya mı? başladılar. Aklimda deli sorular.
Spor endexinde beklentiyi beklemeden beklentiyi sonlandırmak gibi bir strateji var gibi, hepimiz nisan veya mayisi beklemek düsuncesi ile aldık. Spek bu defa insallah tersini bize yapmaz. Ve her yılki gelenek bozulmaz.
Diğer spor hisseleri çıkarken düşer , düşerken yine düşer.. Düş bakalım nereye kadar düşeceksin.
Bence Korona yayılırsa maçlar iptal edilir korkusuyla silkeleme yapılıyor...
İhtimal varmı ? Olmaz diye bir şey yok
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
13.02/05 aralığından bı destekte ben attım..
13.34 olmuş..:)
-8 falan nedir ya..:)
Mehmet abi olay bu yaa aldığı ahlardan hiçbir hissede spor kulübünde yaşanmayan gariplikler şansizliklar hatalar oluyor.En azından şu günlerde mahkemeden sinuç cıksada hissede olan dostlarım kazansa abi ben SODA aldım galiba Fenerin gazabı peşimi bırakmiyor yada zararda olmak kaderim[emoji5] Kastamonuyada bol bol selam
LG-H870 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
12.98 gösterdi ve topladılar...13.30 şu an,BJK 1.73'de direniyor,ufaktan toplamaya devam...ytd.
Tepeden alanlar zehir,zemberek,20 üstüne attı neden satmadınız,benmesela 19.50 boşalttım,peşi trade,borsa akıl oyunu yeridir !!!,hisseye alıp turşu koyarsan fazla beklettinmi tadı bozulur,devamlı uyarırım az,öz kar herşeye bedeldir.
Bu ülke hırsızı arsızı sever . Hamamcı başı olan dedeside osmanlı bankasınını parasını çalmıştı . Bir insanın geninden gelir ahlak . Bir topluma girsek Türk milleti olarak istenmediğimizi anlasak ordan uzaklaşır bir daha ugramayız . Ama bu adam gitmiyor niye belli bir kitleyi kime karşı düşman etmek istediği belli . Dedimya başta biz çok severiz hırsızı onun için şahşahcılık yaptık . Fener için ömründen fedakarlık yapmış hapislere düşmüş insanları çabuk unuttuk . Bize müstahak mı evet müstahak biz ettik biz bulduk . Ne var bu Ersun yanal dada bir türlü gitmiyor . Gönderilmiyor , gönderilemiyor . Önümüzde Türkiye kupası maçı var ve Trabzona karşı . Yine hüsran yine hüsran .
Hisse öldü Allah rahmet eylesin
Brüt takasa girmiş hisseyi sattığınızda paranızı 2 gün içerisinde mi kullanabiliyorsunuz?..Bugün ortalama yapayım bari dedim...Paramı kullanamıyorum...
Brüt takasta olan başka bir hisse vardı...Neyse...Yarını bekleyeceğiz artık...
Fener brüt takasta degil sadece açığa satış yasağı var
Güzel kardeşim kağıt 17 .18 arasında işlem yapmakta idi . Evet 19,50 ve ardından 22.40 gördü ordan verilirmi verilirdi . Ama bunu kim yapar bilirmisin korkak pısırık borsa bilmez acemiler yapar . Nedenmi ? Zaten 19.50 de den yeni bir kanal açtı . 2. Si 20 yıllık destan var ortada . 3 sü . Puan 41 olacak liderle aranda puan farkı dülecek ve şanpiyon adayısın . Bjk son dak gol yemese fb de yense şu an 29.00 larda geziyordun . Ha bu kadar düşermiydi düşmezdi . Hem endexste düzeltmeye takıldık . Hemde teknik direkmr gitmedi . Gs yensek teknik direktör gitseydi şu an 45 .00 lerdeydi . Borsa akıl ve risk işidir . Bazen böyle olur . Toparlar . Sende kazandıgını güle güle harca
Doğru tespitler. Biz Gs yi yenseydik. Şimdi Gs formunda ya 2 liradan 4 liraya çıkan hisse satılmaz mı? denilip feryat edilecekti. Fb iyi bir oyunla yenseydi hisse şuan 22.40 liranın çok üstünde idi. Ben şahsen risk aldım ve kaybettim. Bir başkası gs de risk aldı ve kazandı. Malesef spor hisselerinin kaderi ve işleyis metodu iddaya dayanmsktadır. Yarın socarla anlaşıldı haberi çiksa fb bir haftada 50 tl.olur. Her sey nasip ve kıssmet bekleyip görecegiz. İyi olur inşallah.
Aracı kurumuna telefon açıp broker ile alış yazdırabiliyorsun. Ben öyle yaptımSM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu kadar düşüş yeterli
deli hacimler ile tahtayı change ettiler zaten
Sanmam daha yolu var . Eger korno virüs T.C de görüldü haberi düşşün o zaman gör sen pisliği .
Tek elden organize şekilde düşürüyorlar...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
6 rakama göre %100 pirime indi,BJK'da öyle...TS ise %600-GS ise %300 pirimli !!!
Hakikaten pes
kulaklarını iyi çınlatıyorum haberin olsun spek kardeş
Şu anda sanki endekse göre hareket ediyor tüm spor hisseleri...Haftasonu maç gerçeklerini öğleden sonra almaya başlarlar gibi geliyor bana...Yatırım tavsiyesi değildir...Tamamen şahsi fikrimdir.
Tam bir hafta önce 22.30'u gören kağıt bugün 12 TL...Nasıl bir marjdır bu...10 TL...Bir 10 TL daha düşşen sıfırlıyorsun zaten...
Yanıyorsun fuat abi . Şu mübarek gün . Tövbe tövbe . Rusya ***i . Ne iniyor ne biniyor . Spek endexs ayak uydurmuş durumda . Korkup satanın malını alırlar . Satan satsın spekde mal çogalsın .
12 %50 stoploss,ve pirimi yüksek olupta çok düşenlerlen ani değişim...ytd.
Fener corona oldu!!!!
11.90 gören bir hissede tedirgin olmak elde değil,13.22 üst nnoktaydı,22 tepe noktasına göre %100 düşüş,ne diyelim klasik Türk borsası,başındada Cöleli.
Daha önce flama formasyonu olduğunu yazmıştım.
Teknik olarak Flama Formasyonu tamamlandı.
Hisseyi dansöz gibi oynatyorlar,geçensene küme mücadelesinde bile böyle değildi.