ulkemiz bu ihlas belasindanda kurtulacak
cok yakinda
Printable View
ulkemiz bu ihlas belasindanda kurtulacak
cok yakinda
Acilis tahmini olan varmi?
47-48 mi kac oldu..
Ben buğün döneceğini tahmin ediyorum
https://tr.sputniknews.com/turkiye/2...da-sorusturma/
mücahit ören hakkında soruşturma başlatılmış..
[QUOTE=getto35;4229390]Buraya yazıyorum bakın muco bu zatın fişini çektirecek[/QUOTE
yapilanlar ortada
bu adam bu yolun yolcusu
hic beklemeyin
en yakin bimeks ornegi var inceleyin
bu kasık suyu o kişinin (adını ilk defa duydum hiçbir fikrim yok o kişi hakkında) fişini çektirir ise bize bir faydası olmaz ama bu kasık suyunun fişini (tabi hala şirketlerin tamamının içini boşaltmadan) devlet artık yeter deyip çekerse hemen değil ama çok uzun olmayan bir sürede bu kasık suyunun millete vermediği hakkı devlet vatandaşına vermek adına yolu açmış olur sanırım.
Gebermis gibi nasil kullaniyo firsati...bunlara denetim sart..yuzde 1 dusmemis borsada %8 dusmek nedir...ytd
Bıkere kucuk yatrımcıyı koruyun bıkere be
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ulan duserken -10 -20 onlem anladılar sımdı 2 cıkmaya yeltendı habıre devre kesıcı Allah sizi bildiği gobı yapsın
52 kapatmadi mi zaten..neyin onlemi..yine giren ky girdi..ytd
Mali goturen goturuyo..yine ayni senaryo..+3 lerden 1.5 lere geldi..dusuyor giderek..ytd
50 krs da %5 2.5 krs eder...
Duzeltme, daha 4 islem yapamiyorum kafa gitti sanirim
Evet orası oyle ama bu onlemler en basından alınmalıydı
Eğer endex eksiye dönerse anında taban yapacak sinyaller veriyor,ama hala birileri güvenerek hisse alımına devam ediyor.Herkesin mübarek cuma gunu hayırlara vesile olsun...
CASPER_VIA_M1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Endeks 0.50 lerde suan..ytd
Bu ıblısler düşerken en basta cıkarken en sonda olma ozellıklerını koruyorlar hatta çıkarken dusmeye devam etmekte cabası
Yatırım tavsiyesi değildir.
Son dakika Ahmet Taçyıldız'a soruşturma açıldı. Terör ve örgütlü suçlar şubesi harekete geçti.
İsteyene istediği kadar malı veriyor burdan şerefli spegimiz. Hepimize gecmis olsun. Ya bilmediğimiz bir sey var yada fazlasıyla beceriksiz akıl yoksunu bir tahtacimiz var malesef.
Diyanet işleri başkanı eskisi, oda tv , sırada taçlı var muconun ajandasında
Gececek bu günler dostlar 50 yaşının üstündeyim ama şu 10 gündür kendimi 70 yaşında hissediyorum 1998 krizinde bile böyle olmadık
İnşallah sayın getto
Mas. borsa cikarken ne guzel cikiyo...adamlar ky dusunuyo hep..ytd
Ne oldu şimdi? 24 saat içinde her şey normale mi döndü? Olan %20 düşmemize oldu.:notr:
Sevgili sepek sapka cikariyorum sana bugun icin. 👏
Ve cok iyi teknikcisin, :plc: dk lik takip yoruyordur seni, ama klavye emekci takimin da bir okadar kotu alinmaca yok, ben soylemessem o soylezsse kim soyleyecek dogrulari :evil:
Dun endeksi 5 le carpip dusuyodu..bugun 5 e bolup cikiyor..ne soylense az sana..oc..ytd
Bekledigi ortam yukleniyor..endeks 4 un altina dustu..ytd
2 olacak ya toplaya toplaya gitsin planlanmadığı düşüş sert oldu dünyadaRedmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün de bi zahmet tavan olsun
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Endeks 3 un altina geldi..firsati degerlendirebilir herzamanki gibi..ytd
Bunlar srfszler
Dostlar, hem milletce, hem dunyaca zor zamanlar geciriyoruz. Malesef buhaftalar coluk cocuk torun torbaya boyle bir dunyami birakicaz dedirten cinsten sanki...
Hep demisimdir, adamin hasi, dostun gercegi hep zor zamanda belli olur. Umarim iyi insanlarla cevrilisinizdir,umarim gelecek hafta bu haftadan daha iyi olur...
Manipülasyon insanları dolaylı yoldan etkileme sanatıdır.Manipülasyon farkında olmadan her insan tarafından günlük hayatta kullanılan psikolojik bir yönlendirme tekniğidir..
Borsa'da manipülasyon ne anlama gelmektedir?
Borsa'da manipülasyon; Olmayan bir şeyi varmış gibi göstererek yanlış haberler ve söylentilerle gerçek olmayan işlemlerle rant elde etmeye çalışmaktır.
konu basligini okuyalim
Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır.
peki gercek manupulatorler kim acaba
sikayet etsek bile dokunulmayanlar kim
Bence burda manipulator yok bosa yormayin kendinizi:kahkah: