https://i.hizliresim.com/OJatKJ.png
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
https://i.hizliresim.com/OJatKJ.png
Sermaye piyasasa mevzuatı 20-03-2020 tarihiyle güncellendi duyurusu gelmiş,
https://www.spk.gov.tr/Duyuru/Index/du004%5B/url%5D
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
https://i.hizliresim.com/uFNbVh.png
1 ocak-20 mart takas
cok afedersiniz ama kime göre mevzuat çıkarıyorlar?? yeni spk böyle demek...nede olsa spk başkanımız halkbank ı sıfırdan zirvelere taşıdı...boyle kararlarla bist tide halkbank gibi zirveye taşıyacak belliki
Hakan atilla imkb başkanı değilmi?
Spk başka ,imkb başka,
Ha imkb ha spk ne farkeder derseniz,
Hepsinin başkanı ozaman,recep tayyip erdoğan diyelim geçelim derim.
iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bizi hangisi ilgilendiriyor,hangisi bilgilendiriyor,hangisi hissizleştiriyor valla belli değil,
Tek gerçek var şirketler birleşecek ve ucuz ,ama bekliyoruz hala,meyi niye bekliyoruz ,bekliyoruz işte,ona sorsan bunu,buna sorsan onu bekliyoruz diyor.
iPad cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Taslakta tarih varmış yeni farkettim bu iş Nisan ayına kaldı galiba.
Tüm kişi ve kuruluşlar 31.03.2020 tarihine kadar Tebliği Taslağı’na ilişkin görüş ve önerilerini aşağıdaki görüş bildirme formu aracılığı ile Kurulumuza iletebilirler veya onitebligi@spk.gov.tr e-posta adresine ya da Kurulumuza yazılı olarak gönderebilirler.
Tebliğ Taslağı için tıklayınız.
Görüş bildirmek için tıklayınız.
Takaslarda gözükmüyor, metrodan alıp başka bir kurumdan satmış.
https://i.hizliresim.com/clNqfr.jpg
Eyvallah. Öyle görünüyor. Yuhh, yabancı resmen mal boşaltmış birleşme hikayesine, malı da ky ye yığmış. Birleşme haberi geldiğinde demek ki aslında öncesinden beri fiyatlama olmuş, hatta zirve yapmış fiyat, umarım en kısa zamanda birleşme gerçekleşir de ky zararını karşılar.
Yabancı oranına İş Yat.dan baktım şimdi, 2 Ocak tarihinde 42.73 olan yabancı oranı, 19 Mart'ta 33.52'ye düşmüş, nerdeyse % 10 'luk bir fark var.
2.5 de tutacan anladik aman 2.60 cikarma trakya cam ortaklari malini zararina satmaz. tahtaci bekliyorsun olumsuz bir sey olsun biraz daha asagi basayim diye ah ulan ah dua et ayagim kaydi
Minimum ayrilma hakki ya 3.48 veya 3.80 civari. Hangi tarihe gore hesaplayacaklar orda bosluk var. 25 subat itibariyle elinde hissesi olanlar ayrilma hakkindan yararlanacak. Ama ayrilma bedelini 31 ocak mi 25 subat mi esas alinarak hesaplanacak belli degil. 25 subat esas alinirsa 3.80 civarlari ayrilma bedeli minumum olacak. 1 ay icinde buyuk ihtimal kesinlesir. Viruse olan aliskanlikta daha normallesirse hissenin 1 ay icinde 4 uzerine tekrardan cikacagini dusunuyorum.
Firma nakit olarak 3.80 civarlarinda odeme yapmaktansa hisseleri suanki daha ucuz bedelden toplayip nakit odeme yapmadan elinde toplayabilecektir. Hemde yukardan kucaga birakma imkani olacaktir.
Yatirim tavsiyeli degildir.SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sise nın bırlesmesı de one surdugu nedenler gercekle pek alakası yok hacım derinlik ve piyasa degerını olumsuz etkiledi gıbı acıklama lar yapıldı durust degıl ler
Isctr nın yıllarca pd dd degerının yarısında ıslem gormesını gormeyenler imtiyazlı ve kurucu da atr de 250 kurucu da 750 ve btr de 12 bin lot işlem gormesını hangi gerekçe ile acıklayacaklar
Bu genel kurulda radikal kararlar cıkabılır ısbank ın grup hisselerini tek hısse yapacaklardır
2 holdıng olusumu var ıs fınans ve is sanayi holdıng
Bu sene bu is bitecek yıllarca ataturk un hisselerini ısbank ve parti tarafından somurulme donemi bittecektır
Şişecam grubu SPK.ile tebliğ ile alakalı
Görüşüyoruz diyor yatırımcı ilişkileri
Ayrıca hukuk servisimiz inceliyor diyor
Muhtemelen Nisan ilk haftasında tebligi çıkarırlar tahminen.
Değerleme de ozaman yayınlanır vede
SPK.ya başvuru yaparlar
Şerefsizler taban olmuş.. insan bir tahtasına sahip çıkar.. kasada milyarların olsa ne yazar.. 5 para etmez bir şirket ve yönetime sahibiz..
Lanet olsun size.. geri alim için çöp seviyesine gelmesini mi bekliyorsunuz ?
Hangi sömürme anlamadım sanırım halk bank meselesini yada thy de dönen fırıldakları görmüyorsun ...
illa bir meseleye fırıldak arayacaksak bu düşüşün hükümetin 2018 yılının sonunda iş gurubunun %28 el koyacağız demesiyle başladığını bilmelisin.. o günden beri kağıttaki yabancılar mal çıkıyor birileri ağzından çıkanı duymadığı için böyle oldu firmada bu olayın akıbetinde baktı adamlar kafayı takmış kasa boşalmasın birileri yağmalamasın diye kağıdına sahip çıkmıyor hakkımı yaptığı bana göre iş grubu doğru olanı yapmadı. açıkçası ben oyak gibi yapmasını beklerdim ama kimse oyaka saldırmıyor vesselam. neden postal meselesi....
lütfen siyasi mesele yapmayalım
Sen ne biliyorsun da konusuyorsun
Vasiyet in sartlar belli ataturk un Kardesı ve manevi kızı yoksulluktan gecınememek ten erdogan a mektup yazdı chp kendi kasasını doldursun diye bırakmadı
Kurucu hisselere vasiyet e gore temettu ödemedi kurucu hisseye 3 tl temettu mu ödenir kurucu hisseye ataturk için vasiyetine gore her yıl karın %10 u kurucu hisselere verilir toplam kurucu hisse 2458 hısse. bu da hısse bası 250 bin TL temettu demek
Elbet bırgun biri dur diyecekti poas ve dısbank satıslarını incele ersın Ozınce aydın dogan ı zengin etti muhalefet tank palet fabrikasına itiraz ettıgı kadar poas ve dısbank in ussulsuz satısına neden anayasa mahkemesine goturmedı Kemal efendim biz ısbank tan para almiyoruz demekle olmuyor
Devlete kazık atmaya calisan en son o kazık kendine gelir
Aydın dogan cem uzan akın İpek
Sırada kim var acaba??
Evet 2018 de erdogan acıklaması var benim ise 2017 den 2 tane ısbank kurucu hissem var simdi erdogan acıklama yaptı ve burda vasiyet e uyulmadıgını gösteren en somut ıskur hıssesı neden prim yaptı??
Ataturk un de kurucusu oldugu işbank in 604 adet kurucu hissesi var
Ataturk un vasiyetine gore ttk ve tdk ya her sene 150 milyon sadece kurucu hisse den temettu ödemesi gerekir
CHP ve ısbank yonetımı 1991 de kurucu hisselere sınırlama getirdi ve ataturk un 604 kurucu hissesine
Sadece 2 bin TL temettu oduyor
Ataturk un ise vasiyet te belirtigı sartlar belli Asagıdakı sartlara uyması karsılıgında chp ye terk ediyorum demıs
Bu gorevı chp ye burakmıs vasiyet e uyulmadıgı zaman hisselerin ellerinden alınacağını da söylemis
Ya beyler Atatürk 'ün hissesi Atatürk 'te olmadığı sürece bize faydası yok .
Siyaset , sermaye ve ruhban sınıfı; bizim üstümüze binmek için sıra kavgası eder sadece . Al birini vur ötekine. Biz de onların kavgasını güder uyuruz.
Bu bırlesme zorunlu olarak yapılıyor ben onu demek istedim
Sıse den pay alacagız demese bu böyle devam eder giderdi hukumet ısbank ın tekerine comak soktu
Ersin genel kurul öncesi istifa etti gecensene hemen sonrası vakfın basına gectı 1 yıl gecmeden sıseyı tek catı altında toplama kararı aldı
Hazine ye gecmesı demek temettu nun gercek muhatabı olacak
Vakfın %38 hisseyle %62 hısselerın haklarını görmezden gelme dönemi bitecek
Boş boş konuşan biri olduğun belli oturmuş yarı siyâset yarı ekonomi sallıyorsun alacaktı alaydı 2 yıldır sopa gösterme elindekileri ne yaptığıda belli kar eden kaç kamu şirketi var okadar akıllıki adam kalmamış gibi bak burası önemli diyenleri de gördük
Bana siyaset yapma tüm partilere aynı mesafedeyim işim olmaz helede hisse nette... meydanı boş bulan sallıyor kötünün örneği olmaz yok şuymuş yok buymuş sen yiğit bulut la takıl......yakışır
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kasalarında milyarlar olan şirket resmen palyaçoya döndü ne kağıdına sahip çıkıyor ne bedelsiz nede adam gibi temettü veriyor 2018 den beri ne değişti de adamlar hissede posizyon almaktan vaz geçiyor .....ban asıl burası önemli
Sanki oturmuş vasiyet okumuş hatta kendi yazmış gibi konustun ...bak burası önemli [emoji16][emoji16] bırak siyaseti burası hisse nett trakyada kol gibi zarar var ..
dimitri kardeş boş konuşuyorsun...siyaset yapıyorsun ama tam siyaset, tarafsın resmen..seninle tartışırdım ama neyse..
Buna eyvallah şapka cikaririm işte böyle de canımı ye ama bunun dışındakileri kenara alalım yönetim zaten karaktersiz sözüm yok ama kağıt üzerinde sonderece değerli olmasına rağmen burası türkiye kağıdı *** ettiler SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bak evladım. Böyle laf ediyorsun, sonra ben o lafları sana yedirince cevap vermeden kıçına baka baka kaçıp gidiyorsun.
Yok tahsilin ne , yok tm puanın kaç deyip deliğine kaçıyorsun. Adam ol , fikir konuş , varsa bir diyeceğin delikanlı gibi söyle.
Yalnız üç beş kitap oku da gel . Tıngırdama karşımda.
Sermaye , siyaset , ruhban sınıfı bir yanda durur , halk bir yanda durur. Sırayla yerler bizi . Onlar çarkını döndürür biz kavgasını ederiz .
Az kaldı dostlar. Belki iyi olmaz ama umdugumuzdan iyi olacak . Süreç ilerledikçe herkes eteğindeki taşları dökecek, belirsizlik kalkacak .
Trakyacama 2019 yılında şişecam yönetimi nın planlari dahilinde öyle bir baskı uyguladılar ki hala o dip seviyeleri şuan ki krizde görmedi.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
dimitri sana yediririm anlamazsın çoçugum...şimdi işim var sonra
cahilsin seni niye muhatap alayım ki kaybol