Birileri götürmek istedi, tahta sahibi izin vermedi.
Printable View
Bu kadar kolaymi bu işler.
Götürmek ya da durdurmak?
Şu an yapilmaya çalışılan durdurmak. Başarıyor parası çok olan. Şimdilik....
Keser döner sap döner gün gelir hesap döner.2200 adet egeen vardı belki 10 sene olmuştur.maliyet yanlış hatırlamıyorsam 20 civarıydı.oda süründürdü bayağı 3-5 kuruşa sattık çoğumuz.satmayanda gelip burda sürtmez zaten.:whistling:
bu senette teknik çalışmaz....
Durdurmak ne kazandıracak bu adama?
Bazen çalı dibinde sessizce beklemek en iyisi. Çıt cikarmadan.
ben dedim bu senette teknik çalışmaz diye.. sadece pimi çekilir ve fırlatılır..:kahkah:
pala teknik çalışmaz diye 1/4 (çok yüklü) malıma da stop yaptırmak zorunda bıraktı..
koş pala koş durduğun yerde mallarını sana iade edeceğim.. beni çok yordun..
20 lira olsun satarız. 25 lti hedef ama yeter
teknık çalışmadığı için 16.20 sattıklarımı 16.31 geri aldım ama yıne teknık çalışmadığı için 17.42 palaya nakıt karşılığı iade ettim..
araba nerde.... :kahkah:
16.82 üzeri güzel... altta 16.20 - 24 -31 tepelerını çok sık kullandı.. 16.82 kırılırda bu seviyeler aktif olur.. yukarıda 16.42-60 aralığı var... (pala seninle işim bitmedi.. o kırmızı barlarında mangal yapacağım...)
bundandan sonra daha iyi gidersin önün açık bilançoda çok iyi gelecektir geleceğin EGENİ olmaya adaysın ve olacaksın başka çaren yok sabretmesini bilirim ben sıkılmadan bekleyecem . ytd
günlük, bazen saatlık yüklü al sat sat işlemlerde stres ve gerginlik oluyor.. bende bu gerginllği buralarda palaya söylenerek geçiriyorum..palanın buraları okuduğunu düşünmemekle birlikte yazmak beni rahatlatıyor.. hiçbir üyeye gönderme yapmak gibi bir düşüncem yok.. bundan sonra maçlar bizim sahada olacağı için şimdilik bu son mesajım..
son destek ve dirençler aşağıda... kazancınız bol ve daim olsun...
https://i.hizliresim.com/F9XGZM.png
16.86 üzerinde kalması menfaatimize olur.
Dünkü ilk üç alıcı bugün ilk üç satıcı. Öyle bir tahta yapıcı ile karşı karşıyayız ki tam bir .......
Mal alabilmek için kırk takla atıyor. Yükseltip ky ya mal dağıttı izlenimi veriyor. Ama eşşek gibi yukarı gidecek o da biliyor biz de.
16.80 den 17.60 3 dakıkada çıktın.. isterden 1 dakıkada çık... seninle işim 3 saniye... köfteler sucuklar gitti..nasılsa sende teknik çalışmıyor..:kahkah: sana özel indikatör düzenledım.. sana ne hırslanmışım ama.. booozaaa..
16.77 ve 16.82 halen destek olarak aktıf.. ancak çok kızarsa diye.. 16.40 desteğinide hatırlamakta yarar var.. bu aksiyonun çöp olması için 16.24 altı kapanışlar lazım...
Esas Sözleşmemizin 6. Maddesinde yer alan Kayıtlı Sermaye Tavanımızın 190.000.000 (Yüzdoksanmilyon) TL'den 500.000.000 (Beşyüzmilyon) TL'ye yükseltilmesine ve Kayıtlı Sermaye Tavanı süresinin 2021-2025 yılları için geçerli olmak üzere 5 (beş) yıl daha uzatılmasına ilişkin başvurumuz bugün elimize ulaşan 15.01.2021 tarih E-29833736-110.04.04-275 nolu yazısına göre Sermaye Piyasası Kurulu tarafından uygun bulunmuştur.
Kayıtlı Sermaye Tavanı artırımı ve Esas Sözleşme Tadil tasarısı, Sermaye Piyasası Kurulu'nun onayladığı ekteki hali ile Ticaret Bakanlığı'ndan da gerekli izinler alındıktan sonra, yapılacak ilk Genel Kurul toplantısında pay sahiplerinin onayına sunulacaktır.
sn hıssedar paylaşım için teşekkürler..
Brisada bir grup var . global ve bank of amerika.bir gün alır, ertesi gün satar.19 TL'den beri aynı hareketler.brisa bugün nerdeyse 25 olmuş ve tavan.burada da aynı ikili var bir süredir.dün bu ikili 1 milyon lot almıştı, bugün verdiler.yine gelirler, açık ve net.
Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eksi iken yukarıya bir set çekiyorlar sonra eski haberlerden birini yeniymiş gibi atıyorlar sonra kağıt hızlıca o seti kırıp artıya geçiyor çalı arkasında düğmeye bastılar deyip atlayanlara atlıyorlar ve hızlıca eksiye çekerek zararına satmayanları yeni taşıyıcılar olarak ekibe katılıyor Eylül den beri kağıttayım hep aynı terhane buna düşen haberlerle isteseler uzaya götürürlerdi ama her haberi mal satmak için kullanıyorlar çok ilginç
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
yatay alanı katlayabilir.teknik olarak 20,60 seviyesi kısa-orta vadede hedeftir.
şart:16,86 altında 2 gün kapanış yapmamalı.
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...e2240fcaee.png
cemtaş ne yapiyon bu kadarda sıkma istersen yatırımcılar dahada sıkı bağlanmışlar istediğin kadar bekle benim zamanım var fabrika tıkır tıkır çalışiyor bende sonuna kadar bekleyecem. ytd
Burnuma güzel kokular gelmeye başladı. umarım haftaya o koku ortaya cıkar
vallahi kötü yakaladı emenuke
ben aldım vurdu
alttan maliyet düşürdüm bi daha vurdu
para bitti.çokda almamıştım halbuki
:) :)
bence sermaye arttırımına parsan daha yakın.
ama burası borsa hiç belli olmaz.
16.73 altında kısa bir süre horon tepebilir..o da saat 12.00 den sonra.. sonra bizim sahada maça çıkacağız.. 15.93 15.71 dükkan kapama saatleri..
pala mesajı gördü,yukarı çekti .Avrupa yakasından gaffura sordum ''bu gün ve pazartesı 2 kırmızı bar yapsaydı güzel olurdu kanımca''
dedi.. 16.73 -(77) halen destekleri.. üzeri güzel..16.31 altı üzer..
kısa-orta vade için 18,97-24,60-28,08 sıralı üst fibo hedefleri.
https://tvc-invdn-com.akamaized.net/...e261c5df38.png