Türkiye'nin notu relatif olarak artıyor. AAA bu ise artık not vs çok da geçerli bir şey olmamalı.
Printable View
Türkiye'nin notu relatif olarak artıyor. AAA bu ise artık not vs çok da geçerli bir şey olmamalı.
Çok güzel fırsatlar doğuyor/doğacak...Nakdi olanlara, sisteme kademeli girebilenlere...
ilaç ve marketlerde diş hekimi arkadaşların alımları gelmiş:)
8.62 ye kadar verdiler elimize thyao'da. [emoji12]
fed bu gece faizi sıfırlar
Nasıl iyi miyiz ? Yaşıyor musunuz ? FLAT candır.
113500 üstü kar yazmaya başlarım... 111 gümmm....
1/2/4
93 binden tepki geldi arkadaşlar beterin beteri vardır diyelim... Kazanız mübarek olsun.
TKFEN den süpriz bekledim ama olmadı eskiden BIMAS gibi onu alırdı.
DSÖ Genel Direktörü Ghebreyesus: "Kovid-19 kontrol edilebilir bir pandemi"
Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Genel Direktörü Tedros Adhanom Ghebreyesus, yeni tip koronavirüsün (Kovid-19) "kontrol edilebilir bir pandemi" olduğunu belirterek, "Bunu pandemi olarak açıklamamız ülkelerin buna karşı mücadeleden vazgeçmesi gerektiği anlamına gelmez. Temel halk sağlığı önlemlerinden vazgeçmeye karar veren ülkelerde daha büyük sorunlar ortaya çıkabilir." dedi.
5 günlük ortalamadan %10'dan fazla daha aşağıdayız. Burdan %3 tepki gelip, yarın sabah %5 gaplı açılabilir. Ondan sonra da yine %6 düşebilir.
Böyle günlerden geçiyoruz. Pozisyon almadan önce 2 kere düşünüp pozisyon tutarını ona göre ayarlamakta fayda var.
Hala long olan kaldı mı yav
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şu beşliği alım ben cebime başka bulaşmım...
https://i.hizliresim.com/ywQrjV.jpg
Millete aşılıyor idin yok dibi buluyoruz yok şu bu.. Bırak bu işleri MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ecb/lagarde: Varlık alım programı çerçevesindeki bütün esnekliği kullanacağız
artık yeni zirve yok benim sayımıma göre. artık tepkilere lonk yönünde 2/10 cort yönünde ise 10/10 a kadar çıkarım. 111.000 civarı 10/10 emirlerim 2/10 a azaltıldı. herkese kolay gelsin.
Diyanet sela filan okutturmadı. Tam selalık durum aslında. Toplantılarını ertelemişler.
https://www.ntv.com.tr/turkiye/diyan...RkO2CTnbyUsDrg
Vay namıssızlar...Prensiben % 10 aşağıdan yeniden alacaz TUPRS ı...En son 90 tl den aldık bu hafta başı...% 20 ye mi çeksek aralığı acaba ?
Akşama kapıda MERDANE ile bekliyordur beni hanım...:he:
12. Ayı aldırmayan ******** pala.. Bu kadar anasını pazarda satmış olamaz bir piyasa..
Trakya cam..
Alıș 2.77
Satış 3.21
Bizde yalan olmaz şu anda 93 600 umarım devamı gelir....
lan pala ne adamsın
beni bile hisseci yaptı buralardan hava yolları aldırdı
2013 den beri ilk defa uzun vade hisseci oldum
işin bokunu çıkardılar...
Ben 94 bin üzeri kalmasına razıyım yarın için tepki umudu olur şahsen
Şu ortamda yeşil ola. 19 hisse var
borsalar
altın
petrol
hepsi aşağıda
daha toplantı sonucu var.
show için ya alacaklar yada güzel bir satış yapacaklar ki akşama ucuza mal toplasınlar.
kesinlikle ytd.
Gündem nasıl bir gündem anasını satayım. Geçen hafta İDLİB RUSYA SURİYE, bu hafta CORONA neyse haydi iyisiniz. Haftaya FLAT tarafını bırakıyorum alım işlemlerine başlayacağım. HAFTAYA.
SP500 Galip'in hisseleri gibi hareket ediyor valla
Dow da margin yiyenler gold bozuyorlar ise çok öngörülü dow tahmini yapabiliyorlar demektir. :oleyo: