İtalya'da yeni tip koronavirüsten ölenlerin sayısı 651 kişi artarak 5476'ya yükseldi
Printable View
İtalya'da yeni tip koronavirüsten ölenlerin sayısı 651 kişi artarak 5476'ya yükseldi
Cam sektörüne çalışıyorum,
Cuma günü hiç alışık olmadığım saatlerde ekstrem bir sipariş aldım.Üretimi çok acil olarak istenmekte. Bunların aşı cam amlajında kullanılacağını düşünüyorum.
Yalnız üzerinde az durulan bir konu var.Aşı tedavi etmez,hastalığa yakalanmamanızı sağlar. İlaç yoksa yakalanan yaşlılarda zamanla kırım çok olacak gibi, maalesef.İstedikleri bu idi mi ne?
TBB'nden bankalara gönderilen tavsiye kararında yeni mesai saati 12.00 ile 17.00 arası olarak belirlendi.
Belçika'da eski belediye başkan yardımcısı Ali Çağlar: "Hastanelerde yatan Covid-19 hastalarının yarısı Türk, lütfen uyarılara dikkat edin"
https://twitter.com/_CoronaTurkiye/s...67435700764672
Bayburt'ta Umre’den dönen Camii İmamı, karantinadan kaçıp Camii’de Namaz kıldırıyor, yemekli mevlüt düzenliyor, yetmiyor sonra da tüm çarşıyı dolaşıp helallik istiyor!...
Şimdi kendisi hastanede, virüs testi pozitif!...
Sayın arkadaşlar dolarda son durum:
http://www.borsanalist.com/teknikanaliz/dolartl/
Bir miktar daha yolu var, ancak buralarda (grafikte açıkladığım bölge) biraz takılabilir gibi görünüyor.
Göstergeler eşliğinde bir değerlendirme yaptım.
Önceki ile de kıyaslayabilirsiniz.
İyi akşamlar.
Bakan Koca : Yeni hayatlar kaybediyoruz. Vaka sayıları artıyor. Fakat mümkün olduğunca çok sayıda test yaptığımız unutulmamalı. Tedavi altına alınmış her hastayla, salgının önünü kesmiş oluyoruz. BUGÜN 9 YENİ VEFAT, 289 YENİ TANI VAR. Evimizde kalalım. Risk almayalım. Hayat eve sığar.
Bakan Koca : BUGÜNE KADAR toplam 20.345 test yapıldı, 1.236 tanı kondu, hepsi yaşlı 30 hastamızı kaybettik. Hastalık ülkemizde yokken, “yok” dedik. Şimdi gün gün durumu açıklıyoruz. Şeffaflığımızla sizi tedbire de davet ediyoruz. Tedbirli olalım. Bu ülke, bu tehdide yenik düşmeyecek.
Türkiye İş Bankası, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında şubelerindeki gişelerden yarından itibaren saat 12.00-17.00 arasında hizmet verileceğini duyurdu
Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla, Koronavirüsle Mücadele Kapsamında Kamu Çalışanlarına Yönelik İlave Tedbirler konulu genelge Resim Gazetede yayımlandı
Genelgeyle kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlara uzaktan çalışma, dönüşümlü çalışma gibi esnek çalışma yöntemleri uygulanabilecek.
Diyanet işleri başkanı : KOVID-19 salgınının bir an önce son bulması ve hastalarımızın şifaya kavuşmaları niyazıyla yarından itibaren yatsı ezanı sonrası tüm camilerimizden dua sesleri yükselecektir.Vatandaşlarımızı evde kalmaya, tedbirlere hassasiyetle uymaya ve tek yürek olup dua etmeye davet ediyorum.
Garanti Bankası, 23 Mart itibarıyla şube çalışma saatlerini 12.00-17.00 olarak değiştirdi
Bu güne kadar yapıldığını belirttiğin test sayısını Güney Kore bir günde yapıyor...
O test kitlerini eczanelere dağıtsan, parasıyla 20 -30 TL neyse vatandaş alsa, 15-20 dakikada durumunu öğrense, pozitifse en yakın hastaneye başvursa...
Grip olan, eczaneden teraflu alıyor, dişi ağrıyan gargara alıyor, hamile olup olmadığını öğrenmek isteyen hamilelik test kiti alıyor... Reçetesiz.. Korona testi kitini eczanelerde satsanız.. vatandaş alsa uygulasa, pozitifse hastaneye başvursa ne olur?...
Çok yerinde olur...
Ama ne yapalım 65 yaş üzeri olanları sokakta yakalayalım 3.150 TL yı tahsil edelim.
Alkollü araç kullanmanın cezası 1200 küsür TL, 65 yaş üzeri olanın dışarıya çıkma cezası 3.150 TL.
Ört ki ölem...
Bu virüsün testini 15 dakikada belirleyen test cihazının olduğunu ben söylemiyorum.
https://tr.euronews.com/2020/03/21/1...tem-fark-covid
https://t24.com.tr/haber/bogazici-un...c-ettik,867978
https://i.hizliresim.com/0dm9RA.jpg
Referans buysa teşekkür ederim, ben almayayım...
Bu pis gomünistler, evrim mutasyon derkene camilerimizi kapattırdılar, cumamıza engel oldular!
Aşağılık gomünistler, hepinizin alayınıza gireceğim.:yes:
" Kızıl TUGAYLAR: 1970 yılında Alberto Franceschini, kız arkadaşı olan Margherita "Mara" Cagol ve Renato Curcio tarafından kurulan solcu militan bir örgüttür. Marksist Kızıl Tugaylar örgütünün amacı silahlı mücadele vererek devrimci bir devlet kurmak ve İtalya'yı Batı Bloğu'ndan çıkarmaktı.
İtalya çapında güvenlik güçleri tarafından sürekli takip edilen Kızıl Tugaylar 80'li yılların başında yakalanan militanların itirafları sonucunda büyük ölçüde çökertilmiş, lider kadrosunun çoğu yakalanmıştır.[1] 90'lı yıllara girilirken değişik fraksiyonlara ayrılan Kızıl Tugaylar etkinliğini büyük ölçüde yitirmiş, eylemleri yok denecek kadar azalmıştır."
Günaydın iyi haftalar
Kap :
FROTO.E Pay Başına Brüt Temettü: 3,12 TL Teorik Fiyat: 43,56 (Teorik fiyat, fiyat adımına yuvarlanmamıştır)
ISYAT.E Pay Başına Brüt Temettü: 0,343 TL Teorik Fiyat: 2,417 (Teorik fiyat, fiyat adımına yuvarlanmamıştır)
OTKAR.E Pay Başına Brüt Temettü: 8,3333333 TL Teorik Fiyat: 102,467 (Teorik fiyat, fiyat adımına yuvarlanmamıştı
VIOP açılış -3.44 %
Ziraat bankasi : 31.03.2020 ‘de taksit , faiz ve anaparasını ödemeyenlerin odemeleri ötelenebilecek
Ziraat Bankası : Nakit akışı bozulan müşterilere uygun yapılandırma uygulamaları geliştirilecek
Ziraat bankası: Işletme sermayesi ihtiyaçlarını karşılamak üzere, bankamız kurumsal kredi kartı ve dbs limiti bulunan müşterilerimizin kurumsal kart limitlerinin artırılması sağlanacak
ziraat bankası: Kredili müşterilerimiz tarafından bankamız üzerine keşide edilmiş çeklerinin ödenmesi amacıyla kullanılmak üzere, genel kredi limitlerinin artırılarak ilave nakit kredi limiti tahsis edilmesi sağlanacak
Ziraat bankası: Bankamız şubeleri 09:00 - 17:00 saatleri arasında müşterilerimize hizmet vermeye devam edecektir