bist yönetim kurulu yaptığı yanlışı duzeltmek zorunda
Printable View
bist yönetim kurulu yaptığı yanlışı duzeltmek zorunda
şirket şeffaf olsa umutlar tükenmez.
adamların hiç umurunda değiliz.
telefonu bile açmıyorlar.
Bekleyelim bakalım su yıl sonu bilançosunu veya genel kurulu ne olacak 2 yıl üst üste kar açıklaması gerekiyormuş tekrar kota girmek için
Nasil bi ulkedeyiz 2020 temmuz dolar 6.98 tl suan 14 tl gordu bizim kphol hissedeki yatirim cop oldu acilsa nolcak spk ve bist yonetimindeki vatandaslar haram ettim ahirette issaallah adiler
******** namussuz kararı alanlar cehennemi bu dünyada yasasınlar
uykusuz kaldık.. yazıklar olsun..
Genel kurul da yapılmadı. Normalde bu yıl içerisinde bir önceki yılın genel kurulunun yapılması gerekiyor diye biliyorum.
Genel kurul olsaydı görürdük ne durumda olduğumuzu
http://kapitalyatirim.net/ siteye ulaşılamıyor.
Sanırım yenileme veya evrak yükleme yapılıyor.
Haydi hayırlısı...
Ya da hosting ücretini ödemedi, çünkü borsa ücretini ödemediklerinden bir gün süreyle kapatılmıştı tüm grup hisseleri.
http://www.yesilholding.com/
buna da girilemiyor şu anda. Muhtemelen ücretini ödemediler.
Hiç iyimser kalamıyorum bunlar hakkında.
Güncelleme
17.05.2021
Bitiş Tarihi
12.06.2022
Kalan Gün
185
Domain Yaşı
8
Ne yapacakları konusunda bilgimiz yok. İnşallah tekrar başvuruda bulunurlar
Dolar bazında değer yitirmemesi için açılma gerçekleşirse 10 liradan açılması gerekir. Diğer hisseler zaten ona katladı.
Çok büyük zarar ettik çok.
Arkadaşlar hele bi açılsın bakalım. 10 TL veya 10 katlama işi sonraya kalsın. Hiçbir yerden bilgi alamıyoruz. Kurbanlık köyün misali bekliyoruz. Bu adiler bizi perişan etti. Bence ikinci ihtimalini de düşünme vakti geldi. Eğer bu adiler kota geri almazlarsa ne yapabiliriz hakkımızı nasıl ararız nasıl dava açarız biraz onu araştıralım. Bilgi sahibi bir arkadaş bizi aydınlatırsa sevinirim.
Ben şahsen maddi ve manevî tazminat davası açmayı düşünüyorum hangi mahkemeye başvuracağım bilemiyorum ama arastrimaya başlıyacağım artık. Marta kadar bekleyip ondan sonra adli yollara başvuracağım.
Binbin scooter a ortak olmak istemişti yeşil holding. Ama SPK kabul etmedi. Önceki izahnameyi onayladı. Biraz araştırdım şu binbin in sahipleri kimler diye. İTO şirket sorgulamada Karşıma çıkan sonuç şöyle.
KADİR CAN ABDİK Yönetim Kurulu Başkanı Müştereken
HÜSEYİN ARDAN KÜÇÜK Yön.Kur.Başkan Yardımcısı Müştereken
MUSTAFA SAİM BİRPINAR Yönetim Kurulu Üyesi Müştereken
ÜSAME ERDOĞAN Yönetim Kurulu Üyesi Müştereken
HARİS POJATA Yönetim Kurulu Üyesi Müştereken
Bu isimleri Google dan araştırın bakalım iktidarla ne tür bir yakınlığı var.
Benim anlamadığım iktidarla bu kadar yakın olup nasıl böyle kot dışı kalabilir. Diğer taraftan bu şirketin ikinci büyük ortağı da iktidarla çok yakın başka bir grup.
İnsan gerçekten hayret ediyor.
ALLAH islah etsin firmayi ariyoz telefonu acan yok bistte yaziyoz cevap spk bizi ilgilendirmiyor bist yonetimi kapatti diyor topunuza adiler paramiza coktuler
Aynen öyle Alasara kardesim. Bu şeref haysiyet yoksunları yedi bizim paraları. Atılalı 17 ay oldu şeref yoksunları oyalayıp duruyor. Valla benim ümitler bitti. Bir yıl süreleri vardı yeniden girmek için onuda pic ettiler.
Yeniden girmeyi düşünen adam 17 ay bekler mi? Yok biz de şaşırdık işin takipçisiyiz vb. Laflarla geçip gitti zaman
Kıymetli kardeşim adam bizden daha çok kazanmak istiyor fırsatını bulur bulmaz geri döndürecektir biliyorsun yeşil Holding de 210 milyon sermaye artırımı yaptırdı artışta da kendi rüçhanlarını satıp çıktı adam.
Burada da emin ol yakalayacağını ilk fırsatta geri dönecektir ben onların aç gözlülüğüne güveniyorum. İçimdeki umudu yitirmek istemiyorum. Umut varsa hayat var.
Allah yok yerden versin hepimize.
Edemediğimiz karı şimdi kaybediyoruz.
2001'de borsa 21 binden 7 bine düşmüştü. Umarım aynısı olmaz.
Kur krizinden sonra bir de borsanın çökmesi bitirir milleti. Yazık çok yazık.
Gerçi bizim hisse borsa dışında olduğumuz için düşüşten etkilenmiyoruz şükürler olsun.
Bist ariyom cevap yok sirket cevap yok nasil ulkedeyiz serefsizler paramizi hic ettiler muptezeller resmen dolandirildik
Bistte dort mail attim donen yok
2020 yıllık rapor yayımlanmış.
Hayırlı olsun.
Can çıkmadan ümit kesilmezmiş.
Senetle araba şirketine %50 oranında hissedar olmuşuz. Ama dönüşü yine de kabul edilmemiş. Yine de iyi.
http://kapitalyatirim.net/wp-content...TIM-RAPORU.pdf
Sınırlı olumlu görüş verilmiş. Şirket kar edememiş ama o potansiyel oluşmuş. 2021'de kar etmiş olmasını bekliyoruz.
kar edilse bile son iki yıl kar açıklanması gerekiyor. 2022 biter 2023 te olabilir
2022 de Yakın izleme pazarında işlem görebilir.
Mensa donerse kapital mutlaka döner. ikisinde de faaliyet var .
Piyasa değeri yüksek taşınmaz stoğu ? Ozsermaye düşük olduğu için sermaye ve kar artışı yüksek olacaktır.
rapor 10 aralık 2021 tarihli... bu önemli....
En azından olumsuz rapor değil.
Denetçi görüşü bahanesi ortadan kalkmış oldu. Bu yıl sonu kar da gelirse umut çoğalır dönüş için.
Şu senetle araba işinde de faaliyet olursa süper olur.
Sağda solda şirket battı diyenler utanır mı acaba? Görüldüğü üzere şirket halen ayakta. Tek sorun borsa dışında kalması. Ve borsada halen işlem gören bir çok şirketten de iyi durumda.
Özkaynaklar halen pozitif ve yeni iştirakler söz konusu. En geç martta yıllık bilanço ortaya çıkar ve yeniden başvuru yapılır diye düşünüyorum. Kaldı 3-4 ay.
Bir yıl daha beklemeyeceğimiz, bolluk ve berekete kavuşacağımız bir yıl olsun kıymetli arkadaşlarım.
inşallah 2022 de elimiz boş olmayacak. yeni yıla saglıklı ve huzurlu baslangıc yapmanızı dilerim.
kapattilar hisseyi hemde ayni hisseler uctu..elinde hisse olan arkadaslara sabir diliyirum.. 2020 nin rapiru yayinlandigina gore ve yari olumlu gorus var bu bile yeter geri donmesine. sernayede 4,2 cok az senetle araba satisi sirketi kurulmus yesilin ilk baslangici gibi. hayirlisi ile bu yil bilancoda iyi gelir insallah geri gelis butun kayiplari kapatir.
zincir gayrimenkul için değerleme raporu çıkarsa çok iyi olacak. ( diğer ortak yeşil yatırım kapta yayınlar )
bu sernayede işlem gören kagıtlar güzel rakamdalar. gayrimenkuller güzel değerlendi. güzel günler uzak değildir.