Üstad forumda y eniyim. pkart sayfası ölü. Hafta başında bir dost tavsiyesi ile pkart hissesi aldım .yorumumuzu merak ediyorum. Teşekkürler
Printable View
Üstad forumda y eniyim. pkart sayfası ölü. Hafta başında bir dost tavsiyesi ile pkart hissesi aldım .yorumumuzu merak ediyorum. Teşekkürler
yarın piyasa yine yeşillenebilir dolar 7.01 drenç takılsada biraz gevşese 6.65 lere doğru sonlara yaklaştı gibi göstergeler şişti buummm olacak :) ytd
rheag düzeltmesini yaptı pulback sağlık sektörüne ciddi yatırım yapacak bu şirket her ne kadar içi boş görünsede:)benim ben diyorumki neden bir rtalp olmasın rheag :)izlicez göreceğiz YTD
aygaz sistem al verdi ve ciddi hacim destekli 10.20 drenç var bu hacimle o drenç kırılır yarın hareketli olur ytd
Sn Çelik hocam, bolu çimento, birleşmede mardin çimentonun 0.9556 kati olacak . Bu fiyatlar çok ucuz. Birde oyak olarak birleşme çok büyük bir çimento grubu olacak . Hareket sanki yeni başlıyor...
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Birde ostim var. Havacılık sektörü , savunma sektörü yatırımları. Önümüzdeki dönemde çok duyabiliriz. Bu konuda iyi olan ostim...
Ustad dusecek mi diyorsunuz?
Sizin dediğiniz hisselerden bir portföy oluşturmustum, anele, goody, ygyo, ihlgm, cemas, ozgyo, albrk, sekerbank polho birkaci çok düştü, anele basabas sayilir, ozellikle anelede durum nasil, 20 li hedefiniz vardi, bir de polho cok icerde kaldik, o donem satamadik da biraz para ele gecince maliyet mi dusursem?
Seta Tıbbi Cihazlar İthalat ve İhracat Pazarlama Ticaret ve Sanayi A.Ş.
Yatırım Tarihi: Şubat 2010
Sektör: Sağlık / Hasta Güvenliği ve Tek Kullanımlık Malzemeler
Genel Müdür: Kemal Kundakcı
Merkez: İzmir
Web Sitesi: http://www.setamedical
böyle bir şirketi var ama faal mi bilmiyorum!
Rhea'nın sitesinde bir de bu var
OEP Turkey Tech B.V.
Yatırım Tarihi: Aralık 2010
Sektör: Türkiye'de girişim sermayesi yatırımları yapmak
Yatırım yapılan şirket: Netaş Telekomünikasyon A.Ş.
Merkez: Amsterdam/Hollanda
Rhea Girişim Payı: % 19,79
Teşekkür ederim
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
RHEAG tekniği iyi görünüyor yarın olmadı pazartesi coşar
arkadaşlar bazen işlerim oluyor zamanında cevap veremiyorum umarım sizi incitmiyorumdur
Karsan Otomotiv'den üretime başlama kararı
https://dunya.com/sirketler/karsan-o...-haberi-467995
benim beklediğim haber geldi bakalım yarın etkisi ne olacak ?
Hocam netaş da bundan nemalanırmı sizce
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
DOCO ile ilgili analiz yapabilecek var mı?
Teşekkürler.
Rheag 1.91-2.08 geçilmeli dibi 1.88 izleyelim bakalım.
anele artık ihale sezonunu açtı 1 raund aldı devamı gelecek elinde olanlara hayırlı olsun
haftaya enjsa .msgyo.karsan. aygaz. sanko rheag. anele postföydeki yerlerini karlı şekilde koruyorlar devam ederler haftaya ytd
Diğerlerini bilmem ama Sanko da nasil karli oluyorsunuz anlamadim.Gecmis yazilarinizda var .Hisseyi tavsiye ettiginizde kasim 2019 fiyat 7 tl idi.2020 ilk aylarinda cift haneli rakamlar diyordunuz.Hisse daha o fiyata gelmedi.Doviz bazli baksak yerin dibinde
Hedef girişim tepkide geride kaldı..
Tekniği güzel..
Zirveden uzakta..
Karlı ve borçsuz..
Girişim sermayeleri arasında tepkisiz kaldı..
Bünyesinde Seyitler kimya var ve sağlık sektörü için üretim yapıyor..
Bende kişisel olarak bu hafta HDFGRŞM diyorum..
Asla YTD..
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sayın @celik comak gents inceleyebilir misiniz? Benimde dikkatimi bu hisse çekti ve umutluyum.. sizin de görüşünüzü almak istedim. Saygılar.
Hedef girişim, gerçekten jeo termalden , kimya , gida ve sağlık sektöründe yatırım ve üretim yapmaktadır. Tıbbı ürünler, sağlık kitleri , yara banti , romatizmal bantlar üretmekte. Listedeki diğer şirketlerin arasına katılabilir. Fiyat çok ucuz.
Birde unutulan sektörler var . Bunların fiyatları tepkisiz kalmıştır. Özellikle plastik , yalıtım, izalasyon sektörleri. Bunlardan fiyatı çok düşük olan Ege profil ilave edilebilir
ben sanko 2.75 kuruşken portföyüme kattım çift rakamları bu yıl göreceğinden eminim şu anki maliyetim oldukca düşük hissede ben hisselere ayırdığım paramı 3 bölerek işlem yapıyorum örneğin 2.75 te mal aldım 3 gün sonra 2.20 düştü oradanda mal aldım 1 hafta sonra 3.50 cıktı 2.20 den aldığım malı verdim .2.90 düştü oradan tekrar mal aldım destekten buraki mal 7 civarlarında cıktım şu an elimdeki 2.75 ten aldığım mal duruyor ve 4 civarlarında tekrar mal almaya başladım mayıs sonuna doğru bir sefer daha satış yapabilirim ama demirbş olan 2.75 deki malı elimde tutuyorum strateji olmassa borsada para kazanamssın sabırda cok önemli
yatırım yapan arkadaşlar paranın tamamı ile asla hisse almayın dünyada bin bir türlü olaylar oluyor riskler her zaman var lakin fırsat her zaman düşüyor sabretmek cok önemli bazen ben bile sabırsızlaşabiliyorum kazanmak cok zevkli ama kaybetmek cok kötü ALLAH önce sağlık sıhhat versin para her türlü kazanılır sağlık olduktan sonra .... vakit buldukca burada öngörülerimi paylaşıyorum sokağa cıkma yasağı olduğundan bu gün ve yarın evdeyim
SAYIN CELİK COMAK TURGG NE DERSİNİZ.SİZİN YORUMUNUZ DEGER KATAR.
ŞÖYLE BİR DEGERLEME VAR.
https://twitter.com/EKOTRADER1/statu...51341047767041
BDDK'nın son kararından sonra Pazartesi günü Borsa nasıl olur?
Benim öngörüm; özellikle bankalar göçer gibi, dolar uçar gibi, endekste çöker gibi..
Bilen yorumlasın lütfen...
BDDK nin kararı bankalara az da olsa satış getirir. Bu da endekste hafif bir düşüşle acar . Fakat imf ve fed açıklamalari pozitif yönde olursa . Sanayi hisselerinde artış gösterir. Buda bugüne kadar tepki vermemiş sanayi kağıtlarında güzel tepki için imkan sağlamış olur . Tabiiki dikkatli takip etmekte faide var . Endeksin 102 bin üzerine bu hafta atar diye düşünüyorum.
"Bankaların asli görevi vatandaşlarımızdan ve şirketlerimizden topladıkları mevduatı kredi vererek reel ekonomiye aktarmaktır. Ancak, bazı bankaların bu temel fonksiyonu gerçekleştirmek yerine kaynaklarını para piyasaları ve yurt dışı türev piyasalarına yönlendirmeyi tercih ettiğini, bunun neticesinde reel sektörün kredi finansmanına erişimde zorlandığını bir süredir izliyoruz. Koronavirüsün dünya ekonomilerini sarstığı, ülke ekonomimizde yoğun bir finansman ihtiyacının ortaya çıktığı bu dönemde ülke tasarruflarımızı en etkin şekilde kullanmak elzemdir. Bu noktada bankalara önemli görevler düşmektedir."
Türkiye de bankacılık sektörünün özeti bu al parayı vatandaştan şirketlere riskli diye verme bireysel vatandaş gibi döviz al altin al yurtdışından karlı para işlerine gir. Riske girme temiz iş.