%40 poz sayılır aslında.
boştaki naktin gırtlağı demek daha doğru sanırım. :he:
Printable View
zengin evlenince havai fişek atarlar fakir evlenince kız zaten hamileymiş derler müğe abla.
https://www.youtube.com/watch?v=YUM-0tVinpc
https://www.youtube.com/watch?v=Fqiu2mAEIkM
dolandırmadığı bi müğe abla kaldı onuda programda canlı yayında dolandıracaktı nerdeyse ama zaman yetmedi :he:
dün bir film izledim
50 sene önce bir uzay bilimci uzaydaki en sessiz bölgeye daha doğrusu en az sessiz oln bölgesine " su denizi" diye geçiyor bölge oraya radyo frekansı ile ikili matematik dilinde mesaj yolluyor.
50 sene sonra msj ulaşıyor uzaylılara. sonra cevap geliyor.
mesajı ilk yollayan biz olsaydık diye düşündüm.
selamün aleyküm inşallah diye direk yollardık bence. :he:
kainattaki tek dil 0 ve 1 olabilir.
dile gerek yok yabancı dil bilmene gerek yok böyle bir algoritma yazılabilir.
yurtdışında zorluk çekmezsin.
alt tarafı 1 ve 0 ları resme dönüştürecek ama nasıl yapılır bilmem.
Oxford'un geliştirdiği Kovid-19 aşı adayının ABD'de üçüncü aşama klinik denemeleri başladı
İngiltere'de Oxford Üniversitesinin İngiliz-İsveç ilaç şirketi AstraZeneca iş birliğinde geliştirdiği potansiyel yeni tip koronavirüs (Kovid-19) aşısının üçüncü aşama klinik denemelerine ABD'de başlandığı bildirildi.
"Clinical Trials Arena" internet sitesinde yer alan habere göre, "AZD1222" adlı aşı adayı 18 yaş üstü 30 bin denek üzerinde test edilecek.
ABD Biyomedikal İleri Geliştirme İdaresi (BARDA) ve Ulusal Alerji ve Bulaşıcı Hastalıklar Enstitüsünün (NIAID) desteğiyle gerçekleştirilen deneme, aşı adayının güvenlik, etkinlik ve bağışıklık etkisini kitlesel ölçekte sınamayı hedefliyor.
İnsanlarda basit soğuk algınlığına yol açan bir adenovirüsün zayıflatılmış ve kendini çoğaltamayan versiyonunu içeren aşı adayı, Kovid-19'un insan hücrelerine tutunmasını sağlayan çivi proteininin yapay şekilde ifade kazanmasını ve vücudun buna karşı koruyucu antikorlar üreterek gerçek virüse bağışıklık kazanmasını amaçlıyor.
Aşı adayının birinci ve ikinci aşama klinik denemeleri İngiltere ve Güney Afrika'da yürütülmüş, Brezilya'da 5 bin deneğin katıldığı üçüncü aşama klinik denemelere başlanmıştı.
Bizim Tübitak ne yapıyor ??????????? tempo tempo arı olcaz arı !!!!!!!!!! Yata yata yatalak olursunuz sizde bulun bi şeyler deneyin …. Türk milleti zekidir Türk milleti çalışkandır. Eğer güç istiyorsan damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
çin ve rusların bulduğu aşı haberlerinden sonra aşı olmak için kafanın iyi olması lazım bence.
sağlıklı olanlar kesinlikle vurulmaz o haberlerden sonra.
1235 civarı üstü durabildiği ve dışarılar bozmadığı sürece bile palagiller de tee 1270 mıknatısı ister,
zero-sum hesabı daha yükseklerden short giyme piyasa koşulu oluşur en azından..
Daha yeni 1199,xx yakıp taze 124x olduğu gibi aynen..
O emojilerde sıfır bir den oluşuyo
Yeni bişey demiyon da
Sıfırlı bir Li
Ancak tespih dili yaparsın :)
Bi tespih danesi boş öteki dolu
Matematiksel eksponansiyel
Son Dakika , HÜRRİYET
Son dakika haberi: Bilim insanlarından korkutan uyarı! Rusya ve Çin'in koronavirüs aşılarında büyük TEHLİKE.
Koronavirüs salgını tüm dünyayı etkisi altında tutmaya devam ediyor. Covid-19 vaka ve ölüm sayıları artmaya devam ederken yaklaşan kış ayları salgında ikinci dalga endişelerini artırıyor. Dünyanın gözü kulağı virüsü yenebilecek bir aşı haberinde. Rusya ve Çin koronavirüs aşısı geliştirdiklerini iddia etmiş, dünya ise bu gelişmeyi temkinli karşılaşmıştı. Bilim insanları bu iki koronavirüs aşısıyla ilgili korkutan açıklamalar yaptılar.
https://www.hurriyet.com.tr/amp/gale...degil-41600601
Alkim Alkali, Acıgöl suyunda düşük yoğunlukta bulunan Potasyum ve Magnezyum bileşiklerinin de efektif şekilde değerlendirilmesi gayesi ile ARGE çalışmalarına başladı
Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan açıklama aşağıda bulunuyor:
25.08.2020 tarihli Kap açıklamamızda, Afyon Dazkırı tesislerimizde inşaatı süren yıllık 50.000 Ton kapasiteli Potasyum Sülfat Ünitesi yatırımız ile ilgili son durum paylaşılmış idi. Bu yatırımımızdan bağımsız olarak ayrıca Acıgöl'de doğrudan gölsuyundan doğal yöntemler ile Potasyum Türevlerinin de elde edilebilmesi mümkün gözükmektedir.
Bilindiği üzere Acıgöl'de halihazırda ham Sodyum Sülfat ve Ham Tuz elde edilmektedir. Göl suyunda ayrıca düşük yoğunlukta bulunan Potasyum ve Magnezyum bileşiklerinin de efektif şekilde değerlendirilmesi ve ülke ekonomisine kazandırılması gayesi ile ARGE çalışmalarına başlanmıştır
https://www.kap.org.tr/Bildirim/872925
İşta başarının sırrı burda ............… zor olanı başaran kazanır.
Bunalttı, otobüse shortcu topluyor verecek ara gazını ver elini önce 1250 sonra 1270. Tabi nasip. Hala maliyet 1206; tek işlem yok izlemedeyiz.
Günlük bollunger etrafında 2 3 gün daha oyalayıp bandi daralttiktan sonra yöne karar verecek ve trend tutturmak bence, bu asagi da olabilir yukari da ne tarafa hacimli giderse peşine takılırız...SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben aşı bulunsa bile olmam , geçenlerde internette fenomen olan biri şöyle demişti ''Kendini asansörden indirmek isteyen birine ben inmem istersen sen in demiş ...…....kendine güvenmiyorsan insan içine çıkmayacaksın demişti '' .Aynen ben de katılıyorum kendime güveniyorum aşı bulunsa bile olmayacağım.Bunu yazarken kimseyi etkilemek için de yazmıyorum , herkes kendi hayatından sorumlu kendine güvenmiyorsan kalp şeker tansiyon hastalığın varsa aşı olsan iyi olur.
Dunya geneli yapılan Gallup anketinde yuzde 75 ası olurum sonucu var.Ası ya da asılar tam onay aldıktan sonra bu sonuc degisebilir.Zaten suru bagısıklıgı icin bu oran da yeterli
Doları buralardan alan ky falan olamaz zaten hepimiz alsak 1 kuruş bile yukseltemeyiz. Yani bu işin arkasında fx de açılan short hesapları batirma olabilir.Londra yada abd her neyse bir yerlerden yönetilen bir durum var gibi..Bakalım sert bir çıkış olacak gibi ama ne zaman..ytd
Fitch, Türkiye Varlık Fonu'nun görünümünü negatife çevirdi
Fitch Ratings, Türkiye'nin ülke kredi notunun görünümünü durağandan negatife
indirmesinin ardından Türkiye Varlık Fonu'nun görünümünü negatife çevirdi .
iyi halt etmişssiniz adamların işi gücü yok Türkiye ile iştigaller...………. Fakat arkadaşlar bence kişisel görüşüm bunlar hakkımız da kötü seneryolar yazıyorsa işler yolunda demektir.ne zaman bize gaz veirlerse korkun...……...Daha yeni haber oldu abd Türkiye ye gaz verdi …. akdenizdeki harketlilik konusunda Osmanlıdan sonra ilk defa böyle büyük operasyon yapıyorlar felan.Aynen gaz Türkiyeyi çatışmaya sokmak zayıflatmak aynı akşamda güney kıbrısa silah ambargosunu felan kaldırdı kaldıracak yani bunlar kötü şeyler yazar çizerlerse işler yolunda demek , gaz verirlerse tuzak demek.Ben naçizane böyle düşünüyorum.Yanılıyor da olabilirim bilmiyorum.
Finansal kesim dışındaki firmaların net döviz pozisyon açığı Haziran sonunda, önceki aya göre 2.1 milyar dolar azaldı
Merkez Bankası, 2020 yılı Haziran ayı "Finansal Kesim Dışındaki Firmaların Döviz Varlık ve Yükümlülükleri" verilerini yayınladı.
TCMB'nin konuya ilişkin değerlendirmesi şöyle:
Haziran 2020 dönemine ait Finansal Kesim Dışındaki Firmaların Döviz Varlık ve Yükümlülükleri Tablosu
değerlendirildiğinde; Mayıs 2020 verilerine göre varlıklar 1.183 milyon ABD doları artarken, yükümlülükler
922 milyon ABD doları azalmıştır. Net Döviz Pozisyonu Açığı ise 162.933 milyon ABD doları olarak
gerçekleşmiş ve Mayıs 2020 dönemine göre 2.105 milyon ABD doları azalmıştır.
Haziran 2020 dönemi varlık dağılımı incelendiğinde; bir önceki aya göre yurt dışına doğrudan sermaye
yatırımları, ihracat alacakları ve yurt içi bankalardaki mevduat sırasıyla 184 milyon ABD doları, 258 milyon
ABD doları ve 361 milyon ABD doları artmış ve sonuç olarak varlıklar 1.183 milyon ABD doları artmıştır.
( Yükümlülük dağılımında ise; bir önceki aya göre yurt içinden sağlanan nakdi krediler 1.984
milyon ABD doları azalırken, yurt dışından sağlanan nakdi krediler ve ithalat borçları sırasıyla 601 milyon
ABD doları ve 461 milyon ABD doları artmış ve bunlara bağlı olarak yükümlülükler 922 milyon ABD doları
azalmıştır.
gerçekten leşşş hacimde ilk üçe bak bu borsadan hayır bekliyorsunuz...
3 batık şirket spor kulubu olmasalar gözaltı pazarıu vardı eskiden oraya gitmesi gereken şirketler hacimde bistin en iyi şirketleri..
https://i.hizliresim.com/8XhF6S.jpg
onların teslası ayfonu varsa bizimde trabzon sporumuz var.
kent şekerleri unutmamak lazım
Tcmb'nin 3 ay vadeli döviz karşılığı tl swap ihalesinde teklif 3 milyar 199 milyon dolar
viopsss saatlikssss....
bugünde güccük bir tobo yapmaya çalışıyor ....
1240-1244 direnç ....
dün obo çalışmadı bugünde tobo çalışmayabilir ...
bugün hisse tarafında eccük longum emme el tetik 1244 aşarsa viop pozları artırabilirim
[IMG]https://i.hizliresim.com/4c7Q5k.jpg[/IMG]
Shortçu kardeşlerime sabırlar dilerim
Çok ahlaksız hareketler fiyatlar bekliyorum 3 vakte kadar
Ytd
Şahit abi kurtarıcın geldi, hadi yine iyisin :he:
1236.75 longlar kapandı
tren kalkıyor son biletler...