endeks artıya geçti bu bir artıya geçemedi
Printable View
endeks artıya geçti bu bir artıya geçemedi
çok düştü yav batırdın beni
niye bu kadar düştü hadi dün düştü bugün niye düştü hayret birşey
devre kesti Allah kahretsin 8,36
tabanıda gördü 8,07 İnşaallah taban kapatmaz batırdı beni
ne oldu yav yine tabana gidiyor
devre kesti tabana gidiyor on kademe kaldı Allah kahretsin battık
iki gün önce 10,62 den alıyorlardı ne olduda 8 e düştü
bugünde düşüyor iyice batırdı bizi
ne oldu lan böyle iyice dibe gitti battık
borsanın dibi olmaz dibini buldu dedikçe dahada dibe gidiyor battık battık
Sevgili hissedaşim, bu kadar takarsan kafaya borsa seni sağlığından eder, sağlıktan öte köy yok,naçizane tavsiyem geç mevduat faizinie,için rahat uykun temiz olsun .
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ky saç baş yolduracak bedava bir şirket :
herşey zamana baglı :
bol şanslar
bilanço dönemine kadar ŞOK hisse satış işi de netleşirse o zaman ver elini 15-18'ler. sabreden kazanacak 3'lere 4'lere düştüğünde bıktırmışlardı oyuna gelmeyin, hissenizi ucuza vermeyin.
Tarık bey maktk kap atmış. Azmusebat aldım diye. Gözde ne zaman kap atar sizde? Satışla ilgili yorum yaparsanız çok sevinirim.
Düzeltiyorum makine ve tesisatlarını almış...
SM-C9000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Herkese hayırlı seneler
Batmış bir şirket terkedilmiş
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Gözde yoğun alımlarla birlikte yukarı hareket kuvvetli,asla yatırım tavsiyesi değildir.
borsanın en ilginç ve degersiz bir hissesi ..?
20 veya 50 tl olsa kimse yadırgamaz ..diger girişim şirketlerine bakarak kıyaslama yapsak bedavadan az pahalı :kahkah:
GOZDE BIST in gözdesi olabilecek bir kağıt, toplanıyor diye düşünüyorum, tabiki asla yatırım tavsiyesi değildir.
murat ülker sıka sıka suyunu çıkaracak galıba GÖZDE nın :kahkah:
Son çeyrekte kağıt üzerinde Penta teknolojinin fiyat artışından iyi kar yazacak.
Penta fiyat 30.09.2021: 172,60 TL, 31.12.2021: 394,90 TL
Gozde'nin Penta sermayesindeki payı %32,21, 14.083.758 lot
(394,90-172.60) x 14.083.758 = 3,13 milyar TL net kar 4. çeyrekte sadece Penta'nın fiyat artışından gelecek!
Tabi tamamı kağıt üzerinde, fiktif kar.
YTD
GOZDE hareket başlıyor gibi, hedef bence yukarılar, tabiki asla yatırım tavsiyesi değildir.
Gozde fk yı görünce gözlerim doldu. Gözde hissem oldu bugün aranıza katıldım. Bu fiyata bedava gibi birşey. Bu kağıt neden böyle ucuz.
Eski ortaklardanda Yazan çizen kalmamış,Gozde,gözden düşmüş gibi..
Gozde'ye dolar bazlı bakmak lazım,1 dolarin altındaki rakamlar bana inandırıcı gelmiyor bu kağıtta...Gelecek olan blanco'yu düşününce her düşüş alım fırsatı gibi görünüyor..Tabiiki yatırım tavsiyesi değildir.
SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Matematik dışı işler var bu hissede. Yıldız grubunun abudik gubudik ortak işlemleri neticesinde yatırımcı gördüğüne, duyduğuna, okuduğuna inanmaz hale gelmiş. Böylece PD/DD ya da F/K değerleri bu hissede bir mana ifade etmiyor. Bu durumu Yıldız grubu yöneticilerinin etraflıca bir düşünmesi gerekiyor.
hocam murad şahsına münhasır bi muhterem
senelerce burada kulaklarını fazlasıyla çınlattık haklı olarak
ancak şuan bistte birçok hissede bahsettiğiniz matematik dışı işler var
bistin 100 bin puanlık yükselişine katılmamış senetler mevcut
ilginç bi ülkeyiz piyasamız daha da ilginç
patron ve spek istemiyorlar gerisi sadece rakkam fakat rakkamlar asla yalan söylemez..?
yatırımcıya güven vermeli temettü veya bedelsiz gibi..
ne kadar kagıt üzerindede gözükse 6 milyar öz sermaye var bunuda bölündügünde 1/13 demek ..patron yatırımcısını soyma derdinde
herhalde bugune kadar hiç temettü vermedi...?
Hissenin ucuz fiyatlanmasında dönen varlıklarının yetersiz olmasının etkisi büyük. Bu durum normal bir bilanço okumasında likidite problemi olarak algılanır. Ancak Yıldız holding parasız kaldığında oğluna bahşiş veren bir baba gibi likidite problemini çözüyor. Ortaklar Yıldız, Kökler ve Üs Holding hepsi aynı ailenin holdinglerileri, Franklin Templeton ise danışman şirket, akrabalık ilişkisi olmayan bir tek onlar var ama onların da şirketle organik ilişkileri var. Çöz çözebilirsen. Yıllık bilançoda dönen varlık rasyoları düzelirse hissenin olumlu etkilenmesini beklerim.
YILDIZ HOLDİNG PENTA halka arzı ve PROPAK hisse satışından gelen tüm parayı GÖZDE nin borçlarından düşmüş, cebinde 5-10 kuruş dolmuş parası bırakmış o kadar. Varlık içinde yokluk çekiyor GÖZDE, borçları sağlıklı yapılandırılmamış, tüm borçları YILDIZ HOLDİNG e trasfer olmuştu, en büyük alacaklı Yıldız Holding. Şirketin öncelikle Yıldız a uzun vadeli borçlarını ödemek yerine kısa vadeli likidite problemini çözmesi gerekiyor, cari ve likidite oranları yerlerde sürünüyor. Yıldız Holding ciddi mali sıkıntılar içinde ve bir kaç milyar dolarlık borçlarla boğuşuyor, evlatların elinde 3-5 kuruş görse bile hemen ellerinden alıyor.
Teknik olarak 2-3 iş günü içinde bollinger orta banda bir atak sözkonusu olabilir, orta band 8.91. YTD
Tebrikler [emoji122][emoji122][emoji122]SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.