ben iptal edildi diye biliyordum ama edilmemiş : FAHRİ TRAFİK MÜFETTİŞLİĞİ
eşime ceza yazmış bir tanesi,oradan öğrendik..biraz önce tebliğ ettiler
Printable View
ben iptal edildi diye biliyordum ama edilmemiş : FAHRİ TRAFİK MÜFETTİŞLİĞİ
eşime ceza yazmış bir tanesi,oradan öğrendik..biraz önce tebliğ ettiler
Kazan suç duyurusu yapmış konuyu anlamadım takipteyim şuan canlıda.
Bınance: Kripto para çekme istemlerine yeniden yanıt veremediğini, işlemlerin geçici olarak yeniden durdurulduğunu duyurdu
Bınance: Kripto para çekme istemlerine yeniden yanıt veremediğini, işlemlerin geçici olarak yeniden durdurulduğunu duyurdu
geçiçi bir olaymış sanırım..
https://i.hizliresim.com/ea8jkwi.png
ŞEKER YATIRIM dan
BIST Yabancı Payı
BIST yabancı payı bir hafta önceki %41,31 seviyesinden bugün itibarıyla %41,07 (T-3 takasını gösteriyor) seviyesine geriledi. Yabancı payı %41,07 ile veri terminalinde yer alan dataya göre 2004’den beri en düşük seviyesine geriledi.
OTOGAZ a 49 kuruş zam geldi..
o zaman paranın zaman maliyetini de ekleyin üzerine ... daha güzel maliyet hesabı olur ... mesela osiki günlük mevduat fayisinin getirisin de ekleyin maliyet üzerine
haydi gene iyissiniz..
sağlık bakanlığı HELAL MUAYENE ve HELAL TURİZM gelecekmiş..
eeee.. normal..helal akreditasyon kurumunu kurdular, sadece 7 firmayı akredite edebildi:oleyo::oleyo::oleyo::oleyo:
Moruk da burada. O BULMACAYI SEVER. Hadi bakalım bul. Invertor kim ?Hamza kim ? :)
Ben o arkadaşı severim kim olduğu çok fark etmez
Ondan önceki adı Lucky Investor
Invertor değil
Ingilizce olmayınca tabi terimler karışır Doğal
Sende beni bi ara partili sanıp tuhaf şeyler yazdıydın özelden
Onu da unutmadım
Hafızam iyidir
Daha ileriye gideyim ,size verdiğim puanı yanlış sandınız .Halbuki o DEĞERLİ KORAYIN sorusu içindi
Eski nick bendede farklıydı .
Anımsanılmaması doğal .
HANİ BİLELİM.
https://www.youtube.com/watch?v=VuFJ...nnel=CanATAKLI
haftasonu cuma geceden , roma ' ya geçiyorum orda 4 gün bazı özel ticari işlerimi halledip , napoliye ineceğim karayolu ile... ahçı uşak hizmetçiler dolu mutfak dolu kiler .... gece olur davetlisin ya klübe ya yatta partiye ... heyyy dolce vita hayat dolce vita hayat , yoktur eşin dolce vita hayat ... birazdan ömer güçlü gelir :)
Mamadov, cafe’de siyaset yapabilirsin burası hisse başlığı degil ama milyonların oyunu alan Kemal Kılıçdaroğluna o şekilde ismiyle dalga geçemezsin ,ismiyle dalga gecmek siyasete girmez zaten , bunu yapmazsan dilediğin gibi yazabilirsin .
peki cumhurbaşkanımızın yaşı nedeniyle yürüyüşüyle dalga geçmek serbest mi?
nasıl bir insanlık bu?