uzun bir zaman vitesi geri atmamak kaydıyla tavan serisine başlayalım artık spek..bol şans
Printable View
uzun bir zaman vitesi geri atmamak kaydıyla tavan serisine başlayalım artık spek..bol şans
hissede hala aksiyon yok..
tozu dumana katacak inşallah..
hisse hareket yapmamak için ısrarlı nereye kadar bakalım..bol şans.
Rex hedefin nedir?
Azmıs hedef
Rex hiç hareket yok ne diyorsun
Geçen sene bilanço 8.3.2021 tarihinde açıklanmış. Bu seneki bilançoda yeniden değerleme yapılacağı belirtildi. Geçmiş bilançoda maddi duran varlıklar 9.000.000 TL ve özkaynak 5.000.000 TL. Bu bilançoda Turgutlu'da ki 15.000 m2 fabrika ve arazi yeniden değerleme sonucu 50.000.000-60.000.000 bandında piyasaya göre. Buna göre özkaynaklarda 65.000.000 TL olmalı yükümlülük ve borçlar düşünce ki bu da 10 kat artış demek pay başına kabaca. Bunun yanında Pareto Teknoloji A.Ş'nin yatırımları da eklenince iyi bir sonuç ortaya çıkacak gibi.
3.1.2022 tarihli KAP duyurusu : Şirketimiz Balatacılar A.Ş. ile bağlı ortaklığımız Berka Balata A.Ş. aktifinde bulunan makine ve teçhizatlar ile ayrıca, yine Berka Balata A.Ş. şirketi kayıtlarında yer alan Tahsisli Arsa Sözleşmesi gereği Yapı Ruhsatı alınmış olan A Blok binanın tamamlanmış olması nedeni ile ilgili maddi duran varlık, Maddi Duran Varlıklar ve Tesis, Makina ve Teçhizatlar'a ilişkin muhasebe Standardı ("TMS 16") gereğince 31.12.2021 tarihi itibariyle TFRS finansal tablolara yansıtılmak üzere yeniden değerleme yaptırılmasına karar verilmiş ve değerleme şirketi olarak SPK lisanslı Lal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. şirketi ile 31.12.2021 tarihinde sözleşme imzalanmış ve çalışmalara başlanmıştır. Tüm Yatırımcılara duyurulur
Haftalık grafiğe göre buradan bugünlerde yukarı sert hareket gelebilir. Alttan geçen destekten gücünü aldı. Kafayı kaldırdı.
Tam da dediğim gibi oldu. Teknik analiz şaşmaz.
Fark etsen ne olacak o kadar zarar bilançoda eski seviyelerine gelirse şaşırma
Bende farkedenlerdenim :)
SM-G985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
uzun zamandır tavan göremiyoruz ..
Farkedenlerin sayısı arttığına göre...Hareket başlayabilir.
Zannetmem şirket zararda düşerse şaşırma
https://i.hizliresim.com/i3y4j7k.jpeg
Tut ki maliyet 200.
Çıkar mı bu zarar?
İmkansiz bence
Ne oldu şirket te sıkıntı mu var düşüşe başladı var mı fikrî olan
tavan serisi başlasın artık spek neyi bekliyoruz..kemerleri bağladık...bol şans..ytd
Rex Balat ta hayat yok yerinde sayıyor
Eski 200 ler gelir mi
şov yapma sırası geldi geçiyor spek..bir zahmet 17 tl civarına yolculuğu başlat...
bu zamanda bu şirketin çok daha farklı yerlere gelmesi lazım..sanırım vizyon yok iyi yöneticileri yok..bir ortaklık şirketi büyütme yeni pazarlar vs.bu konularda biraz ekmek yemeleri lazım..bu şekilde küçük şirket olarak devam ederseler her zaman risk var...hisse bu konularda adım atılırsa ciddi fiyatlama yapar ama henüz malesef yok..
hisseyi ne alan var ne satan çok ilginç....gelecek vaad ediyor diye düşünüyorum ama sadece ben düşünüyorum sanırım...
Bakkal bile bundan cok kar yapıyor bu bilanço ile isi çok zor
Rex Yok mu gelisme
Sanki balatta biraz beklicez gibi.
Ama ileriye donuk umutluyum.
Hedefiniz var mı
Var .ama sabirla beklemek lazimmm.
grafik iyice sıkıştı..artık bir şov yapması lazım..14 tl ye doğru bir hareket kısa vade 1-2 aylık beklentim...