Borsa Rekorlar kırıyor , birde geri gelirse
Bunu hiç düsünmeyin
Y.t.d
Printable View
Borsa Rekorlar kırıyor , birde geri gelirse
Bunu hiç düsünmeyin
Y.t.d
Japonların günlük barlara verdiği isimler vardır .Dünkü dyo da oluşan uzun kalın yeşil mumun adı yutan boğa oluyor.Bu boğa dün dokuz günlük barı ve bilanço tabanını dahil tahtada nekadar eski yatırımcı varsa hepsini de yuttu.Ben bu hafta geriye doğru dört haftayı yutacak haftalık mumu da bekliyorum.
Eblek sattığı malı aldıysa
Spek bunu anladıysa
Yokuş aşağı fren tutmaz
Eblek yeni gelin gibi mala atladıysa....ytd
GM 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Maalesef teyitli kapanış olmadı, teyit için 21,32 üzeri kapatmalıydı. Kaldı ki engulfing açısından 2 hafta önceki mum Yutan Ayı idi ve geçen haftaki kapanış teyit etmişti. Şu an o negatif mumun teyit seviyesinin üzerinde ancak iptal seviyesi 23,70 te.. Ana resim günlük, küçük resim haftalık mumlar.. Yeşil çizgiler teyit, pembeler iptal seviyeleri..
https://i.hizliresim.com/onw4rog.jpg
Teknik açıdan diğer zayıflık saatlikteki trendin üzerinde kalamadı ve son bölüme bakarsanız ters flama oluşumu var. Burada da görüldüğü üzere teknik açıdan güçlenmesi için öncelikle 21,40 ve sonra 23,10 üzerinde işlemesi lazım.. 5 günlük ortalama 20,65 civarı, en azından bunun üzerinde kalması olumlu görülebilir..
https://i.hizliresim.com/sh2jpey.jpg
Teknik açıdan olumlu bir şey görmek isterseniz, aylık grafikteki önemli seviyeler olan 18,50-75 altından hızla tepki vermiş olması diyebilirm..
https://i.hizliresim.com/gmyt31w.jpg
Kader mi kovalar dyoyu , dyo mu kovalar kaderi daha kimseler bilemedi bu bilmeceyi TERZİCO ustad’ dan baska ..
Bazi arkadaşlar kına yakarlar artik bir yerlerine Ulan Ahmet mergen , Böyle sığı tahtalarda büyük mal almayın diyor Adam eğitimli
Okumamış ada borsacı
Dede bile aynı şeyi diyor. Çok mal alırsanız hise gitmez
Bunu cahilde biliyor eğitimli side biliyor. Çok mal alırsan gider beklersin. 22 yıl değil 220 yıl beklersin .
Sanki borsa da başka hise yok .y.t.d
Millet parayı çuvala götürüyor. Bizde burda kahır mektubu yazıyoruz .Birde dyo isim hakı cıktı. 78 milyon dolar bu para nasıl ödenecek . Bilanço dan ümidi kestim. Finansal gider çok büyük olacak
Aile ici sorunlar dan dolayımı bunlar başımıza geliyor .adamın biri uzel traktör gibi olabilir diyor .Ahhhh bir maliyetime gelse 1 sn durmayacağım y.t.d
Uzel gibi olursa başımız derde girer.. sonra Ahmet Kaya'nın şarkısını dinleriz bol bol başın belada
DYO zararda
Nerdesin terzi
Eblek büyük kârda...
Duayen yine gerçekleri haykırmış terzi diyor bunları birkaç yıl evvel söylemişti o Bir efsaneydi ama değerini bilemedik yazıları ders niteliğinde inşallah tekrar onu buralarda görürüz
Ahhhhhh . Terzicio seni dinlemedik sakalın da var ama seni anlamayanlar utansınEk 29141
Kap Gelmiş.dilenmeye devam ediyor. Yüzde 30 faizle 75 milyon borclanmış. Borçlanma ya devam edecek lerini söylüyorlar bu kadar para bulmuşlar .buldukca borçlanacaklar . O...c...
Bu borçları kim ödeyecek . Aile için maĺmı kaçırıyorlar. Ail içinde büyük kavga var.
Sonunuz uzel traktör gibi olmaz inşallah y.t.d
Böyle o....c.... gu bir hise yok. Millet parayı çuvalla götürüyor bizde bakıyoruz.giden borsa da zarar yazdık. Y.t.d
Ülkede regülatöre güvensem Şunun genel kuruluna tek hisse ile katılıp..Basiretli tüccar ne demektir konferansı veresim var.Biz küresel vizyon verdik sıra yurdum tokatcısı modunu karekter edindi.
Eblek ,satmadan bu hisse gitmez..tabii o lotlar O.ndaysa...eblek sat
O parayla al yat
Olmadı tripleks kat
Terzi,seninki kaç Watt
Ytd
Katinanın elinde makası
Eblek’e gömlek biçemez
Eskişehir ittifakı varki
Kimse dyoya set çekemez
Çek biraz daha yukarı da şu son kalan malları da vereyim...Sonra ne yaparsan yap...
Boş konuşanlara hoşçakalın DYO.
https://i.hizliresim.com/gisqs7t.PNG
İlk 2 mesaj özel mesajlardan alıntı, son mesaj ise forumda yazılmış olan...Linki aşağıda:
https://www.hisse.net/topluluk/showt...32#post6171232
Saatlere dikkat !...:evil:
Pekala, 03.11.2022'de öğleden sonra TEB'den yapılan bir satış var mı ? Yok...Öğleden önce yapılan işlem de hepi topu 26 bin lot, nette 2.657 lot. Yav bu benim her akşamki rakı param bile değil...:) :drunk:
Herkes tanısın bilsin, kimse beni yalancılıkla ya da boş konuşmakla itham edemez. Eski hukukçu olduğumu bilin de yazın; her şey bilgisayarımda kayıtlıdır...
*
Tahtacının gelecek rezil bilançolar öncesi yukarı sürmek zorunda olduğunun farkındayım. O son kalan 75K yı da uygun yerlerden kitleyeceğim kendilerine...:wave:
Hissedard bey Ben Anlamadım bu yazını ne demek istediğinizi. Eblek beyde 1 milyon yakın lot var üç aşağı beş yukarı .Eblek 22 senedir topluyor .birde yurt dışında iş yapıyor eblek bey .tabiki ona birsey demeye hakımiz yok isterse 10 milyon lot alır kimse birşey diyemez . O onun bileceği iş böyle hiseler de sıkıntı yaratıyor. Bunu herkes biliyor .yapılacak birsen yok hayırlı olsun deriz gecer gideriz .y.t.d
Sn Hissedarxd
Gelecek rezil bilançolar öncesi demişsiniz.
Bu cümlenizin dayanağını detaylıca açıklarmısınız?
y.aslan bu bilancoyu bilmek için ekonomis olmaya gerek yok bu yüklü alınan borcu neyler ödenecek zaten borc büyük üstüne birde bu büyük borc gelecek üstüne. Her halde bilanço iyi olmayacak bencede y.t.d
Hesap yapıp yazalım,bu işler sallamayla olmuyor.Borcun faizi nekadar olacak,zaten kesilen haraçlar nekadardı?Hangisi daha büyük.
Bir yıllık brüt kar. > isim hakkı bedelinin tamamı
Bu topicte bilerek ve isteyerek olumsuz yorum yazan bir ekip var. Farklı nicklerle yazan aynı kişiler olma ihtimali de yüksek. Özelden de yanlış yönlendirme yapıyorlar.
Bu kadar olumsuz olanların her gün gelip burada yorum yapmaları ve hisse ile ilgilenmeleri olağan değil.
Ben forum iki yıldır takip ederim , hep aynı terane hiç değişmedi, üç dört kişi Ler biliyorum, bir ara kesilmişte yeniden başladılar, bana şu faydaları geçen nasip oldu 18.70 rakamlardan düşüşte aldım 40 olmadan satmiyacagim..
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Rahmetli Terki joe nun eline su dökemezdi mahallenin gaydırı guppakları şimdi dyoby ucundan acıcık kıpırdadı ya konuşun baaalım.
Yaw hıyar hala 25 TL dyoby da 25 TL olsa nolcek enflasyonist ortamda boş kutusu 100 lira yapar nerde bu Grand nerde bu Eblek? Hani duayenlik kavgası veriyordunuz hani sizin kaşığınız tahtadan dı kaseye daldırınca ses çıkarmaz ama çorbanın dibini sıyırırdınız pehhh Maraşal a bak Maraşal a hala endamını koruyor enginlere sığmıyor taşıyor dyoby da ise aşk boyacıları fırçalarını çoktaaaan ringe attılar boxör havlusu gibi maçı bitir diye bas bas bağırıyorlar duyan yok
Terki joe ölmedi içimizde yaşıyor desek de öldü be hakkaten öldü nerde o eski günler bol gel gelli yazılar
Bethofen in ayıları bile ihtiyarladı alzaymer oldular enstrümanları karıştırıyorlar dümbeleğe Keman muamelesi yapıyorlar eskiden kapı gıcırtısıyla dans pistinde 4 dönenler şimdilerde yorgun öküz ün ateş suyundan içip barış çubuğunu tüttürüyorlar
Ölmeyecektin be terki joe her giden gibi gittin gelmeyiverdin bir daha bak ağlıyor minnaklar dön dön diye hadi maçan sıkıyorsa dönsene Ytd
Demli abi bize bir yol göster.ne yapalım.varmı bildiğin hise abi .Burda eblek abi var tombul parmak
Y.t.d
Kap gelmiş.Notumuzu düşürmüş. Y.t.d
A kredi notu en iyinin bir altı olan üst orta notu ifade ediyor.
Grand Maraşalı sen mi sürüklüyorsun zirvesine bir fırt kaldı dyoby yı tutan da sanırım Eblek tir ah Terki joe şimdi sen olsaydın kuşanırdın peştemalı iyi kese atardın tahtacıya ytd
Bu akşam koşmaya başlarım beni kimse tutamaz.
Eblek te tutamaz siz hiç tutamazsınız.
Özel durumlar özel kalmalı.
Dünden beri düşündün bu mu aklına geldi? Komik olman benim güldüğüm anlamına gelmez. Ayrıca o cümlede geçen komiklik karşıdakini güldüren anlamında değil ama onu anlamaman doğal.
Esas eleştirim başkaydı ama onu pas geçmişsin. Neyse bu kadar uğraşman fayda verdiyse en azından senin için olumlu.
Bofa +Qnb acaba ne gördü ne duydu da iki gündür daha fazla nasıl alırız diye çırpınıyorlar.