btc eth ltc dash doge sadece bu 5 coinlerden almak isterseniz koineks var ordan hesap açıp direk para gönderebiliyorsunuz
Printable View
İYi bir PC olmadan madencilik yapamazmıyız.
YAPABİLİSİNİZ. Kripto parada olanaklar çok geniştir.
Mesela
https://bitrad.io
Buradan sadece MUZIK dinleyerek kripto paraya sahip olabilirsiniz.
ÜYE olup. Site üzerinden WALLET adresi alıyoruz veya PC mize WALLET indirip oraya çekiyoruz coinleri.
Müzik dinledikçe coin geliyor.
ANN (Yani duyuru sayfası)
https://bitcointalk.org/index.php?topic=1834340.0
WALLET PC kurmak için
https://bitrad.io/downloads/Bitradio-Qt-WIN-V1001.zip
(Hem Kripto WALLET ı öğrenmeye başlarsınız)
DOGE coin fee si 1 kuruş TL bile etmeyebilir. Coinden coine değişir. Aklınızda olsun. NE kadar 1 COIN pahalı o kadar fee.
Bu gözler 100 lerce coinin tedavülden kalktığını gördü. Kimileri 100 lerce BTC ile battı. Unutmayın Coin aldıysanız üretimi devam ediyor ise veya POS sistemi var ise yani faiz getirisi var ise sayısı arrtıkça satış baskısı elbet gelir.
TOKEN aldıysanız (Önceden üretilmiş ETH chaini kullanan) eğer PROJE kötü ise altında kalırsınız. Ha proje güzeldir o zaman ciddi ciddi zengin olursunuz.
Alternatif coin köşesi
https://bitcointalk.org/index.php?board=159.0
ANN : Duyuru
ICO : Projemiz var önceden satıyoruz, gelen para ile proje başlayacak (Bir nevi tahvil)
BOUNTY : Bazı şeyleri yapanlara beleş coin vereceğiz.
AIRDROP : Tanıtım için bedava coin veriyoruz.
PREMINE : Coin başlamadan önce biz biraz kastık ürettik. Siz de gelin.:oleyo:
ETC hey yavrum hey sabah aldık %15 vurdu,sağlam coin olduğunu biliyordum.
Fazla detaylandırmadan anlatacağım.
Bir coin tamamen POW, POS veya semi pow/pos sonra full pos sonra yine pow olabilir.
POW coin : Confirmation (yani 1 yerden bir yere coin göndermek) için İŞGÜCÜ gerekir. Buna madencilik denir. Eleanın biri veya ahali PC de veya bir makinede İŞ veya WORK yapar ise confirmation ile coin bir yerden bir yere transfer olur. İş gücüne HASH denir.
POW COIN
Dezavantajı : Coini kasan madenci yok ise. Coin confirmation almaz. Bir yerden bir yere gitmez. ÜÜüle malak gibi bakarız.
Coini bir madenci neden kasmaz : Elde edeceği gelir düşüktür başka coinlerde daha çok gelir vardır. Oraya giderler. VEYA zorluk ki WORK çok yüksektir neden kasayım der.
BAZEN SALDIRI Olur. HASH gücü yüksek makine ile coine gelir Coinin zorluğu bir kaç block ile yükseltir. Sonra çeker gider. Geride kalan düşük seviye makinelere sahip madenciler malak gibi ortada kalırlar WORK bir türlü bitmez. Saatlerce bazen haftalarca bitmez.
ÖRNEK : Bitcoin Cash Bitcoin den türemedir Ama Bitcoinden ayrılırken zorluk çok yüksekti. 9 madenci Bitcoin ile devam etti bitcoin cash work kasan 1 madenci 10 işlik güç için uğraştı durdu. BTCash ilk günlerde blockları çözemediler günlerce bekledi.
POW COİN Avantajı :
iş gücü gerektiği için madenciler POW coinlerde gezerler. Buda ilgi ve alakayı DİRİ tutar. Çoğu zaman madenciler MASRAFLARI kadar buldukları coini satarlar buda coin üzerindeki satış baskısını azaltır.
POS COIN :
İşgücü gerektirmeyen coindir. Confirmation için WORK gerekmez. WALLET açık tutuğunuz sürece elinizdeki miktara göre size coin bedava verilir. Ama ben günlerce PC mi açık tutacağım derseniz internette 1 VPS kirası 2.5 dolardır. Dikkatlice kurulan 1 vps hem faiz kazanmanızı HEM VPS nizin NODE olarak açık tutarak coinlerin oradan oraya gitmesinde adres tarifi yapmanızı sağlar.
EXCHANGE WALLETLARI hep açık olduğu için POS bir coin bir exchange alınıp satılıyor ise, varsa doğru FORK da ise gönderip almada sıkıntı yaşamazsınız.
CEP yani ANDROID WALLET lara çok uygun coindir.
POS COIN dezavantajı.
Madenci barındırmadığı için ilgi alaka çok sınırlı kalır. Fiyatının yükselmesi için yüksek spekülasyon gerektirir. FAİZ için PC açık bırakmak veya VPS kiralamak gerekir.
COIN TEDAVÜLDEN kalkma
İlgi alaka düşünce fiyat düşer. İster Pow ister POS bir şekilde sisteme ha bire coin gelir hepsini ben mi alacağım demeye başlarsın.
Sende ilini kesince EXCHANGE sitesi ben enayimiyim kimse alıp satmıyor bende eşek yükü walletı açık tutup Gigbeytlerca bilgiyi bir tek başıma NODE olarak mı sürdüreyim diye düşünmeye başlar. Alım satımı kaldırır. Geride kalanlar malak gibi ortada kalır. Coini bir yerde satamazlar. Anca evde pc de tutarlar (belki bir gün açılır diye)
ÇÖP coinde en çok korktuğum şeydir.
Aşağıdaki linkte NOVAEXCHANGE den silinecek coinler (Adam coinleri alın gidin ben sileceğim diyor)
https://novaexchange.com/news/
POW POS anlama
Bitcointalkda COIN in ilk POST yazısında programcı belirtir.
Örnek allsafe diye bir coin (POS)
https://bitcointalk.org/index.php?topic=1986256.0
Arkadaşlar selamlar ,
Ripple alabileceğim sağlıklı bir platform önerisi , vede linux sistem üzerinde çalışabilecek bir wallet ( ripple ) tavsiyesi alabilirmiyim.
Sistem üzerinden aldığım Ripple'ları mevcut usb üzerinde live olarak çalışan bir linux wallet aktarmak istiyorum. ( bu sistemi deniyen varmı ? yada bu fantziden vazmı geçeyim )
Öneriler için teşekkürler
sn.secbul, aydinlatici mesajiniz icin tsk. ederim. verdiginiz linkdeki silinecek coinlere baktim. bunlarin bazilari bittrex'de islem goruyor. buna gore novaexchange'den silinse bile baska yerlerde listede yer alabiliyor sanirim. herhalde sizin bahsettiginiz hic bir listede yer alamaz hale gelmesi. cok kotu birsey tabii bu.
Aynen öyle.
Hadi biraz daha derinlere dalalım.
Pos coinler veya semi pos coinler NODE lara ihtiyaç duyarki aynı bir ağ gibi her yere yayılsın ve TRANSACTIONLAR devam etsin.
Son 1 senedir MASTERNODE işin içine girdi.
Programcı MASTERNODE bir coin yazar ise.
Bu COIN alıp VPS de NODE KURAN bir kişi oturduğu yerden coin kazanır.
Masternode miktarı programcı tarafından ayarlanır
İşte size son zamanların furyası, tek siteden görelim
https://masternodes.pro
ROI : 1 yılda kaça katlarsınız.
Coin Locked : Ne kadar coin masternode olarak LOCK edildi (ALIM SATIMA girmezler)
Toplam Masternode sayısı (Arttıkça gelen pay azalır)
Required Coin : 1 MN (masternode) yapman için gerekli coin miktarı
NODE Worth : 1 Mn yapman için gereli dolar
Sora getirisi falan filan..
Mutlaka inceleyin.
konunun bu yonu beni asar:)))
siz coin dunyasinda epeydir yeraliyorsunuz ve burada bulunmanin inceliklerini de biliyorsunuz. buna gore desem ki bittrex'de islem goren coinlerden islem hacmi olan ve henuz 1 cent civarlarinda olan 20 kadar coin alsam ve bir muddet icin bir kenara atsam bunu alirken verecegim parayi batsa bile onemsemeyecegim bir miktarla yapsam bu fikrim cok mu absurd olur sizce. tabii bir kac kriter olacak bu coinlerde arayacagim.
millet iyice sapitti
her 10 senede bir bi uckaat cikiyor ilkonce kastelli sonra borsa sonra doviz sonra emlak
baktilar emlak hizini kaybetti simdide bitcoin
Yarabbi sen su insanlara akil ver. Birilerinin gene cani cok aciyacak
BCH'de patladı yukarı, sırayla aldıklarımız coşuyor.
Diger takip ettiklerim uctu bugun.
Benim doge uyuyor :(
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
IOTA 30 binlere gitmeli yükselişin devamı için. Nerdeyse yüzde 100 çakıldı malum yükselişten sonra.
~~~burada yazılanlar tamamen hayal ürünüdür. ytd~~~
Tebrikler.
Ben bhc leri lite yapmistim.
Epey iyi oldu simdi doge doge da gitti
Durdu 2 3 gundur.
Bakalim.
Bit zayiflarsa altlar cosar.
Benimkide gider diye pusuladik.
Ben de aynen böyle birşey dusunuyorum. Ama daha sonra ulen bu kadar sistemi yazanlar veya işin içindekiler bunu düşünmedi mi de sen iki dk da buldun hemen diye kendime soruyorum. Bir de bu alt coin veya çöp coin herneyse heryerde satılmadığı icin coinleri ordan oraya geçirmek benim harcın degil diyorum. Mesela ben oyle cok işlem yapan birisi değilimdir. Alırsam beklerim, gerçekten de beklerim 1 2 sene. Saklaması, olur ha paranın geri alınması nasil olur, hâlâ çözemediğim daha doğrusu anlayamadigim noktalar....
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bügünkü IOTA toplantısı, IOTA toplantıdan sonra koptu gitti
https://www.youtube.com/embed/_ZO2ysgzKkM
sanirim tam acemi sansi oldu.
sonunda coinbase' e biraz daha para yatirip LTC aldim, ordaki BTC leride hepsini LTC yapip, gate.io 'ya transfer ettim.
BTC icin £12.5 fee istiyorlardi, LTC icin sadece £0.6 fee verdim, saka gibi.
nys amacim baska alt-coin'ler almak idi. bakiyordum ancak LTC teknigi cok begendim, 300 ve 320 deki tarihi zirvesini kirdigini gordum. pull-back de yapti, biraz tutayim dedim, simdi ise 347 oldu :) hay allah :)
Ltc 370 dolar ;)
Hizli ve fee si ucuz diye topukluyor.
Bitcoin sakinlerken
Alt coinler cosuyor.
Eskiden bitcoin 2000 3000 dolarken.
Bir alt 2x yapinca
Oooo 5 bit 10 bit oldu
10 000 dolar 20 000 oldu deniyordu.
Simdi.
5 bit 100 000 dolar
2x 3x olunca 200 300 bin dolar olacak.
Sonra bu kazanimlar bitcoin e gidip bit i yukseltecek .
Selamlar,
bitfinex'e üye olmak istiyorum ancak referans ile üyelik alıyorlar şu an.
Üyeliği olup "davet kodu" göndermek isteyen olursa sevinirim.
Dün bugüne kadar yatırdığım tüm anaparayı banka hesabıma çekip dolar yaptım. Bugüne kadar %400 kazanmışım. Bundan sonra elimdeki sıfır maliyetli onlarca farklı coini en az bir yıl tutmayı düşünüyorum. Sıfır stres ile sırf keyfine para kazanmak :) Bu arada Komodo, Neblio ve Asch'ı araştırmanızı tavsiye ederim. Asch'ı 0.20'den, diğerlerini 1.5 dolardan itibaren toplamaya başladım. Bakalım yeni Ethereum bu üçünden hangisi. Gelecek bu üçünde. Aklınızın bir köşesinde dursun.
Bittrexe kayit olamıyorum. Nedenini bilen varmi
- Son hesaplamalara göre halen mevcut hesapların yüzde 4 ü, Bitcoin'in toplam değerinin yüzde 95'ini elinde bulunduruyor.
- Hatta aktif hesapların % 1' lik dilimi Bitcoin'in toplam değerinin % 50'sine sahip.
Kaynak:Bloomberght
Yani yüzde 5 ky nin elinde. Diğerleri manipülatörlerin elinde. Nasıl bir kumarhanede olduğunun görülmesi açısından önemli.
Youbit'te hackleme olmuş üstüne sanırım hacklenen bitcoinleri satmışlar bir ara 16 bin dolara kadar düşürmüş bu satışlar.
bu KY de akıl yok offline cüzdan varken soyuluyorlar, diğer taraftan IOTA tam coştu,fişeekkkk demek istiyorum.
Hey yavrum heyyyyAlıntı:
Stuttgart, Germany – Robert Bosch Venture Capital GmbH (RBVC), the corporate venture capital company of the Bosch Group, has purchased a significant amount of IOTA tokens, one of the largest cryptocurrencies in the world. In doing so it hopes to intensify the collaboration with the IOTA Foundation
Bloomberg olayı takip edemediği için bilmiyor. Çünkü anlamaya daha bu senelerde başladı.
Anlatayım.
Bitcoin bilindiği üzere HEDİYESi yani BLOCK REWARD yarıya düşüyor. Bitcoin ilk çıktığında LÖP LÖP btc veriyordu öyle ortalarda kasan PC filan da yoktu. Hatta çok kısa yıllar içinde toplam üretimin yarısı geçilmişti bile.
Nerede ozaman bu BTC ler.
Çok basit ...
Çoğu genç 100 lerce BTC buldu, kastı Hatta 1000 lerce. Ama 1 pizza etmiyordu arkadaşım. Çoğu PC formatlarken gitti.
Bitcoin forumda UNFORMAT ile kurtarmaya çalışanları okudu bu göz. O zamanlar fiyatı 1500 dolar idi. Sonra 250 ye düşünce hatta aman boş ver diyen bile çoktu.
Bir kısmı Silkroad baskınında FBI da, bazılarını CRYPTSY cortlattı. Mgox da öyle. Yerleri çakılmasın diye adresleri boşaltamıyorlar. ÇÜNKÜ EXCHANGE sahiplerine baskın yapacaklar sizde bozduruyorlar diye.
O büyük adresler varya. İşte onlar çoğu garip gencin sildiği wallat.dat larda barınıyordu.
1000 BTC bir pizza etmez iken goca goca manipülatörler topladı diyorsanız o gençlerin aklına haksızlık etmiş oluruz. Niye satsınlar. Anında jeton düşerdi.Sadece bu ne salak iş diye sildiler. O kadar.
Sagolun.
https://twitter.com/Crypto_Bitlord/s...51647005466624
Daha once lbc bu hareketi yapinca
4 ayda yuzde 2250 artis.
22 kat.
Aklinizda bulunsun.