Isyat onculugunde birseyler mi olacak acaba?
Sabirla mal toplama isi,kendi alis satislariyla hacim olusturmaya mi dondu?
Yoksa baska hesaplar mi var?Du bakalim ne olacak?
Printable View
Isyat onculugunde birseyler mi olacak acaba?
Sabirla mal toplama isi,kendi alis satislariyla hacim olusturmaya mi dondu?
Yoksa baska hesaplar mi var?Du bakalim ne olacak?
is bankaları a , b ve kurucu imtiyazlılar..gerçi işA ve işB ye devamlı iş C verildi sermaye artırımlarında...bana göre iş A ve işB fiyatları balon...ha iş kurucu ya geçmişe dayalı temettü az verilmiş..belki geri çağırır iseler kazançlı olabilir.. burdaki iş biraz siyasi bu bizi aşar..ybtaş a gelince bölünmemiş olabilir ama heryıl yatırımcısı düzenli temettüsünü almış...grafiğe baktığın zaman çok düşük değil..eğerki bölünürse yonga gibi olması imkansız gibi bişey..eşdeğer diğer çimentolarla karşılaştırınca ucuz olmadığı görülüyor..ayrıca kar her yıl eridiği gibi teknolojiside eski.. yatırımda yapmamış...bu yüzden temettüyü kestiğine göre, semaye artırsa bile bedelli olma ihtimali var..sipte turizm hisselerine gün doğması daha ihtimalli..kuştur nerdeyse karının tamamını dağıttı..önü açık. merit desen geçmiş yıl zararlarını kapattı ve karları katlanarak geliyor..bu iki şirketin fiyatlaması makası açıldı...buralardan sürpriz ihtimalli olabilir..
is bankaları a , b ve kurucu imtiyazlılar..gerçi işA ve işB ye devamlı iş C verildi sermaye artırımlarında...bana göre iş A ve işB fiyatları balon...ha iş kurucu ya geçmişe dayalı temettü az verilmiş..belki geri çağırır iseler kazançlı olabilir.. burdaki iş biraz siyasi bu bizi aşar..ybtaş a gelince bölünmemiş olabilir ama heryıl yatırımcısı düzenli temettüsünü almış...grafiğe baktığın zaman çok düşük değil..eğerki bölünürse yonga gibi olması imkansız gibi bişey..eşdeğer diğer çimentolarla karşılaştırınca ucuz olmadığı görülüyor..ayrıca kar her yıl eridiği gibi teknolojiside eski.. yatırımda yapmamış...bu yüzden temettüyü kestiğine göre, semaye artırsa bile bedelli olma ihtimali var..sipte turizm hisselerine gün doğması daha ihtimalli..kuştur nerdeyse karının tamamını dağıttı..önü açık. merit desen geçmiş yıl zararlarını kapattı ve karları katlanarak geliyor..bu iki şirketin fiyatlaması makası açıldı...buralardan sürpriz ihtimalli olabilir.. özsermaye hızlı artan hisselerin aniden hızlı yükseliş trendine gireceği aşikar..yeşil özsermaye artışı 1.50 den 35 bine gitmesini sağladı sahibi güvenilir olmadığından krize yakalandı girdiği sektörlerden dolayı. geçmişte ege eni devlet cezalandırmıştı yıllarca bu cezayı ödedi ve sonrası malum sermayenin 100 katı kar etmeye başladı..nitekim konfrt gıda ağır bir şekilde bir benzerini yaşıyor arkasından frigo ya gün doğmuş görünüyor..isbire baktığın zaman özsermaye artmıyor yıllardır..geriden gelenler onları geçecek gibi duruyor..yinede merıt avantaj sağlıyor.
Sayin meho,ben isatr,isbtr veya iskur hisselerini kastetmedim.
Ybtas ta cok uzun zamandir yavas yavas ISYAT in mal topladigini kastetmistim. Su anda 1367 lotu var ki cuma gunu aldigi 13 lotun takasi da yarin gozukecek.
Acaba sermaye artisina mi hazirlaniyor diye dusunmeden gecemiyorum.Nasip bakalim....Herkese bol bereketli kazanclar dilerim.
Hocamın biri derdi ki 2000 liralık 3000 liralık hisseler candır..
İşbankası kurucu, işatr, işbtr büyük büyük çok büyük ikramiye olsa da,
YBTAS ta teselli ikramiyesi olabilir..
sistematik, logaritmik, algoritmik v.s. nedenlerden dolayı..
selam ve saygılarımla..
YTD.
Aynen sayın hocam,
Böyle hisseler, (böyle hisseler derken tek bu YBTAS kaldı)
Alıcının çokluğundan ziyade, satıcıların yokluğundan bir trend başladı mı, satıcı satmaktan vazgeçiyor,
ayrıca satanlar baktı gördü yükseliyor, tekrar yol yakınken alıp yerine koyayım diyerek tekrar alışa geçiyor,
böylelikle yükseliş devam ediyor,,
dünkü verilerden atak yapma hazırlığında ip ucu veriyor,
daha önce benzer fiyatta ki hisselerden etkileşim dinamikleriyle yeni zirveleri test edecek gibi sinyal üretmekte,,
Y.T.D. dir.
Yine başlamadı ben uysrayim bu hisseden bu yıl bir cacık olmaz bir hareket milletin kucağına ver operasyonu bir şeyler olacak olsa yavaş yavaş çıkardı milleti galyena getirmeyin bu yıl bir şey olmayacak buraya yazıyorum olacağı zamanı ben yazarım direk hızlıca çıkış gidiyor izlenimi vermek için operasyon yok bu yil
İşbir de unutulmasın onlarca iştirakin sahibi sonuçta fiyatı komik kaldı
Kaldı da,,,işbir tuvalet parası kadar temettü verecem deyince yatırımcı ile dalga geçti,,sonra ceo kendi ağzı ile söyledi,,artırmaya ihtiyacımız yok diye,,bari susda (ceo için söylüyorum) millet hiç olmassa beklenti devam ediyor desin değil mi?
Bütün bunlar almak isteyenlerin de şevkini kırdı,zaten para her yıl eriyor,,,bile bile neden lades olayım tavrına girdi yatırımcı.
Haa,sol gösterip sağ vurur mu,,,onu bilemem.
Burada çimento ile babnka kıyaslanıyor.Yapmayın.Sadece fiyatları aynıydi diye yapmayın bu kıyaslamayı.
Kıyaslama şöyle doğru.
Çıkan "banka"olduğundan dolayı çıkmıyor,yüksek temettü,ya da bedelsiz (pay,nakit her neyse)beklentisi yüzünden çıkıyor.
YBTAŞ da çok düşük sermaye ile büyük potansiyeli var.
Çıkan banka nın siyasal gelişmeler ile alakası olabilirmi?
Klinker üretimi 2 aylığına durdurulmuş, haber öncesi hareketi buna göre yorumlardan? ?
Yorumlarsak ? ? ?
Sıkıntı yok.Ama harekette yok.Olan hareketleri ara verilmesine bağlayamayız.Şahsi fikrim.
Yaklaşık %18lik yükseliş bana göre bir hareketin göstergesiydi, üstelik hacim de göreceli artmış bu periyotta, son 2-3 gün içerisinde, fakat bu yükselişin hemen ardından haber düşmesi, bilemedim forum, bana çok iyi niyetli gelmedi, bakalım tekrar 21** rakamları gösterecekler mi
Forumda sıkıntı yok.Buradakiler yıllardır burada bilirim.Daha evvelde bu tip durma haberi gelmişti olumsuz bir tepki vermemişti.Yıllardır yaptığı klasik hareketi yaptı bence.Evet yükselişte hacim çok güzeldi ama dünki 26 lottla aşağı gelmesi bir o kadar kötü.Ancak 2 lot ile çok şeyin değiştiği bir tahtadan söz ediyoruz bu da ayrı bir konu.Devammı yoksa tamammı olayı bu gün çözülür kanımca.
Bu bi deyim, bilemedim forum ile genele sesleniyorum, yanlış anlaşılmasın forumda bir sıkıntı tabiki yok, lakin dedim ya hareketi yapanlar haberin gelmeyeceğini bilmiyorlar mıdır, bu kadar mı tesadüf olur? Vurgu burada.
Bilemedim arkadaş gibi
Bak o dediğin olabilir.3...5 lotun değerli olduğu yerde herde gözleri kulakları olması lazım.👍👍👍
Ancak hersene düzenli temettüsünü ödeyen bu sene niye vermez?
Bu hisseden cacık olmaz artık adamlar internet ve mesajlaşma uygulamaları üzerinden ellerindeki mali çıkmaya çalışıyor bir kaç sene daha bekketirler grup. Kurmuşlar millete aldiriyorlar hacim bu yüzden bir hisseye ilgili grup kurulmussa bilinki mal bosaltiliyordur
İlginç bir bilgi.Bu guruba bizim ulaşma imkanımız sanırım yok.Sosyal medya üzerinden değil heralde.Bu konuda bir bilgin varmı?
Herkes tavana alış girsin diyor akıllı
Abi 3200 den aldığım isbtr yi 4000 den sattim bir ev parası kârdan oldum ybtas gidecek mi
LLD-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mavideniz hocam,
An itibariyle eşleşme fiyatı - 2940 - (Tavan fiyat)
Eşleşme miktarı - 18 - lot,
Almak için bekleyen - 38 - lot
Bu rakamlar değişebilir ama,
Hayırlı olsun,,
“Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır".
Warren Buffett
Y.T.D.dir
Zaten 16 lot işlemi var yani 2 lot daha mı yoksa 16+18 mi.
Sayın Viking Hocam,
16 lot işlem olmuş ortalama 2663,331 fiyatla, 09:55, 12:55 ve 13:55 dahil,
Şu an itibariyle 17:55 te oluşacak Tek Fiyat Emir Toplama da, 18 lot eşleşen var, 38 lot almak için bekleyen var.
Tavan Fiyattan.
''Sermaye piyasası, sabırsız kişiden sabırlı kişiye para aktaran bir araçtır".
Warren Buffett
Y.T.D.dir
Burutten ne zaman cikiyor bu hisse
Bürütte değil.Ayrı bir pazar burası ayrı bir dünya.
Sn.Öğrenci kapanışa doğru müsait olursan o zamanda sayıları atabilirmisin?
Tskler.tavanda koc lot var.bende alim icin yazdim gelirmi acep
Eyvallah.Ne güzel konuştın öyle.