GES e dair bir kap gelmedikce sn.kazanckapisi dostumun dediği gibi sırtımıza tknosa yazılı ges panellerini yükleyip pr yapmak gerekecek sanki:)
Printable View
GES e dair bir kap gelmedikce sn.kazanckapisi dostumun dediği gibi sırtımıza tknosa yazılı ges panellerini yükleyip pr yapmak gerekecek sanki:)
dostum inanır mısın bilmiyorum benim 12 ay içinde teknosadan 80 tl lik bir fiyatı görmesini bekliyorum...gesanda da ilkin bazı rakamları telafüs ettiğimde bir çok kişi bu adam hayal kuruyor diye düşündüler...ama bu öngörülerim gerçekleşti...işte teknosadan da böyle bir beklentim var...
nedenleri şudur : yıllarca yatmış bir şirket ...4,35 dolardan arz olmuş olup ,5,2 dolar zirvesi olan bir hissedir...artık çağa ayak uydurmaya başlamış...kendini yenilemiş ,büyümek için her türlü adımı atıyor...özelikle de e-ticaret ,pazaryeri uygulaması vede ges işleri büyük potansiyeller sunuyor...
piyasa potansiyeli yavaş yavaş görüyor...fonların alışları 15 milyonu aştı...istikrarlı ve büyük karlar yapmaya başladı...elektronik perakendeciliği ,gıda perakendeciliği gibi değildir...çok daha değerli bir sektördür....ileride 15-20 fk lardan rahat değer görür...
bizim şu anda tek yapmamız gereken sabır ile beklemektir...artık kime ne kadar nasip olur bilemem..ama ben riski çok düşük görüyorum...daha dün dahi bir arkadaşıma borsada bir çok hisse şişmiş iken teknosanın riskinin minimum olduğunu söyledim...kendisine alınabileceğini söyledim...
Eyvallah abi sizde benim gibi düşünüyorsanız insallah doğru yoldayız.
Sabırla bekliyorum iklimsa kaplarını ..
Beklenen haber geldi sanırım.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...707002c85d.jpg
M2003J15SC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
24 Ekim'de kapta var.
Redmi 7A cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zaten açıkladı kap haberlerinde var
İhtiyacimiz olan ges ile alakali bir ihale haberi olsa gerek çünkü finansman iside tamam görünüyor.
Kimse paylaşmamış,ilginç..!
Bugün twiterde bir kaç kişi tarafından paylaşılmış bu haber sn.kazanckapisi ama dediğiniz gibi forumda paylaşılmamış.
Kimbilir yaşanacak gelismeler sonrasinda bu fiyatida pozitif yönde revize edecekleri günleride görürüz.
O kadar çok tavan varki borsada bizim tknsa biraz gerişde kaldı fiyat olarak...
Ne oldu birden böyle
Anadolu yatırım bilanço sonrası aldığı 300.000 lot ı kustu
Tüm rasyolar olumlu iken kârını alıp kenara çekildi anlaşılan.Belli olmaz belki bir babayiğit tahtaya el atar.
Yatirim finansman -550bin, Anadolu yatirim -250bin. Bofa da satici bugun. Yatirim finansman bozuyor tahtayi. Neyse, bir duzeltme gerekiyordu zaten.
Syg
resmen ömür törpüsü klasik sabancı kağıdı
satıp diğer uçan kagıtları almaya elimiz gitmiyor vay be..
Yatirim finansman -600, bofa -495, anadolu yatirim -315 ile gunu bitirdiler. Alicilari dahil edince toplamda -477bin. Gozlemledigim kadari Bofa yaklasik 2m lot topladiktan sonra genelde satis yapiyor gibi bir miktar, bunu takip ederek trade denenebilir, tabi bir calim yeme ihtimali de var :) Umarim dokulen olmamistir, iyi salladilar bugun. :)
Syg
Tahtada toplanma devam ediyor,geçmişte alanların bir çoğu sattı..fon mal alabilmek için ağırdan takılıyor,dün ve bugün satan var epeyce..yarın 24 üstü atabilirse yeni iştirakçiler gelir ve yeni maliyetlenmelerle hareket hızlanabilir..
Oyalansin buralarda mal toplamaya devam edelim bizde.ytd
bunun yüzünden gesanları sattık bu %100 yaptı gesan %400
tekrar gesan biraz daha verdim yarın destek atacam
iklimsa ges işi yapıyor gesan smarg orge ne farkı var bunun yapın açıklamada ky mağdur olmasın artık
https://pbs.twimg.com/media/FhnVeLQX...jpg&name=large
enerjisa yenilebilir enerji GES kurulumu reklamları çıkıyor basında
sabancı kagıtları hepsi kırmızı
satmıyorum spek bosuna mal bekleme.
Arçelik, Mısır'daki ilk yatırımının temelini atmaya hazırlanıyor - Dünya
Dünya gazetesinde yayınlanan habere göre; Bünyesindeki 12 marka ile 146 ülkede faaliyet gösteren beyaz eşya devi Arçelik, Mısır'daki ilk yatırımının temelini atmaya hazırlanıyor. 100 milyon dolar yatırımla kurulacak ve 2023'ün ilk yarısında hizmete girecek tesiste ilk aşamada buzdolabı, ardından da televizyon ve iklimlendirme sistemleri üretilecek. Mısır'daki üretimin yüzde 60'ı ihraç edilecek. Türkiye; Mısır'daki darbenin ardından gerilimli bir süreç yaşadığı ülke ile son dönemde ilişkilerde iyileşme sürecinin adımlarını attı. Son birkaç aydır iki ülke arasında üst düzeyde yapılan görüşmeler siyaset kadar ticaretin de artmasını sağladı. Bu olumlu sürecin bir sonucu olarak Türkiye'nin önde gelen şirketlerinden biri, Mısır'da önemli bir yatırıma imza atmaya hazırlanıyor. Bahsettiğim şirket, son yıllarda Hindistan, Pakistan, Bangladeş, Tayland gibi ülkelerde milyonlarca dolarlık satın alma ve yatırım kararı açıklayan Koç Holding'e ait Arçelik. Türkiye'nin en önemli markalarını bünyesinde barındıran Arçelik, Mısır'da ilk yatırımının temelini atmaya hazırlanıyor.
Üretimin yüzde 60'ını ihraç edecek
Arçelik, bilindiği üzere Afrika pazarına ilk kez 2011 yılında Güney Afrikalı Defy'yi alarak girmişti. 11 yılın ardından Afrika'da büyümesine bir halka daha ekleyecek. İlk kez Kuzey Afrika'da üretim planı yapan Arçelik, Mısır'da 100 milyon dolar yani bugünün kuruyla yaklaşık 1.9 milyar TL'lik yatırımla yeni bir tesis kuracak. Aralık ayının ilk yarısında temeli atılacak fabrikada öncelikle buzdolabı üretilecek. Ardından TV ve iklimlendirme sistemleri tesisi kurulacak. Mısır Ticaret ve Sanayi Bakanı Ahmed Samir, Arçelik CEO'su Hakan Bulgurlu ile görüşmesinde üretimin detayları konusunda açıklama yaptı. Projede yıllık 1,5 milyon adetlik üretim kapasitesinin olacağını anlatan Samir, 2 bin kişinin de doğrudan istihdam oluşacağını söyledi. Samir'e göre Arçelik'in Mısır'daki üretiminin yüzde 60'ı ihracata ayrılacak. Üretim ise 2023'ün ikinci yarısında başlayacak.
Arçelik'in adımı Mısır'da yeni yatırımların önünü açabilir
Arçelik mi,ilgisi ne acaba?
Tknsa teknik güncel görünümleri..
**Günlükte EMA8 i destek yaparak ilerliyoruz..(Bugünde dokundurtmuşlar)
**Günlükte katladagimiz kısa vadeli trendin orta kanal band destegindeyiz..
**Dolar bazlı haftalıkta tobo boyun çizgisi 1.3x$ civarlarinda.Bu kırılırsa hareketlerin teknik olarak hızlanacagini düşünüyorum..
Endekste düzeltme başlarsa da tknsa 20.x (aynı zamanda ema21) seviyeler önemli destek seviyesi olarak takip edilebilir..https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...8b021d4d0a.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...9c4b833536.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...e746408aaa.jpg
Kişisel görüsümdür.Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.Alan da satan da kendi bilir..
Dünyada rekabetin yolu dijital ve yeşil dönüşümden geçiyor
SEDEFED tarafından düzenlenen 14. Rekabet Kongresi’nde ikiz dönüşüm olarak tanımlanan dijital dönüşüm ve yeşil dönüşüm rekabetçilik açısından tartışıldı.
â— Kamu, iş dünyası ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin katılımıyla Sektörel Dernekler Federasyonu tarafından düzenlenen bu yılki 14’üncü Rekabet Kongresi’nde ikiz dönüşüm olarak tanımlanan dijital dönüşüm ve yeşil dönüşüm rekabetçilik açısından masaya yatırıldı.
â— SEDEFED Başkanı Emine Erdem, Türkiye’nin değişen rekabet koşullarına uyum sağlayabilmesinin dijitalleşme ve yeşil dönüşüm odağında, nitelikli insan kaynağından katma değerli üretim ve ihracata kendi değer zincirini güçlendirmesine ve dönüştürmesine bağlı olduğunu kaydetti.
â— TÜRKONFED Başkanı Süleyman Sönmez, dijitalleşmenin bir hayatta kalma meselesi, yeşil dönüşümün ise Sanayi Devrimi kadar önemli olduğunu söylerken, TÜSİAD Başkanı Orhan Turan, yeşil ve dijital dönüşüme yönelik yatırımların geciktirilmemesi gerektiğine dikkat çekti.
https://www.dunya.com/ekonomi/dunyad...-haberi-674599
sabancıların faaliyet raporunda tam da bundan söz ediliyordu...teknosa dijitalleşmeye ve yeşil enerjiye odaklanıyor...
Bu ne atraksiyon arkadaş ya:)
Forum çok sessiz.
Piyasanın durumu malum, bizim de durumumuz malumdu bir türlü piyasayı Inandıramadı Teknosa… artık piyasada normalleşme dönemine girdik ve yatırımcı şapkayı önüne koyacak.. Dördüncü çeyrek bilançosu üçüncü çeyrekten iyi gelecek şirketlere yönelim artacak biz en iyi çeyreksel bilanço yollayacak şirketlerin başında geliyoruz hem elektronik perakende sektörü hem içinde bulundurduğu ges faaliyetlerini piyasa anlayacak ve fiyatlama ederine gidecek..
Önümüzdeki hafta 24 seviyesinin üzerine atabilirsek sert bir hareket ile 30’lu seviyelere hedeflemesini bekleyebiliriz esasında üçüncü çeyreğin hak ettiği fiyatlama 30’un üzerinde bir rakam olmalıydı..çok güçlü gelecek olan tarihi dördüncü çeyrek fiyatlaması nereye evrilir yaşayıp göreceğiz..
Hayırlı haftalar hayırlı kazançlar dilerim.