biran önce açıklasalar, yoksa dünyada bankalar çöküyor, kriz kapıda bizi de etkiler bu , neyi bekliyorlar acaba, bu krizi bilip bekletiyor olabilirlermi
Printable View
Alman dedik dürüst olur dedik ama . Atasözünde denildiği gibi sanırım. Kır atın yanında duran ya huyundan ya suyundan. Bunlarda burda dura dura bize benzemeye başladılar.
piyasa dağılmadan patlat bi güzel haber aslan parçası ...
Aynen yoksa biz patlayacagiz, çok uzattılar insallah bugün gelir haber sn joker16
13 Mart bilanço son günü bence bugün atar gündemi!
bunlar genel kurul yapmayacaklar galiba
Sn mercek2 bu durum hakkında ne düşünüyorsunuz
gk lu yapacaklar da nisan sonuna dogru felan olur bence sermaye artışı zamanı degil seçim atmosferinde güme gitmesin aslında haziran felan sermaye artış kararı baya iyi olur şu belirsizlik de ortadan kalkar ve patron da bunun bilincindeyse her şey daha güzel olacak ümidiyle heyecana gerek yok biraz sabır bu iş şişeden çıkmış gibi geri dönüşü yok sanırım.
gk hazirana kalırsa hisse senedi bu seviyelerde kalmaz, düşer, beklenti olmayınca sıkıntı hayırlısı
Zamanı gelince giden gidiyor. Poltk.
Bizimkisi haber bekliyor.teknik olarak ta yanlış hatırlamıyorsam 5242 önemliydi.
Ay ay Cezmi daha bekliycez mi?
iyi bunaltıyor..hacim de iyice düştü
İnşallah bugün haber düşer, çünkü hacim yok
5.05.05 deyip ne yapmaya çalışıyor ne mesajı veriyor???
sevgili kincecik ben gk haziran demiyorum en geç nisan sonları olur diyorum o haziran benim haziranım dokunmayın haziranıma öncesini istemezuk illede haziran çünkü belirsizlik geçer ve patron da ya bshev gibi çagrı yapar ya da sermaye artırım kararı alır diye bekliyorum haydi size biraz beyin jimtastigi yaptırayım bu da nerden çıktı diye tartışın bakalım bence eger patron bir cinlik düşünmüyorsa ki buna ihtiyacı yok kafasına koydugunu yapar kerata..
Sn mercek2, siz Haziran deyince ve gk için denedim, bölünme için dedim, ozamana kadar süre uzun, geciktikce hisse düşüyor gördüğünüz gib, 1 hafta önce 5900 iken şimdi 5 bin, ozamana kadar nereye düşer bilemem, Haziran dediginiz gibi olursa sizin de olsun bizimde , sizin girusunuz önemli, tesekkurler
Patronda kafasına koyduğunu erken yapsa iyi olur gibi
Bu tarih mi joker 16
Sn mercek2 düşünceniz nedir, soyleyinde biraz rahtlayalim,
Sn mercek2 sizin beklentilerinize güveniyorum ve sessiz kurt gibi bekleme kararı aldım, stress oldum kusura bakmayın biraz sık yazdim
Sn joker16 5.05.05 ne anlatıyor demişsiniz onu söyledim, mayis- Haziran gibi para lazım ozamana biter diyordum, ondan panikledim, daha düşerse eldekinden oluruz diye, artık beklyecegiz ne yapalim
2022'de Avrupa'da en çok elektrikli araç satan, Çin'de hızla büyüyen, ABD'ye fabrikalar kuran Volkswagen Grubu, 2023-2027 yılları arasında elektrikli araçlara 180 milyar Euro yatırım daha yapacağını açıkladı.
https://twitter.com/eozpeynirci/stat...104772096?s=21
Sn joker16 kusura bakmayın
Est. Hocam, ne kusuru. [emoji106]
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Merak etmeyin dokulmemek için sabredecegim, teşekkürler
Bu hafta ya da en geç önümüzdeki hafta genel kurul toplantısı kararı çıkar. Bu ay sonuna kadar da toplantı yapılır. Sermaye artırımı kararı çıkar mı ihtimal bana göre düşük. Göz göre göre yapar mı???
Karton gibi daha sonraya bırakabilirler. Keşke karar bir önce verilse. Çünkü egeen için de ilaç olur.
CPH2125 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Mia tupraş tucelik mevsimi açtı :)
Bu günde tadı yok anlaşılan
naten, % 400, esen 300, magen 167 oranında bedelsiz açıklamış, beklenmeyen herkes açıkladı bizim beklenen panzerimiz neyi bekliyor acaba
Bu günde tadı yok anlaşılan
poltk ocak zirvesini geçti.
miatk o kadar lotla %1200 bedelsizle belki 2. tavanını yapacak.
zirvesinden %20 düşük bfren, 380 k lot , 1e 40 falan dese neler olur neler..
ama yapmıcaksan da yapmıcam de arkadaş. çatlattın bu nedir yaa
Togg- boshcar service imzalar atıldı. Boshcar service ile bir ilgimiz var mı şirket olarak
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir