değerleme zaten fiyatın içinde fazlasıyla var..
kordsa 14 MİLYAR, ULKER 11 MİLYAR.....konya 15 MİLYAR
Printable View
Zaman içerisinde muhtemelen seçim sonrasında, diğer yüksek bedelsiz potansiyeli olan hisselerden olumlu ayrışacağını düşünüyorum.
Serinol adın bile uydurma mal boş insansın ya tamm katıksızsın adam olsan cevap yazmazsınnn
Bir ölü kedi ziplamasi gelebilirmi bugün acaba
Hacım yerlerde, 10 da bire düşmüş neredeyse
3000 de tutunmaya çalışıyor ama kendi dinamikleri ile zor gorunuir. Gene cimento yada bedelsiz grubu hisselerin yükseliş hareketine kaldik
Malı yedire yedire veriyorlar, geçmiş ola. Bakalim ne zaman toparlarız Allah bilir
Bu genel kurulları oldum olası hiç sevemedim. Hep aynı. Yıllar geçti yine aynı. GK sonrası bas babam bas..Patronun kafasındaki olana kadar bizlerde dokuz doğuralım.
Soran da yok ne spk ne ortakları arkadaş cücük kadar sermayen var hayırdır diyen de yok.
Ne deyim büyük resim diyoruz ama bizim için yıllar geçiyor. Ömür bitiyor. Vay arkadaş.......ytd..
Niye vermiyorsunuz spegittin misketlerini, uttiniz bebeyi ağlayıp duruyor kaç gündür. :)
İki gündür karanlık odada basıyorlar
depremsiz bölgede depremdeki şirketler gibi değerlendiği zaman neden spekin sırtına yüklemediz ki?
eee kıyamayana kıyarlar sevgili ft2 ne diyelim bu milisler vanpir gibiler ky yi kandırıp ahanda böyle yapıyorlar yiyen yiyor kaçabilen kaçıyor dost ky ler de umarım onlara dürterler iyi bir yerlerden.
bu iş çoban kızla çoban delikanlı işine dönmüş genç kız ve delikanlı aynı köydenlermiş herkes kendi koyunlarını güderlermiş ama içten içe birbirlerinden de hoşlanırlarmış genç kızı istetmiş ailesi vermemiş gel zaman git zaman birbirlerine aşık olmuşlar ve bir gün işi pişirmişler akşam kız eve gelince annesine yavaştan bir sesle ana kız bu beni isteyen genç bu gün beni altına aldı kasıgıma kasıgıma bir şeyini dürttü hani geçenlerde senin yaptıgın tatlı vardı ya ahanda ondan daha tatlıydı demiş anası kız yoksa seni şaaptımı demiş o da safca pokumu yapar benimki onunkini yuttu der genç ise eve gider babasına valla baba felancanın tarlasını bu gün sürdüm gel git gel git baya sürdüm tohumunu da attım gari onlar düşünsün der ahanda bizim borsa da böyle oldu veren de memnun alanda memnunsa ne denir ki degilmi dostum.
Vay be kimler kimlerle birlikte yol alıyor bu gözler bunu da gördü yaa...
Çok merak içerisindeyim, acaba konya için neler demiş ve hisse fiyatı ne olmuş diye...
Bu pisliğe göre Konya fiyatı 150tl olmalıydı... Aaa dur ama zaten Konya'nın fiyatı 250tl iken de 50tl olmalıydı... Gerçi sadece Konya değil ki uzak geçmişten İpeke için neler yazdığını da bilirim. Çok şükür uzun zamandır forumdayım. Çok yazmam ama pislik güzellemesine de izin vermem.
Hala misketlerini toplayamadi herhalde. Himmm kızarım bak!!! verin spekcigin misketlerini bakayim
Uzun süre sonra oyak yeşil oldu.
Nazan bakalim. Gene frenin ossurugunun kokusunu özledin dimi . Gitsede gotune takilsan amk
Ölü kedi sıçramasınida yaptı. Tekrar canlanması için frenin gitmesi lazim
Ulan hipnator!! Sabah gidiyordun ya şimdi niye gitmiyorsun. Bak hazır frenin ossuruk kokusuda var
Hersey istediğin gibi
Kodugumun 1 haftadır aralıksız düşüyor. Yedire yedire bitiremedi elindeki malı
Çıkar diye bu hipnetordan mal almayın. Zaten cikacak olsa alamazsınız. Duserkende nerede duracağı belli olmaz. Geos grafiklerde bunu gorebilirsiniz. Çok olağan üstü bir durum olmazsa eselenmeye devam eder.
Oç ana desteğe kadar değdirdi.mal toplu olunca istediği gibi oynuyor.
....sadece şemsiye formasyonu gerisi hikâye 😎
Ne misket varmış bunlarda 😂😂
Sıkma kendini sal gitsin. Zaten follos olmuşsun. Akisina birak.
Kaç gündür sağlı sollu aparkatlarla göz acturmadi mendebur. Ama şükür hala ayaktayız , inancimizi kaybetmedik ve hedefe kilitlenmiş yola devam ediyoruz. Borsada hikayeler satin alinir ve bu anlamada hikayesi bol bir hisseyiz. Bis cirpida sayarsak, bedelsiz, yeniden degerleme, yuzyioin kknut projeleri ve GES. Bugün OPECin aldığı karar ile petrol fiyatı zıpladı. Beklenti bundan sonra varilin 100 usd civarı dalgalanması. Bu enerji fiyatlarının artması demek. Maliyeti arttırıcı karı azaltıcı bir etkisi olacaktır. Yogun üretim dönemine girecek cinento Şirketler icin istenmeyen bir durum. Burada GES yatırımının devreye girmesi konya yi diğer cimento firmalarından olumlu ayristiracaktir. Bu bağlamda ges yatırımı dinamo vazifesi yapacak ve karlılığı maksimoze edecektir diye düşünüyorum.
Fabrikanın taşınmasını unutmuşum. Hikaye cok olunca arada kaçıyor:) kaçan şeyde deve dışı gibi maşallah. Yoğun üretim dönemine gidileceğini için yasal olarak zorlanmadı müddetçe bu opsiyon sonlarda kalır. Ekmek kadayıfı üzeri kaymak misali:)
--esasa faaliyetlerden gelecek kara kalmışsa KONYA vay haline...onlarca çimento şirketi var karlılıkta konya yı 3-5 e katlar...buna sıra gelinceye kadar ömür geçer...
--şimdi bedelsiz başka bir sonbahara kalınca eski defterleri (esasa faaliyetini) karıştırın...
Bugun biraz hareket var gibi. 3 silahsorler de yakın zamanda beklentiler otelendi. Bu bağlamda zamanla eski oranlar tekrar oluşacaktır. Hisseler arası geçişlerin olmasını bekliyirim.
Hisseyi gebertiler, ziyaretçi bile yok:)
Tekkeyi beklemeye devam
Miy miy miy!!! Bi gidemedin amk, düşerken paldır küldür gidiyorsun ama
Freni kolluyor,.alışkanlık yaptı. Eskiden karton vardı ekuri olarak, şimdi frene sardı. İkisininde ortak özelliği geriden gelip buna ossuruklarini koklamak. Bakalim fren gidince yerine kim gelecek
Azıcık şeref olsa kendini bu duruma dusurmezdi.
konya yolundayım diyenlerden ses çıkmıyor:)
İflah kesen, fitil ateşleyen, hukuk bürosu kuran, altın bulan, altına yapan, kardan komisyon alan, translate mektup yazan, halay çeken, ne prototipler, ne zoytarılar geldi geçti amma velakin patron inadından vaz geçmedi..
Enerji firmaları hareketli son zamanda. At GES yatırım haberini cosalim biraz. İki haftadır sıktın valla
Seçim sonrasına kadar benim bir beklentim yok
Zirveden %50 düşmek nedir arkadaş Anlamak mümkün değil diyeceğim ama düşmeye başlayınca belliydi. Hep yaptığı klasik hareketler.
Hepimizin beklediği o haber. Büyük resim diye diye 13 sene olmuş paydaşlarım. Kıpırdamadan bekliyorum.. Çalı malı ne diyorsanız...
Rahmetli Osman abi vardı. Eskiler bilir. Hep aklıma geliyor. Çok istiyordu o göremedi ama inşAllah görmek bize nasip olur diyorum tüm paydaşlarıma iyi hafta sonları diliyorum.