Hocam hoşgeldin de gelişini tahtada hissetmedik hiç. Çok uğraştırdı mı?
Printable View
Bu kağıdın dibi yokmu ya sattık aşağıdan aldık dedik tamam lot çoğaldıda batmış gibi düşüyor [emoji23] sayın beşiktaş bi yorum rica etsek…
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yılsonu fonlar butun posizyonlarını kapatıyor. . . . .Globale özgu bir durum yok. satıs yemeyen kağıt yok. tabi bu arada halka ırz ların arkası bitmiyor oda yetmiyor faiz artıs muhabbeti var perşembeye. . . yani anlayacağın milleti iyice silkeliyorlar. . . . . . . kağıda özel bir durum yok. şirket calısıyor. cruise şirketleri uctu son ayda bu bir sekilde globalin pozitif olacağının göstergesi ama su an için durum maalesef bu.
saygılarımla
Mayıs 2023 dibi. 6.21
2007 Lehman öncesi tepesi 1.50
mayıs 2023 dolar 21 22 civarı. . . . . . 6.21/21......2,95xx dolar ............. 2.95x29.1. .. . . . 858x tl varın hesabı siz yapın. . . . o zamandan bu yana faaliyet karı arttı işler daha duzgun. . . . . . yani işin özu o gunku fiyattan işlem göre bir şirket. . .
saygılarımla
Tşkler üstad.
İçimize su serptiniz.
Dipte değilmiişiz daha:)
Bir de topikte MK yi şahsen tanıyan varsa..
Ondan bişi isteyelim.
Bu hisse, bedelli yapınca iyi kalkıyor. Bize hoca Nasreddinin fil hikâyesi gibi..
Şöyle kallavi bir bedelli yapsın da para kazanalım.
Keşke %100 bedelli yapsa. Malın görünen kısımdaki %35'i kendisinde %11'i Bülent Bey'de. 650 milyon TL daha toplar. Birçok yaraya merhem olur ancak uzun vadeli dolar krediyi aldıktan sonra eli biraz rahatladı diye düşünüyorum. GFS işini de 2024'te aradan çıkarırsa Holding'e iyice yüklenir inşallah.
Trafik istatistikleri geldi. Oldukça iyi. GPH'ye uzun süredir stratejik ortak aradığını biliyoruz. MSC direkten dönmüştü en son. Uzun vadeli uygun krediyi aldığı için ortaklık meselesi bir süre ertelenmiş olabilir. Ancak, MK'nın bu düşüşlerde daha agresif alım yapmasını beklerdim. En son telekonferansta bu işlere CFO bakıyor demişti 15-15 liralardan yüzbinlerce lot toplarken 10 lira altından neden milyon milyon almadığını anlamıyorum. Sonuçta, 2023 sonu %40 2024 sonu %50'ye ulaşırım diye verdiği bir demeç te var.
cevap veriyorum. . . .Satan yok. . . . . tahtada görduğunuzun yuzde 90 ı kendi malı zaten
sn somers in mevzuuna gelince ben liman satmasından değil husilerin amerikanın ucak gemisine fuze atmasından korkuyorum. deniz trafiği ve ekonomiler yine lacka olur. . . . . .
SATA
Aynı anda yuzlerde roket atıldığında israilde ne olduğunu görduk. . . . . . diğer husus su anın konusu değil ama gemicilikte sigorta kavramı cok önemli risk artarsa sigorta primleri devasa artıyor buda bilet fiyatı yada hizmet fiyatına direk etkide bulunur. (dediğim gibi su anın değil ama ciddi bir risk)
Bb 2.1 m daha satmış
GLYHO bist100 endeksinden şutlamıslar.
Artık Bist500 de bir dev var.
Gelirine göre asiri düşmüş durum ortada....Hacım az...Olacağı buydu. Gerci bu tür hisseler sutlaninca gidiyor...Geri gelirse zirvede oluyor ve tekrar mali kitliyorlar ...
Yeniyılın ilk yazısını ben yazmış olayım
2023 glyho yatırımcıları için çok kötü geçti
İnşallah Mehmet bey 2024 de 2023üde telafi eder.
Herkese mutlu ve huzur dolu bir yıl diliyorum.
Teşekkürler airforce,
Ben de herkese sağlıklı, mutlu ve huzur dolu bir yıl diliyorum…
kurtmanı da keşke 2023 te bırakabilseydik… yılbaşı partisi sonrası mavi haplardan içkiyle birlikte bolcana tüketirse belki kurtuluruz :)
Sayın beşiktAŞK,
GLYHO ve borsa genelinde orta vadeli düşüncelerinizi paylaşabilir misiniz?
Selamlar
Şu asamada globalde iletmeye değer yeni bir bilgi yok. . . .guncelleme yapmayı gerektirecek kötu bir durumda yok. . . . .piyasa kadar buda sallandı . .. . baskaca bir durum yok. . . . .
saygılarımla,
PEGYO 19.10, GLYHO 10.19,CONSE 5.19,NTGAZ 18.71......Ne demek lazım şimdi....
Gph de iyi satıldı bugün. Glyho da yaprak kimildamiyor. Gph deki bugün ki hareketin sebebi neydi ki. Bilen arkadaşımız var mi
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pegyo oldu 21.54 patron için mal dediğimizde bir ton laf işitmiştik.
Patron mal ötesi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Patron degil
Bu kagiti alanlar mal otesi
Ben dahil(%8 lik bir agirlihi var)
Gecen sene den beri aldigim yerde
Borsa boyle o.c patronlar la dolu
Patronu operasyin cocugu olan kagitta
Trade yapilir yatirimci olunmaz..
Bu sene 0.5 dolari gorur bu operasyin cocugun lagidi borsa yuksri giderse
Orda motter in .. sokar benden aldigi lotlari
SM-G990E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pandemi dibinde piyasa değeri kabaca 250 milyon usd idi . O günden bu zamana Antalya limanı satışı, naturelgaz halka arzı, bedelli sermaye artırımı, consus arzı ve ntgaz consus ek pay satışları ile holdinge kabaca 300 milyon usd para girdi.
Bugün itibarıyla holdingin piyasa değeri yine 240 milyon usd…
Soru şu: o zaman mı pahalıydı şimdi mi ucuz?
O zaman gelecek fiyatlanmıstı. . . . .. Bazen en prof. muz bile amatör hatalarına dusebiliyor. . . .nasılmı?
Borsada gelecek alınır/satılır. Enflasyon hesaplaması yapılamadığı için kağıtların hepsi şımarma evresine girmişti. ve abuk subuk fiyatlar olusmustu. . . . .Bide hasta yatağında öpulur misali tahta sahipleride ulan madem her fiyattan malı satıyoruz niye ucuz satalım kafasıyla yukarı cektiler gelene gidene bastılar olay bu kadar basit. yoksa değerlemeler turkiye özelinde (bazı kağıtlarda) hala dusuk. cıkmıyor olması pahalı olduğundan değil alternatif getirinin cok tatlı olması kaynaklı. . . .
saygılarımla,
Selam, Glyho ile Naturelgaz'in R2=1. Tahta yapıcıyi kutluyorum.. Saygılarımla