İnşallah, temennimiz bu yönde. Kazanan ve kazandıran bir şirket olmasını bekliyorum.
Printable View
Günaydın bol kazançlar. Bu kağıt için ayırdığım sürenin sonuna geldim. Şimdi 30 hissesine geçme vakti. Fordoto için çoğu aracı kurum al tavsiyesinde bulunuyor ve müthiş kar açıklamış diyorlar. KRDMD yi almadığıma pişman oldum. Bunu kaçırmayacağım bu uyuz için. size bol kazanç diliyorum. Umarım beklentileriniz karşılar. Asla yatırım tavsiyesi değildir.
Arkadaşlar bir konu hakkında sormak istiyorum. Citi her sabah seans açılışından önce 250.000 ila 350.000 lot arası satış gösteriyor hızlı takasta. Alıcı ise credit suisse miktarlar aynı ..alış ve satış.. Ama aktif işlemler başladığında bu takasta satıcı citi görünüyor fakat .. Alıcı suisse tahtada görünmüyor.
1. Bu virman neden görünmüyor?
2. 1 aydır bu durum böyle . normalde suisse in eline geçenle ilk 5 e girmesi gerek. Görünmüyor. Oda başka kurumlara mı naklediyor satış için?
3. Citi nin sabah virman satışından sonra bir lot satışı bile olmuyor. Genelde.?
Oyunu anlayabilen ve soruları cevaplayabilecek arkadaşlardan rica ediyorum. Bol şans . YTD
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Fikirlerini kendine sakla. Yaptigin yorum suc icermekte. 100 bin cezayi yersen akillanirsin belki. Ekran goruntusu aldim devam edersen spk ile ugrasirsin artik...
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Citi ve Credit Suisse aynı alıcı banka. 6 Aralık 2006'da birleşmeleri oldu. Credit suisse aynı zamanda Citi demektir. An İtibariyle yaklaşık 4.000.000 adet Ayen hissesine sahip durumdalar. Bu miktar da % 19 gibi rakama tekabül ediyor. Tamamını satacaklarını düşünmüyorum. Ayen de 3.84'te dip yaptı. 3.84-4.10 bandında bir süre daha kalabilir. Sonra yükselişe geçeceğini değerlendiriyorum. Citi satışlarını öncelikle İş Bankası alıyor. Sabırla bekleyip göreceğiz. Yatırım tavsiyesi değildir
Kardes selamlar. Dip yaptigina emin misin zarar cok ve bazilari cok korkutuyor 3 tl 2 tl diyorlar. Ne yapmaliyiz. Uzun sure bekletir mi? Zarari baska yerlerden cikarsak mi acaba?
Cevabınız için teşekkürler. Ama anlamadığım aynı bünyede olsalar bile .sonuçta bir kurumun lot sayısı azalıyor . karşılığında birinin aynı oranda artması gerekmiyormu.? Yada dağıtılıyormu bu lotlar? Tamam iş bankası alışta görünüyor ve pay adeti artıyor. Ama1 ay önce 8 milyon civarında olan citi adeti şuanda yarı yarıya.
Asıl sormak istediğin .bunlar gerçek satışlar mı .yoksa bir el değiştirmemi ? Ytd
Lot sayısı birinin azaldığında diğerinde görünmüyor. Credit suisse ne yapıyorsa Citi yapıyor demektir. Tamamı da gerçek satışlar. Citi 3.00 - 4.25 seviyelerinde toplamış. Artık satışları düşürmesi gerekiyor. Tahminime göre % 10 hisseyi elinde tutacaktır. Döviz işlemleri kontrol altına alındıktan sonra sert çıkışlar da göreceğiz. Sadece sabır. Yatırım tavsiyesi değildir
Cevap için teşekkürler. İnşallah .beklentimiz o yönde. Ytd
genel para girişi / para çıkışı
http://imageturko.com/?di=SN2Jhttp://imageturko.com/?di=OIPF
Yabancı satışlarının (Citibank % 19 yaklaşık 4.000.000 hissesi kaldı) azaldığını muhtemelen çıkışa yakın olduğumuzu gösteriyor. Kişisel değerlendirmemdir. İlk dirençler 4.32, 4.71 ve 5.30'u gösteriyor. 5.30 -5.62 bandında bir süre kalacaktır. Hadi bakalım hayırlısı. Yatırım tavsiyesi değildir.
3.74 ler 3.50 ler konusuluyor. Citi elindeki butun mali bosaltirsa yuzde 15 20 arasi dusus olur deniyor...Yatirim tavsiyesi degildir.
En iyi enerji sirketi nasil boyle 2 lerden 14 lere oradan da 3 lere operasyon kagidi haline getiriliyor? En iyisi buysa biz hic yatirim yapmayalim sayin darkbeer...Resmen dolandirici kepaze adamlarin oyuncagi haline getirilmis( ki yonetimin onayi olmadan boyle birsey mumkun degil bence?) bir sirket bence EN IYI sifatinin yanindan bile gecemez. Sasaya bakin patronuna bakin bir de AYEN e bakin. Fetonun sirketi su an tmsfde bulunan Ipekede bile boyle bir op.a izin vermez kimse. Yonetim ahlaki sifir olan bir sirkete en iyi sifatini nasil bahsedebiliriz. Iyi sirket demek sadece kar pesinde kosturan para gelsin de nerden ve nasil gelirse gelsin diyen yatirimcisini umursamayan sirket demek degildir. Ben sahsen bunlarin gozlerini iyice kararttigini dusunuyorum.14 lerden ve sonra 7 kusurlerden beri kim isterse mali dayadilar. Uzin vade belki yillarca surecek bir uyku moduna sokacaklar gibi geliyor kagidi. Herkesi biktirip oyle yukseltirler bu da yillar surer gibi geliyor bana...Asla yatirim tavsiyesi degil sahsi tecrube ve goruslerimdir.
Kagidin yuzde yirmisi hala citinin elinde son 1 ayda sattigi mal kadar mal var elinde...
4 milyon 700 mal satmis her yerden vermis. 4 milyon 600 daha var elinde.
Ayen enerjinin gerçek değerinin 10 TL üzeri olduğu ben de düşünüyorum. Kanaatim 3.80 seviyelerinin artık dip olduğudur. Citi nin elinde çok fazla hisse bulunuyor. Sanırım % 58 lerden % 19 lara kadar sattı. Alıma da geçebilir. Maliyetim 4.24 umarım yükselişlerle çok kaybı olan arkadaşlarımın da kazançları bol olur. Bu haftanın önemli olduğunu düşünüyorum. Sağlıkla kalın... Yatırım tavsiyesi değildir
Senin ne dusundugunden ziyade Citinin Creditin ne dusundugu onemli kardes bak hergun sinsi sinsi yuzde 1 yuzde 2 gomulmeye devam ediyor. Hergun bir umutla bekleyenleri de urkutmemek icin arada bi gun ici yuzde 5 yukari verip sanki aniden birgun firlayacakmis gibi psikoloji yaratip ele vermeye devam ediyorlar. Citinin elinde 4 milyon lot biterse 3 civarinda olur kagit. Orada da taban yapmazsa zaten 1 tlye verirler artik. Y.t.d.
Değerli ortağım sonuçta burası forum düşüncelerimiz özgürce ifade etmeye çalışıyoruz. Benim tespitim hisse de dip 3.80'dir. Haklı çıkmayı elbette isterim. Citi ve Credit her ikisi de aynı banka birlikte hareket etmeleri de çok normal. Onlar da benim gibi düşünüyor olabilirler. Dövizdeki bulanıklık geçer geçmez yükseliş te başlayacaktır. Üzülebiliriz ama gerilmeye gerek yok. Ümidimi koruyorum. Siz de koruyun panikle bir yere varılamaz. Yatırım tavsiyesi değildir
Bu tur uckagit hisselerinde dip belirlemek cok zor. 7 kusurlerden beri dip sozcugunu cok duydugumuz icin artik inandirici gelmiyor maalesef.
Borsa ile 1989 yılından beri ilgilenir ve tasarruflarımı değerlendirmeye çalışırım. Bu süreçte öğrendiğim tek bir şey var o da borsada bir kural varsa, o da kuralın olmadığıdır. Yani teknikmiş, temelmiş, analizmiş bir yerde hepsi hikaye oluyor. Hele de derinliği olmayan bizim borsamızda.
Heryerden darbeyi yiyor bu hisse...
Merhabalar arkadaşlar,
1980'ler den beri borsayı takip ederim, zaman zaman elimde nakit olunca da girerim. 10 civarı takibe aldım, 3.80 civarı da aldım. Senaryoyu anlamaya çalışıyorum, yoksa teknik temel hikaye. Yabancı(yabancı ise) neden bir hisseyi dörtlerde çıkış yaptığı dönemde başlayarak alır. Neden 300 bin günlük(başlarda daha yüksek) çıkmaya çalışır. İşlem hacmi 10 milyona yaklaştığı günlerde neden daha büyük miktarlarda çıkmaz. Neden elindeki miktarı azaltarak çıkışını devam ettirir. Beni kazıklayanı ben iflah etmem der gibi. Neden satışı bıraksa yukarı hamle yapma imkanı varken beklemez. Tahta üstünde Citinin duygusal baskısı mı var yoksa bir senaryo mu?. Forumdaki arkadaşlardan bir kısmı olumlu, bir kısmı olumsuz yorumlar yapıyor ama esas olan senaryoyu anlamak.
Saygılar. (Yatırım Tavsiyesi Değildir.)
Bugün itibarı ile Citi 226 bin daha satarak sırlamada ikinci sıraya düştü.
18.56 İşbank, 18.07 Citi; tahtada çoğunluk artık İşbank olacak.
İş hiç satmadı her gün 80 bin gibi alarak sabırla geldi.
Hakkımızda hayırlısı.
İş yatırım,hergun toplaması kendi ne mi yoksa başkasına mı gene hergun doce topluyor neden çok karışık bir senet bakalım nasıl olacak
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Taban maban yok, ne 3.80 ne 3.70. Citi bitirene kadar durmayacak düşüş sanki. Her gün iki üç kademe aşağı vere vere. bu hesapla 3 civarı durur. Bana tansiyon fazla çıkmak en iyisi zarar büyümeden. (Yatırım Tavsiyesi Değildir.)
14 kişi izliyor forumu rekor kaçtı, bilen varsa.
spk ve borsanın küçük yatırımcıyı koruma stratejisine hayranım 1ki ayda 14,44 ten 3,72 ye gelmesine sebep oldular.
Ben kactim kalanlara sabir dilerim 5 ortalamam vardi...
Kademelerde küçük alım gösteriyor, sonra bir iki kademe çakıyor sanki. Takipçi fazlalaştı, düşüş hızlandı. Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Aklı olan bulaşmasın biz bulaştık ve de çıkamıyoruz çokk dikkat edin
Borsa yüzde 1.20 yukar da; Ayen 1.60 aşağıda. Lanetli gibi.
Cıtı laneti
Daha once 7 kusurlerde 700 tl zarar yazmisti bu kagit. 2. Alisim da 5 ten oldu bu da 4000 tl zarar yazdi. Toplamda 5000 e yakin zarar ettim ki benim portfoyun 4te 1 i lanet hisseyi bu duruma getirenler de iflah olmasin insallah.
Bende de benzer bir zarar var. Ha toparlanır derken kendimi kuyunun dibinde buldum.
Ben ciktim ipeke aldim aslinda ipekle 2 3 yildir duse kalka kazanmistim ne zamanki bu lanete bulastim butin kazancim gitti ve zarara battim.
Ülkedeki ekonomik krizin tek sorumlusu AYEN miş. Borsa artıya geçiyor ama lanet hisse eksi 1.88.
Günaydın, geçen cuma bunu terkederek doğru bir karar verdiğimi görmek mutlu etse de kalanlar ve kayıpta olanalar için üzgünüm. Gözümü yine de bu kağıttan alamıyorum ve hala düşüyor. Ancak, mutlaka bir yukarı hareket edecektir ama ne zaman? bunu doğru tahmin edenler çok kazanacaktır. Kayıplarınızı en kısa sürede gidermenizi diliyorum. Asla yatırım tavsiyesi değildir.
CİTİ 200.000 veriyor her gün, işlem hacmi yüksek bir günde çok daha rahat çıkacakken, kan davası gibi yapmış. İş alıyor ama 70-80 bin. Çıkanın da çıkma niyeti, alanında alma niyeti ve davranışı bir garip. Bir garip senaryo oynanıyor.