Dur daha yeni form tutuyoruz.
Printable View
şimdi bilemiyorum. reis yeni bir ekonomi modeli ile gelebilir, son 20 yılın hükümetlerini de suçlayabilir, kendi iktidarının hedeflerini de açıklayabilir.
piyasa çok kontrollü, herşeyden de haberi var. dünkü ayı barını sadece 20 puan ihlal etmiş. inanılmaz. cetvelle çizmiş gibi.
OVP Ana tema -> Enflasyonu düşüreceğiz, ihracatı artıracağız, cari açığı azaltacağız.
Ülkemde 16 milyon hane var...7 milyon borsacı ne demek?
Haydi bazı evlerde 2 kişi olsun..%20-25 hane borsaya bulaşmış durumda.SERMAYE TABANA YAYILMALI HEDEFİNE doğru..
Gelişen borsayı görüyoruz.HEDEF 10 milyon yatırımcı:)
Halka arzda staj yapmış 5 milyon genç masai mara da telef olmasınlar diye halka arz devam etmeli.
Biriktirdikleri parayı spek hisselerde bekliyorlar... .
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
halka arza katılanları hiç ayıplamıyorum. 500 lirayla ne yapabilirsin? 1-2 ay elinde tl dursa erir gider. o parayla arza katılsan en azından günlük ihtiyacın çıkar.
geçen genç bir arkadaş anlatıyor. en azından benzin parası çıkıyor diyor. helal dedim.
bu 5 para etmez şirketlere iltifat eden vatandaşın bu işte hiçbir kusuru yok.
Bankalar ve holdingler daha fazla gidecek bundan sonra… ytd.
Uzun zamandır bu yükselişin dönüş günü yeri geldiğinde, teknikle de temel'lede bir açıklaması olmaz derim
bugün bende fulll boşa kürek çektim.. bildiğin hamallık .. krdm ekgy garan spottan aldiklarim maliyetlerde iyiydi ama 3-4 kademeye verdim hep.. sonra bir miktar short açtım.. ekranı kapatıp çıktım.. ondada stop çalışmış.. elde ne hisse ne kontrato var..
genel olarak taşıdığım hisseleri sattıktan sonra senkronum falan kalmadı piyasayla iki haftadır .. :)
yoğun duygu durumum yılgınlık ..sabrın bittiği yerde beklenti gerçekleşirmiş.. :).. shortta çekilen çilede kutsalmış he he ..bildiğin saplantılı ayıya meyletme durumu var bende tehlikeli bir durum . hayırlısı.. ytd...
viop işlemler
BANK OF 'un spotu neden aldığı anlaşıldı değil mi?
https://r.resimlink.com/fkOqLC.png
IZENR
Yeni halka arz.. F/K. 333 [emoji846]
SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
öğretilmiş bilgilerle öğretenlere karşı mücadele bir anlamda teknik ..mesele tekniğin nereye götürdüğü değil ,adamın nereye götürdüğü bizler gideceği yere teknik götürdü zannediyoruz veya öyle düşünmemiz istenir yaratıcıları tarafından .
her gelişmenin janjanlı açıklaması da olacaktır elbette oyunun kuralı böyle .neyse tekniğe çok fazla bel bağlama tekniksizde kalma diyelim tatlıya bağlayalım
:)
18 milyar usd, dünya bankası desteği haberi bugünü kurtardı..
Yarına da bu rakam 35 milyar usd a, çıkabilir
dedikodusu ile bankalarla gideriz..
Perşembe hacı tahsilata gelir..
random ilerlediğini düşünmüyorum .. ama dediğiniz gibi oyun kurucu bir üst akılda arkaplanda başrolde sanırım..
oyunda yönetmen olmayabilir.. bana daha çok kitlesel yönelim gibi geliyor trendler . genelde yerli yabanci medyada ekonomi haber ile iliskilendiriliyor hareketler.. teknik hep arkaplanda bırakılıyor idi son zamanlarda biraz gündemde.. ariston abinin konuları bunlar.:)
#SONDAKİKA Erdoğan'dan 'hayat pahalılığı' açıklaması:
"Sorun ekonomik değil psikolojik."
[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ABD'de olsa bunlar uzaya filan gidiyor gizli teknoloji var, bir mekanizma ile yapılıyorlar derdim.
Çok akıllı insanların tuzağa düşmesi bunun üst akıl filan onun tarafından da yönlendirildiği ihtimalini güçlendiriyor, ben sattım yükseldi ben aldım düştü çok fazla oluyor.
Herif holding satıp banka aldı, bakalım yarın ters mi düz mü gidecek?
OVP beğenildi deneceği kesin, akisni düşünemiyorum.
Ya anında yazmak lazım ya da ekstreyi-gerçekleşme saatini göstermek lazım.Gerisi hikaye...Zarar etmişken 2 katı ters pozisyona geçmek....?
TOKATYILDIZI göster işlemleri de millet dip avcısı görsünler:)
Valla kadın gibisin yahu...sen hiç bir şeye inanmıyorsun birader....hemen anlık yazmuyorum adam seni madara eder...bazen o kadar kontrat alıp satıyorum ki kısa adımlarla 200-300 oluyor....yazmıyorum nedenleri var...forum da poz alanları da anlık etkilemekte istemiyorum...
Kaç defa dedim dönüşü görmeden şort giymek yok deye, yine mi rüzgara doğru çiş yaparken yakalandınız. Hep mertabim alıştırdı sizi, neyse sıkıntı yapmayın, tecrübe kazanmış oldunuz. artık daha kolay para katlarsınız.
sırtını duvara yasla rüzgarı da arkana al üüüle çiş yap
Hergün para dağıtıyorlar burda, çıkmaz demeyin şansınızı deneyin :)
Umarım REİSİ iyi tembihlemişlerdir.Bilinçaltı ile FAİZE OLAY TAVRI lisanına dökülürse...
Cenaze hortlamış olur.:)
Aman aman...NAS-FAİZ-ENFLASYON-SEBEP SONUÇ...bunlar olmasın.
Bence prompterden okursa problem yok ama spontane olursa riskli olur..Bu son cümlem ARİSTON abinin ilgi alanına girebilir.
Bugün ABD ADR üzerinden mesaj verme kavgası var, az bir şey hacim artmış.
https://i.hizliresim.com/be1sgsm.jpg
Bozkurt,
baban nasıl iyi mi
Allah şifa versin Bozkurt.
Sağolun arkadaşlar, bir haftadır leyla gibi dolanıyorum, sanırım biraz biraz durumu kabullenmeye başladım, elden bişii gelmeden beklemek hergün ölmek gibi stres yaratıyor biraz kafam dağılsın diye kendimi buraya attım. Doktorların dediği her şeye hazırlıklı ol dediler,muhtemelen onlarında umudu kalmamış. Takdiri ilahi yabcak bişii yok, her nefis ölümü tadacaktır. heran telefon gelicek kötü haber bekliyor psikolojisi içindeyim derken az önce bu yazıyı yazarken 2 sn. önce telefon geldi hastaneden, yoğunbakımı bağladılar, entübeden çıkmış, iyi bi haber geldi :)