İki günde 2 milyon 945 bin şimdilik
Printable View
Ben kaşkolumu ve bayrağımı aldım türbünde yerimi alayım :)
bofa ve hsbc taraftarıyım
bir resim var... dünkü haberden sonra çok ama çok zor... ama ihtimal dışıda değil
1,5 saatimiz var... 16 ya kadar bankaları bi izleyeceğim
selam gençler umarım moreller iyidir.....aşırı hırslı olmak kalbe zarar......yeterki pala ile senkronize olun......
İsrail'den Lübnan'a hava saldırısı...
Ama piyasa olumsuz haberleri takmıyor artık...
CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Salih abiye neden inanmıyorsunuz yahu? Adamın size yalan borcu mu var :party:Ek 29998
platform aylık 100 tl dir. :he:
:kahkah:
alper şifreyide yayınla bari. :oleyo: ayafos hesabını halka arz etmiş.
:drunk:
net rezerve bakılmaya 2019 sonlarında başlandı, merkez direkt müdahale yerine kamu bankaları üzerinden satmaya başladı, bu anlaşılınca net rezerv gündeme geldi.. yabancı 50 milyar dolarlık swap piyasasını sıfırladı, 60 milyar dolarlık hisse/tahvil sattı, türk şirketleri 90 milyar dolar dış borç azalttı, yerli ahali 70 milyar dolar satın aldı.. rezervleri eriten bunlar
öte yandan bi ülke niye rezerv tutar ? temelde ithal malların parasını ödemek için.. bu rezervlerin merkez bankasında durmasıyla yerli şirket/bireylerin elinde olmasının- ithalat parasını ödemek açısından bi farkı yoktur.. tcmb, bankalar, şirketler ve hanehalkı aynı finansal çemberdir o dövizin ülke içinde bulunması yeterlidir, ister merkezin elinde olsun ister diğer aktörlerin
Herif Behçet'le Hulisi arası geziniyor
Kapanışta Cüneyt abimize dönmesini umut ediyoruz
Eskiden Tüpraş bankacılık işlemleri için ihale açıyordu, şimdi Yapı Kredi ille çalışıyordur.
Yımırtalı pide nerde kaldı yahu yokmu bi hayırsever kaldırsın şu vakvakı hacim rekoru kırdık ortada pide yok
7480 de al veren 3 dakikalık peryotun çizgileri 7785 civarında patinaja başladı duyrulur....
Dolar 30 oldu gibi...30 günde 1 tl artmış.
Şahsen doların ucuz olduğunu düşünüyorum.
Şuradan bir deneyin bakalım şifreniz ne kadar güçlü? Not: Doğru Şifrenizi yazmayın a123456 ise şifreniz b789546 gibi karakter sayısı ve tipi benzer şeyleri kullanarak anonim bir veri girin. Sonuçta hiç bir site güvenilir değil
Password Tester | Test Your Password Strength | Bitwarden
Palanın robotunu çözmüşüz Ayasofya abi senin 8 basamaklı şifreni mi çözemiycem.:)
Yolla ordan pideyi yohusa bisttin içinden buldozer ile geçerim
15-20 saniyede bir al sat yapıyor parayı 3 kata çıkardım aynı kazanç var. 150 bin olsa da 500-1000 kazanabiliyorum 50 bin olsa da. Onun için parayı kıstım. Buz dolabı aldım onu ödeyecem. İşimiz gücümüz rast giderse. Ha benim dünden kalan hisse bugün %4 -5 eksi bu arada. Ama ben kağıdı sabah %2 artı da verdim. Ben hisse taşımam tutmam tam günlükcuyum
% 3 daha yükselsede ek yapsak :drunk:
Fransa'nın yeni başbakanı 34 yaşındaki Gabriel Attal oldu.
İşçi abinin eşekten alıma başladım