Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir dayucuğum,
malesef hisseciler yanar vobcuya bişii olmaz :yahoo:
Printable View
Ben borsada hisse senedi yatırımcısı olarak 3 Ocak 2025 tarihinde... 2024 yılı bilançomu gerekirse belgelerim ile açıklayabilirim.
Sizde açıklayın, Viop çular ve hisseciler olarak sidik yarışı yapalım...gerçekle yüzleşelim.
Diğer forumdaşlarda katılabilir...hatta iddia bile yapabiliriz..
Hodri meydan diyorum. :ok:
hisse candır viob patlıcandır napıcağı belli olmaz uzak durun.
Geçen yoğun bakımda uzman Dr arkadaşım söyledi 18 yaşında ki bir genç enerji içeceği içmiş ve şuan yoğun bakımda. Evlatlarımızı koruyalım bundan
Netanyahu, 1967’den bu yana İsrail işgali altındaki Golan Tepeleri’nin ‘sonsuza dek İsrail’in ayrılmaz bir parçası olacağını’ söyledi.
“Bugün herkes Golan’daki varlığımızın, Golan’ın eteklerinde değil, oradaki varlığımızın ne kadar önemli olduğunu anlıyor” diyen Netanyahu, İsrail’in Golan Tepeleri’ndeki askeri varlığının ülkenin ‘güvenlik ve egemenliğini garanti altına aldığını’ öne sürdü.
Netanyahu, yeniden ABD Başkanı seçilen Donald Trump yönetiminin 2019’da Golan Tepeleri üzerindeki İsrail egemenliğini tanıdığını hatırlatarak, Trump’a teşekkür etti.
Bekliyorum Selefi Cihatçı arkadaşlar ne zaman Golan'ı kurtaracak ve bu bölgeden İsrail'e saldırarak Filistin'e destek verecek.
İsrail fırsat bu fırsat diyerek Suriye'deki hava üstlerine vurarak onlarca helikopter ve uçağı imha ettiği haberi düştü şimdi de.
Bu adam Putin in baş stratejisti olarak bilinir.
İlginç şeyler yazmış bizimle ilgili
https://x.com/Agdchan/status/1866212...c6aFwAO5Q&s=19
Kriptolarda kaldıraçlı işlem yapmak için de cidden mangal gibi yürek lazım...Neler yapıyor adamlar grafiklerde...
[QUOTE=ABKA;6943258]Sizin kanalı seyrediyorum...NOW tv...
Bakın o zindanlara-yapılan işkencelere...NOW bile kayıtsız kalamadı.
Yerim ABD-İRANI VS...bu insanların kurtulması bile yeterlidir.
100.000 kişi yerin 7 kat altında ışık görmeden,yıllarca tecavüze uğramışlar.İnsanları PRESSLEMİŞLER.İsimlerini unutmuşlar.
İşinize geldiği yerden bakıyorsunuz Sayın Abka.
Bu tür videoları 7 ekim saldırısı sonucunda görünce bu siyonist kurgusu.
Suriyeli muhalifler yayınlanınca doğru.
100 bin kişi Sam'da yerin altında.
Yüzbin insan.Bana mantıklı gelmedi.
[QUOTE=ABKA;6943258]
100.000 kişi yerin 7 kat altında ışık görmeden,yıllarca tecavüze uğramışlar.İnsanları PRESSLEMİŞLER.İsimlerini unutmuşlar.
''19 yaşında bekarken bu zindana alındım.Şimdi 32 yaşındayım.Çocuklarım oldu (zindanda)ama babalarını bilmiyorum''.O zindandan çıkan bir kadının ifadesi..
Yerin 7 kat altı Yüz bin insan ışık yok.
Çocukları oluyor anladığım kadarıyla sağlar.
Esad'a bak. Işık yok ama havalandırma,beslenme,hijyen ,tuvalet,banyo VS iyi sağlamış çocukları buyutebilmis.
Bu da inandırıcı gelmedi.
Yanlış anlaşılmasın tabikii işkence ,insanlık suçu işlenmiştir. Kimbilir binlerce insan evinden alınıp bir daha haber alınamamıştır. Çoluk çocuk demeden katledilmistir.
Ama bu tür haberlere gereksinim yok.
https://yabancidizi.tv/film/les-troi...res-d-artagnan
ehh işte.. bu gece izlenir. :drunk:
[QUOTE=Denizdenizli61;6943543][QUOTE=Denizdenizli61;6943547]İSRAİLİ elinde tüm medya ve dünya teknolojisi var.SADECE KENDİSİNİN SERVİS ETTİĞİ ve hayatın akışına uymayan haberler(saldırı anında tecavüz gibi akla ziyan..adamlar zamanla yarışıyor) nerde....
Tüm bağımsız kanalların ve ÜLKEMİZ MEDYASININ DA BİZZAT GÖRDÜĞÜ O ZİNDANDAN GÖRÜNTÜLER nerede?
SEDNAYA daki tüm görüntüler: press makinesi-asitle eritilenler ve hala yerin altondali kişiler....HALA ORADA VE GAZETECİLER RAHATLIKLA ULAŞABİLİYOR...
Olayı bizzat yaşayan ve olay yerinde olan yüzlerce tanık var...Adamların yaşadıkları bile hala üzerlerinde görünüyor.
Bu kadar net ve inkarı mümkün olmayan görüntülere inanmamak ,ancak ŞİDDETLİ TARAFGİRLİKLE mümkündür..
Çıkan ve hala zindanda olan(2 türkte var)ların beyanı-akıllarını kaybetmesi-organlarını yitirmesine inanılmıyorsa...BEN BU HAYATIN SİMİLASYON OLDUĞUNA -TRUMAN SHOW olduğuna inanırım:bravo:
İlmen yakın değil(bilgi),aynel yakın değil(görmek)..HAKKEL YAKIN(HİSSEDEREK) bilgi ...
Ha 300.000 mahkum olmazda 50.000 olur...
veya 7 kat olmaz da 3 kat olur(çünkü daha kimse net bilmiyor..o kadar dehşetli)..ayrıntılarda farklılık olsa bile bu hiç bir şeyi değiştirmez.
BURADAKİLERİ KAST ETMİYORUM...Bir moda var ya:''ben haber-tv seyretmiyorum-OKUMUYORUM ...'' bunlara, iyi halt ediyorsun diyorum...Muhalif kanallar dahil-tüm sosyal alemde dehşet görüntüler var...Sonra ahkam kesiyorlar..Yahu tüm haberleri izle AMA MUHAKEMENLE TEK BAŞINA KARAR VER..
https://x.com/search?q=%23Sednaya&sr...ertical=trends
SELEFİ MÜCAHİTLER in lideri zaten GOLAN tepelerinde doğmuş.GOLAN tepelerini İSRAİL yeni işgal etmiyor.
İSRAİL 14 aydır ŞAMI sürekli vuruyor..Yani değişen -yeni bir şey yok.
Elbette HTŞ nin ilk yapacağı şey kendi idaresini kurmak ve SURİYEDE bir devlet mekanizmasını yapmaktır.Daha kendilerinin ciddi problemi varken şuanda İSRAİLLE çatışmaları anlamsız.
Kan kaybı olan hastanın ,başkasına yardım etmesi beklenemez.
Değil CİHATCI-ÜMMETÇİ yönetim,halkın idaresine dayalı bir yönetim bile,HALKIN BASKISINDAN dolayı İSRAİLE muhalif olmak zorunda kalır.(müslüman ülkelerde)
Daha önce NURSİ varken,GAZZEYE tutum nasıldı?
bazı altcoinler %-25..
ne aldım ne sattım altcoin..
crpyto.com, hesap açtığım için ara-sıra gönderdiği hediye coinler dışında
piyasa 2 haberi bankaların enflasyon muhasebesi muaflığını
ve esadın gitmesini GAP'lı açılışla kutladı..
112-116 ya getirdi,vadeliyi.. bugün 118 ya da 113
Bugüne özel bir haber göremedim..GAP'lı açılış için!
GARAN kısa zamanda %35 dipten çıkmış..
%60'a kadar bekliyorum.. GARAN'ın çıkışını.. tutar -tutmaz..
(TLREF 50.06.. gecelik faizler yüksek seyrediyor.. )
Günaydın cemaat bol kazanclar
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dr.John Porter der ki;(Barclays Capital,Hazine Sorumlusu)
Özellikle bir trendin aşırı yüksek bir seviyesindeysek,
Daima ayın nerede olduğunu sorarım..
Yalnızca ona bakıp alım-satım yapmam ama Dolunay
kullandığım parçalardan biridir..
Çünkü DOLUNAYLARLA trend dönüşümleri arasında istatiksel olarak çok önemli
korelasyon olduğu konusunda ampirik bir araştırma var....
Ay hangi evrede?
https://www.spaceweatherlive.com/tr/...i-takvimi.html
14-15-16 aralık dikkat !
Bazı inanışlar aksiyon almaya ve bu sürü davranışına yol açıyorsa modelle o zaman bunu..
sp500 de 2024 ün en yükseğinin görülmüş olabileceğini düşünüyorum.. olası takip ettiğim dalga yapısında küçük bir pattern belirdi ve takibimde... ytd
özetlersem olası patterne göre sp 500 tepesinden min %5 bearish potansiyel taşıyor olabilir.. ytd...
VİOP günlük ve toplam
İş short azaltmış
TEB long artırmış
Garanti ve BofA short artırmış
Diğer long 88 bin
https://i.hizliresim.com/bou533q.jpeg
EndeksS topiğinde her sabah paylaşım yapılmaktadır!
Suriyede evleri yaptık
içine beyaz eşya mobilya ?
bugünde onları döşeyelim bari
anlamlı bir sonuç ben çıkaramadım sn keremalkm .. yeni değil geçmiştede vardı benzer çalışmalar yapanlar .. ayın evreleri , ekinokslar ve marketlerin trendsel dönüm noktaları ilişkilendirilmeye çalışıldı .. bizdede eskiden yanlış hatırlamıyorsam jelibon nickli bir arkadaş vardı özellikle emtia için kullanırdı .. full moon ya da new moon +- 72 saat olası dip ya da tepe adayı görürdü . yükseliş trendinde dolunay +- 72 saat dip, yeni ay +- 72 saat tepe adayı görürdü .tradingview de moon phase diye aratırsanız grafiklerin üzerinde evreleri alttaki gibi görebilirsiniz .. kolay gelsin ytd
https://i.ibb.co/p0WnrtH/dsvvdssdvdvsvsd.png
Pala kobrayı bugün salması lazım :)
İsrail son 3 günde İsraili dümdüz etti halen de vuruyor. Aynı afganistan gibi ortaçağa çevirecekler gibi Suriyeyi de. Bu durumda buradaki göçmen niye Suriyeye dönsün ki?
ayrıca Suriyeyi yeniden inşa edip mal satılacak da, başkentinde bile günde 6-8 saat elektrik olmayan GSYİH sı dipte olan bir ülkeden bahsediyoruz.
Çok erken heyecan yapılıyor gibi :)
diyanet işleri başkanı ali erbaş bana 15 Milyonluk audiyi çok gördüler diye açıklama yabmış.
6 şehit var...
adamın derdine bak
:drunk:
vadeli tarafta kısa artırdım 11.472 short maliyet oldu .. hisse longların büyük kısmını kapattım . kısa vade bearish daha olası görünüyor bende ..vadeli tarafta kısa vade bearishim özetle ...spot hisse portfoyde uzun vadeciyim hisse portfoyum olduğu gibi aynen duruyor .. kısmet ytd..
nooldu niye eksiye geçtik dayucuğum..
giden 1 suriyeli 10 tanesini geri mi getirecek yoksa
neeee :oleyo:
:drunk:
Bu adam ne iş yapıyorda o araç ona reva dır desem, tefe koyarlar şimdi beni:(
Burada düzen kurmuş ne yapacak orada önünü görmeden şişirme haberlerden başka birşey yok ,
ABD kellesine 10 milyon dolar koyduğu kişi elini kolunu sallayarak Şam da 10 günde,
İsrail golan tepelerini bırakmıyordu su var orada şimdi oradan aşağı iniyor sebebi kendine güvenlik koridoru açıyormuş :)
Buradan arabalara binen giden orada olan bankaları yağmalıyor haberlerde , toprak kapma derdine koşuyorlar.Paylaşılan haritaya baksın millet pkk nin yeri garanti komple almış yerini bellemiş ABD senetör dün msj verdi herhangi bir hareket gelirse ortaklarımıza gerekeni yaparız diyor gerekirse yaptırım uygularız diye beyanatı var.Millette burada aynı Hamas İsraile saldırdığındaki gibi zafer sarhoşluğunda sonra ne oldu Filistin gazze içinden geçti İsrail insanlar katledildi nerde üst yönetim sağda solda ülkelerde .
Buradada olan halka olur yeniden.Basına servis edilen görüntüler hepsi psikolojik üstünlük için yapılanlar.Aynısını Irak,libya liderleri devrildiğindede bu propagandalar yapıldı .
Dünya gazetesi başlık atmış 400 milyar dolarlık işten bahsediyor suriye Türkiye önde diyor:)Bu kafada olduğumuz için bu ülke insanlarının çoğu hep fakir kalacak.Çünkü bu haberleri okuyup inanan çok ılan bu pastayı sana tek başına yedirirler mi , şirket patronu yapmış Trump sana burayı yedirir mi.Aynı başlıklar Libya, Irak içinde atılmıştı ne oldu .
oyak çimento portföyünün bir kısmını dehledim.
2 alış 22 satış, vade 3 yıl. bereket versin. :ok:
Adamın biri audibillahimineşşeytanirraciym diye yorum yazmış:he: