Şortcuları Stoplatmıştır bence :whistling:
Printable View
Şortcuları Stoplatmıştır bence :whistling:
Yazım dili sebebli bu şekil anladım
Tabii fiyat olaraktan da,
Centim centim cenaltı
Saydım baktım onaltı
İnanmazsan sende say
Onaltıdır onaltı.
Tam 16 dan döndüğüne göre
16 dan 18.50 ye hiçbir suretle şortcu dayanamaz.
Şekil bu şekil
Nokta atışı gibi tam 16.00 dan döndürdüler :halay:
Garanti bbbmmwwwaa beğendiklerimiz ve begenmediklerimiz listesini yapmış..
Ulen ne olduda fikirler değişti 😊 jackal carloslarla dolu piyasalar.. ytd
Paraya da kiymiyor namissiz az parayla yapıyor yapacağını. Cümlesini değiştireyim. Ahte vebal.. ytd
7 ziyaretçi, neye yoralım
Görsel bilsek keşke durum ne diye. Ah keskem ah keskem.. azaldı mı arttı mı? ytd
Bundan sonrası nolucak, bizim paramızı nasıl ütecek, burdan nereye kadar yükseltecekler yada nerden vuracaklar, ilerleyen günlerde tekrardan 16 lı seviyeleri gösterecekler mi
Merakla bekliyoruz
Ama şunu biliyoruz, düşsede bende çıksada bende şakir sana asla çay yok koçum :yes:
Kalanlara bol sanslar PETKM/XU100 grafigi istedigim performansı sergilemekte zorlanıyor. Simdilik vedalastım.
Paylaşımlarınız için teşekkürler.
https://youtu.be/xbk7yT6Epsw?si=xSDHOgrEaQ5UKZzF
Tarkan dan veda busesi ile ugurlayalim sizi o zaman.
Spenc hc körü mü seçiyon yohusa ayvazı mı
Meşhur 18.35 bölgesi... Zamanında burası sıkıntı olmuştu.
Maliyet analizide önemli tabii
Dediğin gibi Şortcuları stoplatınca gevşedi spenc hc :whistling:
Sabahki duruma göre sortculara oynadı, indikatörlerin şişkinliği sebeplide sonrasında spotculara ya da teknikcilere denilebilir. Sonrasında aşağı düşerken de sortcular şişik indikatörleri düşeceği kanati ile yine ve yeniden sortlamislarsa,
yarın yukarı alma ihtimali ağır basacak kanımca..
Ha tabi siz yine de beni kaile almayin, bura Petkim arena.. yatırım tavsiyesi değildir..
4 ziyaretçi.. ytd
Tabi bugün 7 ncı yeşil çubuğuda gozardi etmemek lazım. Sonra yan yattı çamura battı itham, cart curt falan olmaya.. psikolojiye oynuyorlarsa teknikle birlikte düşüncem o yönde. Ytd
marjlar inanılmaz düzeldi
iyi bir kapasite kullanım oranı (%70 üstü) 1. çeyrekte harika bir bilanço gelecektir
mayıs sonuna kadar 30 çok zor ihtimal değil yaklaşık 2 ayda %65 potansiyeli var
kurlar çok oynamazsa rahatlıkla 30 gelebilir
Bana kalırsa, yazılanlardan anladığım kadarıyla
Yolcudur Abbas bağlasan durmaz
Trump yaptırımları demisken, bu süreci pandemi dönemine benzetiyorum.
O zamanki emtialardaki hareketlenme mücbir sebeplerdendi, şimdiki ise yaptırımlara verilen ayarlardan suni sebeplerden olacak gibime geliyor. Düşük kalmış bazı emtialar ve canlanma olmayan bir piyasa, bir çeşit uzaklardan ucuza almayı engelleme sonrası (Kızıldeniz den, ümit burnuna mesafelerin uzatılması ve fiyatlara etkisi, stokların eritilmesi, üretimde frene basılması), şimdiki süreç yeniden stoklanma sonrası fiyatlara ayar verilmesi ile yukarıya cekilmesinin istenmesi.
Tabi Avrupa tarafına bir oyun, sıkıştırma olarakta algilanabilir.. bir şekilde fiyatlar yukarı bazı emtialarda belirgin gözlemliyoruz zaten.. ytd
Ethylene grubunda yani polietilen kalemlerinde SİBUR gerçeği var. Adamlar Rusya'ya yapılan yaptırımlardan dolayı AB, ABD ve diğer pazarlara veremediği PE kalemlerini çok ucuz fiyata Türkiye pazarına veriyorlar. Artık millet fiyatlama politikasını SİBUR ne diyecek dıye bekleyip sonra belirliyorlar. Plastik hammadde tüccarları SİBUR dan mal almak için çevirmediği dümen yok.
İşin özeti Rusya'ya yaptırımlar kalkarsa Petkim'in ciddi derecede avantajına olur.
Evet napiyoruz bir karar verdin mi? Ytd
Spot ve şortçu dengelemesi var diyorsan mallarda, en kötü karar kararsızlıktan iyidir.
Hadi koçum ver bir karar. Ytd
İki klip hazır bekliyor.
Haktan dan beddua ve Tarkan dan oynama şıkıdım.
Şuanda ise;
" kapın her çalındıkça kısmından* devam. Ytd.
Endekis ralli yaparken eşlik etmeyip, endekis düşüşe geçerken sanki çok yükselmişte kar satışı yapıyor imajı vermesi yok mu, işte tam o noktada bitiyorum
Bunun için özel 1 klip çekmek lazım
Sen ben ve tahtaci efsane üclü :he:
yeni gelenden 10 guruş lanet gelsin böyle hisseye diye gidenden 10 guruş
Toplam 20 guruş günlük cerez parası için tezgah açan tahtaci ve güccük ky ler
Da da da daaaammm
Sinemalarda
https://youtu.be/rkSogX9RoRg
Ben hiç birini atmıyorum. Yıl 1971 Kamuran akkor diyor. Aramızda başka biri var ise ile başlıyor bir teselli ver ile bitiriyor..
Bir teselli ver gelsin. Ytd
Tamam anlıyorum seni, yaşanmışlıklar var iyi kötü günler olmuş kah gülmüş kah üzülmüşsün
Ama benim merak ettiğim konu
Uzun süredir beraberliğiniz var.
Sen hiç sövdün mü aşkitoşuna lanet gelsin dedin mi
Aramızda pek kimse kalmadı halbuki. Başka biri mi var da bu böyle. Bu nasıl bir itnelik anlam veremiyorum. Ytd
Aman Ali Rıza bey 18.35 i geçip ağzımızın tadını bozmasın.