trump abi ile melanie nin ilişkisini takip etmek lazım
hanımla tartışan bize patlar sonra
Printable View
trump abi ile melanie nin ilişkisini takip etmek lazım
hanımla tartışan bize patlar sonra
Migros sanal markette bugün belli saat aralığında moneyler %50 fazlası olarak kullaniliyor.600tl money vardı. 5 lt güven asa natürel sızma + 2lt tariş 1915 sızma zeytinyagı maliyeti bana 1152,90tl oldu
BİM e gelen range marka traş makinasından iki tane aldım açtım baktım bendeki braundan çok daha iyi ihtiyacı olan kaçırmasın range marka traş makinasını fakir üretiyor. fiyatıda çok uygun 340 tl 1,5 saatte şarj oluyor 90 dk kullanılıyor. usb şarj var
Bu hanımla tartışmamak lazım.
https://www.youtube.com/shorts/ds10LBQGtfI
1 ay önce söyledğini boş ver , onu zaten sağır sultan bile biliyor, her yerden yağ fışkırıyor, fiyat düştü vs.
Ben geçen yıl sana bu zeytinyağındaki pahalılığın kıtlıkla alakası yok, ihraç ediliyor o yüzden pahalı. İhracattan önce vatandaşın tüketimi düşünülmeli dedim.
Sen zeytinde kıtlık var, ben zeytinden anlarım, tüm türkiye piyasasını biliyorum dedin.
Peki ne oldu?
2023 üretimi 422 bin ton
2024 üretimi 475 bin ton
Hani nerede iddia ettiğin 180 bin tonluk üretim?
Aşağıdakileri sen yazdın:
Zrytinin ne zaman toplandığını düşünüyorsun.
Ve ne zaman satıldığını sanıyorsun
Biz 2023-2024 yılında topluyoruz ve bu sene yok yılı diyor
Yani yok yılında 420.000 değil 180.000 ton üretim bekleniyor.
Neyi iddia ediyorsun anlamıyorum
Senin zeytinlik nerede ve geçen yıl ne aldın bu sene ne aldın merak ettim.
Var yılından haberin yok
Yok yılından bi habersin.
Halen sidik yarışı yapıyorsun.
Ben edremitlw görüşüyorum burhaniyedwn haberim var muttan haberim var milastan haberim var didimden haberim var
Tüm arkadaşlarım zeytin yok yağda yok diyor. Senin zeytinlik nerede söyle orayıda araştıracağım birilerini bulacağım. Bi sebde mi zeytin var. Başkalarında da mı var
Bu yıl dediği 2023-2024
2023 yılında zeytin yok diyor.
Geçen yıl bir de şöyle demişsin, gerçi ne dediğin de tam belli değil, herhangi bir yazım kuralın olmadığı için.
Sende hem ev fiyatları hem Eytinyağı fiyatlarımşişikmdiye gezmeye devam edersin.
Sana laf ankatmaya uğraşacağıma deveye hendek atlatırım belki deveye harım olur.
Peki ne olmuş 1 yıl sonra?
-Şişik dediğim Zeytinyağı fiyatları geçen yılın bile altına inmiş (NOMİNAL DÜŞÜŞ)
-Şişik dediğim ev fiyatları enflasyonun çok altında artmış ( REEL DÜŞÜŞ)
Umarım forumun yeni sahipleri buraları okuyordur; ekonomi bilmeyen, hesap bilmeyen, üsluptan bihaber, Türkçe dilbilgisi ilkokul terk seviyesinde birinin forum yönettiğinin farkına varırlar.
Kanada soğuk kardeşim diyoruz, aklına lapa lapa kar yağan romantik bir resim hayali geliyor.
Buyur soğuk neymiş.
https://www.youtube.com/watch?v=0dDY...el=AboutNature
Biz o bahsettiğim makineden beş ayrı Bim den birer adet aldık. O paraya lityum batarya vermezler. Makineyi çok beğendim bendeki Braunu cebinden çıkarır sakalı sıfıra yakın kesenler için bedavaya gelir range fakir üretimi
Gamet, yeni yönetimle ücret konusunda anlaştı mı acaba?
Ortalıkta görünmüyor.
Ben geçen sene Marmara Birlik Gold zeytin kg 100 TL ye geldi. Baya stok yaptım bugün ki fiyatı 300 civarında. Zeytinyağı da ilave stokluyorum. Bu ülkede gıda fiyatları düşmez.
Gözaltına alınan alınana , bence nasılsa Trump canı sıkıldıgında bir trumplik yapacak düşüncesiyle öncesinde elimizden geldiğince şey edelim ortalığı diye düşünenler var
ne zeytİnyaĞ fİati ŞİŞİk ne ev fİyatlari ŞİŞİk
arz talebİn getİrdİĞİ bİr durum var
seneye durum tersİne dÖner gene
ama senİn dÜnyadan bİ haberlĞİn hep yerİnd esayar
senİn tuhaf egolarin İse fazla ŞİŞİk
İnmmesİde mÜmkÜn deĞİl
ayrica kafanda Çok İŞlemİyor
forumu kİmlerİn yÖnettİĞİnden bİle haberİn yok
zeytİn fİyatlarinda bİ dÜŞÜŞ yok akilli olan zeytİnİ ******madi zeytİn olarak kurdu bu sene İyİ para kazaniyor
200-300 tl zeytİnİn perakende fİyati
4-5 kg dan 1 kİlo yaĞ Çikiyor
yanİ kİlosu mantiken toptanda bİle 400 den aŞaĞi olmamasi gereken yaĞ
arz fazlasi nedenİyle 200-300 tl
gecenlerde venezuelali adam kemerini gosteriyordu.!!!!
eski kemerine 6 tane delik actirmis!!!!
maduro'dan sonra!!!!
herkese efelenip bir sey uretmeden,!!!
bir bok olmuyor.!!!!
chavez de ayni boku yedi.!!!!
ulkenin durumu ortada..!!!!!
her populist gunu kurtaran rejim gibi
bu rejimin de diyetinin sonu yakindir..!!!
Maduro denen anti-demokratik hukumetin venezuela halkini ac birakmasidir..!!!!
https://www.hisse.net/topluluk/showt...54#post5380754
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!
Calışmak zorunda olmak insanoğlunun lanet mi..?
https://www.youtube.com/shorts/4G3Swi-e7lM
Bir sene olmadı zeytini aldığım zaman paket Marmara Birlik Gold zeytin 800 Gr 80 TL den aşağı aldım. Şuan yediğimiz onun bir ufagi onu da 800 Gr 20-40 tl arasında almışımdir çoğunun ortalaması 20 TL. Evde son Marmara Birlik sızma zeytinyağı da 5 lt 175 TL onu kullanıyoruz. Ama ilave stokluyorum. Benim fiyatlarım maliyetim uzun vade hisseciler gibidir. A dan Z ye stok. Tıraş Makinesi de stokladım yedekli oldu. Bir tıraş parasına almış oldum
Bazı Bimlerde geçen hafta fason üretim yapan bir 2xs zeytin vardı .Gemlik 1kglık pet kutuda , tadı fena çıkmadı. Kgı önce 114tlydı, sonra 86tlye indirdiler tadına baktığım için topluca alayım dedim 86tliken nasıl olduysa kasada 64tl çıktı fiyatı 🫣. Dış güçlerin oyununu bozdum hemen.
Uzun süredir bim ve a101ler bazen stedigi miktarda satamadigi et ürünlerini tettye 1 hafta-5 gün kala falan raf fiyatindan değil çok uyguna teklif ediyorlar, hatta 3al 2 öde yapıyorlar üstüne bir de. 2 hafta önce tett ine 5 gün kalan 400 gram yağsız kıymayi(%20 yağlı olan değil , max%6ydı galiba) 152tlden ve yağsız but sote et 400grami 156tl fiyattan hesaplayip 3 al 2 öde seklinde aldım buzluğa .
Bimde satılan etlerin hepsi at eti
litrelik aslan sütü 785,29 ye inmişti bende adettendir diye iki tan aldım .
Bu arada cihangirkonya de boynuz kulağı geçecek sanki benim gibi banka kombolarıda yapıyordur belki .
Geçen hafta kombo ile yçh yi 370 lira ya getirdim mesela
Banka komboları benim göbek adım :) harcamalarımin %15-35 arası banka kampanyasıyla dönüşü olmazsa rahat edemiyorum. Normalde içki uzun süredir satın almiyordum ,stokluyum diyerek , ama tur grubundan çok ucuz diye yagmaladiklari Çin'den dayanamayıp ben de almıştım. 1 litrelik sade cin 12, 1 litrelik çilek aromalı cin 13 dolardı. Bugün 2-3 şişe tonik aldı
m. Hayırlısıyla yarın tadım yapicam
Aynen , bugün qrla başlattılar , büyük ihtimal yarın da normal alisveristeevcil hayvan mamalarında %50 money iade edicekler can dostu olanlar varsa
Kuru incir fiyatlarinda korkunc dusus geliyor
Fransa bilmem kactane tiri geri gondermis
Millete zehir yediriyorlar
Ben sahsen Tugba Kuruyemis ten aliyorum uzerinde alfatoksin testinden gecmistir yaziyor. Daha iyisini bulamadim
Konya selçuklu ilçesi beyşehir caddesi civarı 3 katlı bina çökmüş
Kimmiş o cahil..
PATRON SOR DEDİ
https://www.hisse.net/topluluk/showgroups.php
Yönetim kadrosu..
Erdoğan: Milletimize bu büyük acıları yaşatanlar hesap verecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kartalkaya'daki yangınla ilgili "Kartalkaya otel yangınında hata, görevini ihmal, usulsüzlük ve açgözlülük sebebiyle milletimize bu büyük acıları yaşatanlar mutlaka yargıya hesap verecek" dedi. Soruşturma kapsamında 14 kişinin gözaltına alındığını açıklayan Erdoğan, olay üzerinden siyaset yapılmasını eleştirerek, muhalefetin tutumunu esefle karşıladığını belirtti.
Yürütmenin başı kendini tarif etmiş.!!
İmar aflarını çıkarıp millete evlerini mezar yaptı.!!
Kendini ekomomist ilan etti.!!
Sonra nassla idare edin diyen.!!!
Yine kendisi.!!
Vatandaşın alım gücünü sıfıra indirip.!!!
Papaz Robinsonu özel uçakla ABD ye uğurlayan.!!!
2024 yılını emekliler yılı ilan edip.!!
3 ün 1 ni veren.!!!
Yine kendisi.!!!
Yaz yaz bitmez.!!!
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!!