Niye dayucuğum, bak petko kırmızı :he:
Printable View
yavaş al be heyvan beeeeeeeee..
:drunk::drunk:
to to to kat kat hülülouğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ
longlar flat... anlık fiyattan.
:halay:
9670 9685 deki BIST100 boşluğunu dün ve bugün doldurdu üzerine tam bu noktalarda kaldır bas yaptı 2 kere. 2 sefer de de Daha aşağılara da gelebilirdi ama getirmedi. Sanki BIST100 10100 10200 nihai hedef 10400-700 bandı üstte kalan boşluk ilk etap olmak üzere borsada kısa vade için düzeltme bitti mi acaba diyorum.
Ama hangi kağıtlar ön olana çıkar onu bak bilemem.:) sindoma daha iyi analiz eder. Tabi bu görüşe katılırsa.
Neyise
Ben yinede uyarayım, adaya veda eden sayısı artıyor.yakında muhabbet edecek, takılacak kimseyi bulamazsınız
Birbirinizin kalbini kırmaya gerek yok.
Kazanan haklıdır.
Borsa adı üstünde
Kim kime korsa
Ömür bitiyor borsada fırsatlar hiç bitmiyor :wave:
Ben kendi oyunumu anlatıyorum ama sen zekisinki bu kadar kişinin içinde basarım dememden onu anlamışsın .
bak tokatçıyı soruyordun aday adayısın şanslı günündesin.:drunk:
dip not. 11188 kadar grafiğe göre ben altı xbank yazılanları iyi oku .
bastımmmmmmm mı bastım kolay gelsin:)
Küstürdünüz Tokatlı kardeşimi.
Şimdi pala long mu short mu yapacak diye düşünür durursunuz.
Bedavadan yönü söylüyordu..
Neyse.. Belki araba sürüyordur.. Gelir akşam seansına palayı tokatlamaya...
O zamana kadar sabır edeceksiniz azucuk :)
https://i.hizliresim.com/gviooca.png
sağ üst tarafta badem bofası sol tarafta diğer :)
bozkurt sen meseleyi çok yannış anlıyorsun..
burada kimse kimsenin yazdığına ettiğine veya normal muhabbettine birşey demez.
ben tonla evrim muhabbeti yazıyorum.. ama muhabbet anlamında yapıyorum
ama her yazının altına abuk subuk sataşma ve hakaret içeriği eklersen sende bi sorun vardır.
forumda kimse kalmıyor diyorsun ama bu salaklar yüzünden kalmıyor zaten.
dakka başı sindo sindo..
ne ulan bu.. yazacaksan pozunu yaz veya yazma normal muhabbet et kim ne diyebilir.
Bozkurt,
aşağıdaki 59 kişinin içindedir o:)
elbette herkezin anladığını anladım ..uyanık :)
O kadar ön yargılısın ki ters esprimi kaçıracak kadar :)
Okuduğum yazdığımıda iyi bilirim sen o güzel kafanı yorma :)
Anlamsız bi şekilde buralara getirdin olayı ..bişey yok hüstat rahat ol :)
İyi afferin bildin bastın ..:)
Sana da kolay gelsin ..
puhhaaassk
HAL onun emre , hikaye olan tahta hariç açığa satıyor sonra aşağıdan topluyor yalnızmı değil trade ediyor .
biz tok alıcıyız ppf bize yeter gelirse bizim bantlara eyvallah gelmedimi oyunda olanlar kazansın sıkıntı yok.
benim alıcağım tahtalar bugun yine kırmızı :)2.60 pıst 100 seviyesinde
ABD çoştu veri ile herşey düzeldi:)
İçsel Analiz
@icselanalist
Altın'da 2025 Hedefleri
Reuters'in 34 kurumsal analistinin 2025 yılı için altın fiyatı tahminlerini içeren anketinin sonuçları aşağıdaki grafikte.
2025 yılı için ortalama yıl sonu tahmini 2.700$/ons (+%2,7 Y/Y) iken, medyan biraz daha düşük seviyede, 2.674$/ons (+%1,5 Y/Y) olarak gerçekleşiyor.
Bununla birlikte, 2.350-3.280$/ons arasında oldukça geniş bir aralıkla, daha iyimser bir bakış açısına doğru bir eğilim olduğu da görülüyor.
+22%'lik artışa denk gelen 3.280$/ons hedefine sadece 2 analist oy veriyor.
Kaynak: TopDownCharts - Peter Redward
https://x.com/icselanalist/status/1879464153200664635
Büyükşehir Çalışıyor
@tcbuyuksehir
·
4s
SON DAKİKA | Ekrem İmamoğlu:
"Hedefiniz İBB'ye ve bana ulaşmaksa, benim yol arkadaşlarıma ve ailelerine çile çektirmenize gerek yok.
Siyasi yasak davam orada, madem hedefiniz benim, mert olun, benim cezamı onayın.
Hodri meydan!"
"Kalp krizlerinde patlama yaşanıyor. İstatistiklerin olağanüstü dışında kalp krizi duyuyoruz" diyen Yılmaz Özdil, geçirdiği kalp krizi nedeniyle yoğun bakıma kaldırıldı.
https://x.com/ErkanTrukten/status/1879463483676492114
Bu topikte yetişkinleri, hatta bebekleri aşı kobayı olarak kullanılmasına karşı çıkanlara hakaretler eden bir güya sağlıkçı vardı pandemi yalanı günlerinde. Gram erdemi varsa gelir şurda özür diler.
Millet genç ihtiar demeden kalp krizi geçiriyor. 1 ay önce Almanya'da 3 doz biontek aşılı 49 yaşındaki kuzenim kalpten gitti.
Sağlık, ilaç sektörüne şüpheyle bakmaya devam.
30 tane çeşit çeşit hissenin, çeşit çeşit ağırlığın olduğu endeks satış gününde sadece 6 puan artmış.
bence bunu çözen değil borsanın, evrenin sırrını bile çözer.
aşağıdaki boşluğu kapatmanın yolunu yapabilirdi, yapmadı.
testereye devam.
Hüseyin Baş
@huseyinbas_BTP
·
4s
Depremde bir araya gelemeyen partiler konu terörle müzakere olduğunda bir araya geliyor
Buna devlet politikası diyorlar ama merakımız şu; bu hangi devletin politikası?
Kulak çınlaması için doktora gitmeye gerek olmadığını düşünüyorum,bu durumu doktorla çözen duymadım.3-4 yıl önce bir gece kabus gibi uyandım, sağ kulağımda titreşimli bir çınlama korkunç birşey,sabah Dr. Koştum,bir şey yok,psikolojiktir dedi bir hap yazdı gönderdi,tabiki geçmedi,biraz araştırınca çoğu insanın bunu yaşadığını,kimsenin de bu sorunu aşamadığını okudum.Sen nasıl aştın dersen,umursamayarak.Sebepler ne dersen, yaş, stres ve mevsimler.Her hastalığın ayları var,misal benim çınlama Kasım -nisan arası,sonra 6 ay uykuda.Mart-haziran arası da alerji.Neyse yazın çok şükür 3-4 ay tatil yapıyoruz.
bir tane kafferengili, pempeli :oleyo: grafik atamda mert abi gıcık olsun :kahkah:
zaten anlamaz ama olsun :drunk:
(1135000 ara direncini yazmamıştım, oda orada durupduru... görüyonuz )
https://i.hizliresim.com/c2brp8h.jpg
yurtdışı çok yüklendiği için , bugün MAVİ 'den aşağı doğru uzaklaşamadık... oraya park ettik
önümüzdeki maçlara bakacağuz