Bugün olacak gibi. Öngörü devam ediyor mu?
Printable View
https://resmim.net/f/MiEY3p.jpg
haftalık takas
Bu sabah baktığımda, VİOB'de -19.80% gösteriyordu.. Belli ki bazı çakallar oradan dalmış mala. Zaten daha düşecek yeri yoktu, sonuçta taban yapmış. AKBNK'de tek bir işlem bile olmaması ihtimali olmadığı düşünülürse, bazı çakallar oradan deli gibi mal kaldırmış. İşlem adedini göremiyorum ama gerçekten bu durumdayken bunları akıl edebilen yatırımcılar olmasına şaşmıyor değilim. Ben ekrana mal mal bakıp, ne olup bittiğini anlamaya çalışırken, adamlar tabanı görmüş oradan basmış...
Bankalar arasında açık ara neden en çok bu arkadaş düşüyor, gerçekten anlam veremiyorum... Bir anlam veren var mıdır?
Neden gidemiyor bu kagit? Bilen varsa belirtebilir mi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
babam 100 kağıt verdi. 15.000 lot al dedi. hayat dersi alırsın dedi. o günden beri
ne tahtanın ne benim yüzüm gülmedi. teneffüs zili çalsada kaçsam dersten bi nefes alsam.
bu ak kızı alan yok mu.
oysa çok cazibeliydi
Bu hafta banka hisselerinin haftası olur...Fed ile swap veya IMF ile coronavirüsten dolyı stand by sız anlaşma hisselere ciddi prim getirebilir....ytd
Maliye bakanı şu an Amerikada IMF bahar toplantısında....Çok uygun stand by sız kredi vereceklerde biz almıyacaz ....Belki fed ile swap daha anlaşması daha uygun olabilir ....ytd
IMF kredi limitimiz 6,5 milyar dolar %1,5 faizle max. 10 milyar dolar alınabileceği ama Endonozya örneği olduğu gibi FED swap yapılırsa 50-60 milyar dolar alınabileceği söyleniyor o yüzden swap işlemi tercih edilir deniyor.....Sn kalın zaten herkesle diyoalog içinde olduklarınıda ifade etmiş....ytd
Bu lanet kağıtta hiç küçük yatırımcı yok galiba
MI 8 Lite cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Garantiye nazaran çok geri kaldı..
17.04.2020 tarihinde, Nitelikli Yatırımcısı olduğum Serbest Özel Fon’a ,özel emir yöntemiyle beheri 5,81 TL
birim fiyat ile toplam 32.843.550.- nominal tutarlı AKBANK payı satış işlemi tarafımca gerçekleştirilmiştir.
İşlem sonucu söz konusu pay oranımda doğrudan/dolaylı değişiklik olmamıştır. İşlemin detayına ilişkin
bilgiler aşağıdaki tabloda verilmektedir
Serra Sabancı
Evt bu kadar satıs yeter artık. 5.70 den başlayan yeni bir hareketle cok kısa bir sürede 6.20 de size tekrar yazarım.ytd. Kişisel fikrim tabi
Ne cenabet kagitmis bu böyle
3 ileri 5 geri
SM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tınaz baba burada gördüm seni şaşırdım 5.70 ile gözüme burayı kestirdim girdim bugün seni burada gördüm ya sen de benim gibi ölü kovalayıcı sın artık kafam rahat 7-8 ayda burada beklemeyiz sanırım 30000 Lot aldım dayanamadım bu fiyata Akbank görüp almayan borsada kördür dedim.biraz daha 30-40 kuruş düşerse bi 30000 ile tezgahı buraya sürerim artık.sende burada isen bi100lukte buradan alırım😁😁
Bankalar Batık diyen arkadaşlar Bilancoları bekleyip konussun. Bankalar batık olursa diger şirketler acık mı kalır??
Sorun şu; Yabancılarda encok Banka kagıtları vardı.Petrol longlarında eksiye düşünce Bizdeki Hisselerini satıp nakite döndüler.Cünkü Long pozisyonları için Para gerekiyordu.Petrol da düze cıktıklarında elbette bize tekrar Ucuz kalan Banka hisselerine geleceklerfir. Ytd.
Sizler; Dow-Dax-S&P500 Vadelilerini takip edin. Ona göre pozisyonlarınızı alın.
Akbnk kapanış 6.04. Hakikaten batıkmış Bu Bankalar😂😂😂😂