Bakalım yeni SPK başkanı bu akıl almaz olaylara el atıp da Goldaş yatırımcısının mağduriyeti giderilebilecek mi ...
Printable View
Bakalım yeni SPK başkanı bu akıl almaz olaylara el atıp da Goldaş yatırımcısının mağduriyeti giderilebilecek mi ...
Helal süt emmiş yönetim ve yoneticilere ihtiyaç var. Yozlaşmış bir yönetimin çarklarında ezildik resmen.
Helal süt emmis bürokrat ve siyasetçiler varmı ki kaldimi ki dürüst yöneticiler istiyorsun oraya gidenlerin hepsi haramzadeler ancak biz borsa mağdurları toplam 100 şirket batirildi bu şirket magdurlarin hepsi yani hepimiz bir araya gelsek bir güçlü miting yapsak siyasetçiler sesimizi duysa ozaman magduriyetlerimiz giderilmiş olur yoksa sen ve ben bir kaç kişiyi adam yerine koymazlar bu yüzden güçlü birlikte likte tüm mağdurların lehine kararlar çıkmasını saglayabiliriz sonuçta halka arz a izin veren devlet denetim devlet yapıyor zamanda devlet gereğini yapıp bizi zarara ugratanlarin mal varlıklarına el konacağı şekilde dava açıp zarara uğrayan biz yatırımcılar in zararlarinin odenmesine vesile olmalı işte gerçek yönetim ve devlet bu sekilde olmali muz cumhuriyeti olmamali
Adaleti saglamasini, seni korumasini bekledigin devlet dolandirici ile birlikte olup seni soyuyor. Sedat Peker anlatti ya. %6 komisyon. Biz de bu gordugumuz sahtekarliklari otorite nasil gormuyor diye dusunuyoruz.
Ta 2004 senesinden beri bu pisliklere karismis, kac kere ceza yemis adama 40 milyon lot tahsisli. 6 aydan once bosaltiyor. 1 sene sonra bu sefer 80 milyon lot tahsisliye izin veriliyor. Olmaz arkadas boyle sey. Otorite dolandirici olmasa bu dolandiricilar birsey yapamaz kimseye. Olmayan lotlari da almazdiniz.
Nasil bir ortamdir be. Her tarafi kokusmus.
Biraraya gelip ne yapacaksin. Bunu sana yaptiran yasama-yurutme-yargiyi da kontrol ediyor.
Daha once cozumunu soyledim. Ingilterede yagli kaz Socgen'e dava acmak gerekiyor yatirimciyi zarara ugratti diye. Bu is icin de ama avukata para kaptirmayin, dikkatli olun.
Bizi yanlış yönlendirenlere dikkat edin, saçma sapan şekilde yurtdışında dava acmaktan bahsediyor
Yetkisiz bir şekilde hemde yurt dışında,
Bu kişilerin hiçbir hisseleri olmadığı halde bizim bir araya gelmemizi engellemek için ellerinden geleni yapiyorlar
Goldaşın nasıl soyulduğu ortada, ayrıca yargitay kararlarınin ısrarla uygulanmadıgi da ortada
Önemli olan adaletin uygulanması, sabredip bekleyeceğiz
Komiklik olsun diye tavsiyelerde bulunanlara gülup geçin benim gibi😀😀😀😀😀
Borsa da yolsuzlukların araştırılmasına yönelik önerge meclis tarafından ret edilmiş
Neden ki, varsın araştırılsın
Kime ne zararı olur ki?
Bizim gibi milyonlarca küçük yatırımcı belki parasını kurtaracaktı.
Ülkeme adalet gelmediği sürece ne yapsak faydasız
Sabırla güzel günlerin gelmesini bekliyoruz
Ailemizin çoluk çocuğumuzun parasını yiyenlerin Allah üzerinden belaları eksik etmesin
Bu pisliklere lanet okuyorum
Bende de 10.000 lot var 0.99 dan. Senelerdir hesapta gözüküyor. Şimdi kaç para olurdu Allah bilir o zaman takmamıştım ama düşğnmemek elde değil.
Bir müracat olursa bende bişiler yapmak isterim.
Amma bos adamsin be. 5 senedir ayni seyi yazip duruyorsun. Birileri engel oluyormus, birileri istemiyormus. Git bulus la. D
ugune git beraber maca git istersen engel olan mi var.
5 sene once ne dedim sana? Senelerce bunlari yazarsin, sonra da olup gidersin. Ne kazandin be bu 5 senede yazsana buraya? Bos bos yazmaktan baska bir isin yok. Sana ne yav isteyen gitsin Ingiltere'de acsin parali kaz SocGen'e dava. Muhtemelen parasini da kurtarir. Burda mal mal olmayan sirketin olmayan varliklari ile ugrasip engelliyorlarmis da oymus da buymus da diye zirlamaz.
Ne yapmaya calışiyorsun, hissen olmadığı halde neden burada takılıyorsun, burada umut arayan arkadaşları neden yanlış yerlere yolluyorsun, herkesin çoluk çocuğu var biraz vicdanin varsa vazgeç bu işlerden
Goldaş'ın çözümü Türkiye'de, Adalet er veya geç ülkemize gelecek, işte o zaman bütün küçük yatirımci arkadaşlarim birlik ve beraberlik içinde hareket edeceğiz, çoluk çocuğumuzun nafakasını hırsızların kursaklarından söke söke alacağız,
Yahu bu hırsız kardeşler yaşıyormu insan içine çıkabiliyorlarmı ?
burlar kımı dolandırmıstı???fransayımı?
Türk borsa tarihinin en büyük yolsuzluklarından biridir Goldaş olayı, Neden üzeri habire kapatılmaya çalışılıyor, Goldaş yolsuzluğu bir fetö operasyonu mu, meclis araştırma komisyonunda neden görüşül müyor? Neden kimse Goldaş olayının üzerine gidemiyor, kimler neden çekiniyor, Biz burada tartışmaya başlayınca neden birileri hemen devreye girip te bizi yanlış yönlendirmeye çalışıyor, Goldaş olayını aydınlatacak gerçekten namuslu insanlar yok mu? Bu kadar mı insanlığıni kaybetti bu ülke? Sizleri korkutan , size gözdağı veren kimlerdir, yazıklar olsun, bizler çoluk çocuğumuzun geleceğini çaldırdık, halâ umutla bu ülkede hukukun egemen olacağı günleri bekliyoruz
Vebalı ve lanetli bir hissenin girdabından halen kurtulamadık. Hırsızların iş adamı kisvesi altında itibar görmeleride cabası. SPK nasıl bunlara göz yumuyor, Yüce devletimizin adelet sistemi ile çözülmesi tek temennim, çok mu şey istiyorum!!!!!!!!!
Özetle:
https://youtu.be/wi8HZdu8unI
bişeyler olacak gibi.goldaşın itodaki kaydında merkezi hasan paşa olarak görünen şube ki sonradan taşınılmıştı oraya 21şubat 2023 tarihli iflas kaldırıldığına dair ibare var.sırada borsaya dönüş olur.inşallah diyelim artık 10 yıl üzerine...
Ülkemizde yeterki hukuk kuralları işlesin, bizler muhakkak kazanırız
Hey gidi koca ölümlü dünya sen neler gördün...
Yeter artık yalınkayalar. Çözün artık şu düğümü. Goldaş taki hisselerimizi tas tamam hakkı ile geri verin😡😡😡
Neredesin 10 ton altın, Neredesin goldaş, gözümüz yollarda bekliyoruz. Yalınkayaların keyfini bekliyoruz neredesin kazanılmış ingiltere mahkemesinin tazminatı. Adalet er geç yerini bulsun artık.
Altın ons fiyatı 2000 dolar civarı Goldas ın ederi kim bilir kaç olmustur.
Yahu hem altın hem parası hemde hisse , nerde bu paralar
Arkadaşlar cimere yazdınız mı, Goldaş yolsuzluğu konusunda yardım istediniz mi, Gerçekten mağdur olan arkadaşlar mutlaka yazmalı, sesimizi mutlaka duyurmalıyız, Ben hala hakkımızı alacağımıza inanıyorum.
Hukuken zaten haklıyız, vicdanlara seslenelim, ülkemizde vicdan sahibi olan bizi sahiplenecek insanlar mutlaka vardır.
şirketin nakit varlıklarını yurt dışında kurdukları fona aktarıp,üstüne yattılar...
spk gidin şirketinizden alın paranızı , benimle işiniz yok diyor...cimer yazsan nolcak...
http://https://spk.gov.tr/data/61e0b...d1/2013_40.pdf
raporda herşey açık ve net...geri dönüşü çok zor gibi...
2012 yılında dolar 5 tl iken 449.957.423 tl yi Berr ve perle madencilik hesaplarına aktarmışlar. on yıldır orda yatıyor.(yemediyseler)tazminat cabası...bende hatırı sayılır para kaybettim bu hissede.Umut fakirin ekmeği derler...açılmasını umut ediyoruz....Hiçbir yerde haber yok...vicdanlarına kalmışız...
Güzel ülkemde bu gibi hırsızlar ile bu iş çok zor. Utanmadan birde şirketlerin üst yönetiminde halen görev alabiliyorlar ayrıca bunları bünyelerinde çalıştıran firmalarada şaşıyorum. Kim şirketinde bu tarz düzenbaz sahtekar karakter çalıştırı 😃
Ayrıca baklava çalan hapis yatıyor toplumdan ayrıştırılıyor ve hatta adli sicil kaydı oluyor ama bu şekilde nitelikli işlerin eser sahipleri ortalarda itibarla dolaşıyor.
Mesala bu olay Kenya’da Nijerya'da yada sudan da olsa acaba hukuk sistemi ne şekilde bu konuyu değerlendirirdi. Altın yok, altının parası yok şirketin borsadaki parasıda yok. Istakayı iyi tebeşirlemişler, ve 3 band iyi çalışmışlar. 😀 işin enterasan tarafı soran sorgulayanda yok. 😃 Ne güzel bir dünya yaratmışlar, tebrik etmek lazım.
Üniversiteler de ders niteliğinde hatta doktora tezi düzeyinde bir konu oluştırmuşlar 😃 mk
2012 yılında dolar 2 TL idi.
Devlet neden vardır? İnsanlar mal ve can güvenligini kurmak için devlet kurmuşlar, devleti idare etsin diye idareci seçmişler, Ben bu kişilerin vicdanlarına sesleniyorum;
Lütfen yasaları uygulayın, mahkeme kararlarına uyun, bizim gibi sizin de aileniz var, geceleri huzurlu uyuyun, binlerce mağdur insanın ahını almayın
Unutmayın ki vicdan sahibi olmayanın dini de imanı da yoktur.
10 yıldır ilgilenmediniz, cehennem hayatı yaşattınız bizlere.,
Yeter gerçekten yeter, adalet istiyoruz..
Devlet organları suçlulardan icazet beklememeli yasaları uygulamalıdır...Bence...