Bu performansla yarış dışı bir hisse olarak görüyorum, yalnız temel verilere göre , örneğin lidfa veya garfa’nın pd/dd’ne ulaşması için en azından 40% yukarı gitmesi lazım. Umarım 2018 böyle bir süpriz yaptığı yıl olur ama sanmıyorum
Printable View
Bu performansla yarış dışı bir hisse olarak görüyorum, yalnız temel verilere göre , örneğin lidfa veya garfa’nın pd/dd’ne ulaşması için en azından 40% yukarı gitmesi lazım. Umarım 2018 böyle bir süpriz yaptığı yıl olur ama sanmıyorum
Sabah sabah aabenin biri satış yapıyo.
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1 ileri 2 geri. 😞
Birileri satarken birileri de alıyordur....
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Beyler yeniyim. Temettüsü için cüzzi bir miktarla girdim ve hergün alım yapıcam. Sizlere sormak istediğim 2 şey var.
1) şirket kurumsal ve sicili temiz mi? Yönetim şeffaf mı?
2) lisans başvurusu gibi bişey demişsiniz? Ne lisansı bu? Ve varsa böyle bişey bu lisans işi nedir?
3) şirket karlı ve temettücü bu sizce neden hisse fiyatına yansımamış? Bu kar ve temettü ile yüzde yüz potansiyeli var ama neden hisseye yansımıyor?
Teşekkürler
Farkındayım bizde sıramızı beklicez...
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Maasallah ne güzel islem yapiyo.
Türdeşleri içinde şirketin pozisyonuna göre en düşük fiyatlı olarak kalan belki de tek şirket.....şirket toplu biraz şey ister girmek için.. Ama en güvenli liman gibi duruyor..fakat çıkışa bir başlarsa dışardaki lot sayısı da az olduğu için alım fırsatı vermeden, kront,link, logo, lidfa , garfa gibi olabilir.. Yatırım tavsiyesi değildir...
Temettü sonrası kağıdı düşürenlere sormalı alttan alabilmek için düşürdüler alttan alanlarda bırdan satıyorlar 1.27 lere gerilettiler temetyüyle 23 kuruş sonrada yaklaşık 28 kuruş düşüş olan bize oluyor arkadaş ne alabiliyoruz nede satabiliyoruz şimdi 1.28 ve 1.29 dan alan satıyor burdan
bu hisse ucuz kaldığı zaman kimin kimlerin
işine geliyorda 1.40 olunca satışa geçiyorlar
açığa falanmı satıyorlar ondan sonra baskı allah baskı
benim aracı kurumum %80 yükseliş endeksin
üzerinde getiri bekliyor ama iki senedir
hala bekliyor.
O tahmin fk-pd-dd rasyolarına göre yapılmıştır. Oysa piyasa bir sene öncesine göre karlılıgını düşüren bu gidişle önümüzdeki yılda karını düşürecek bi senedi fiyatliyor.
Ne zaman ki karlılık bi önceki çeyreğe ve bi önceki yılın aynı dönemine göre artmaya başlar o zaman trend değisir..
http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post1438847
YILLIK HİSSE YARIŞMAMIZDA SON İŞ GÜNÜ
3 hissse seçin bir yıl yarışalım
bu sene belki sizin hissenizin senesi
alalım tahminlerinizi.
Olumlu yönde mi ?
Borsa her zaman çoğunluğu ters köşe yapar..
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu lanet olası endeks %2 yapmış neden tepki vermez merak ediyorum.
Yoksa bu sene temettü mü vermeyecek ? bedelli mi yapacak nedir senin karın ağrın ?
Bu hissenin huyu bu. dahi öncedende birkaç kere yazmıştım.
Temettü zamanı yaklaşınca biraz hareketlenir.
Temettü sonrası aşağı salınır.
Temettüden başka birşey beklemeyin.
Satan satana.. bir seyi fiyatlandırıyor (1) bu sene de temettuyu gec verecek (2) karı gecmiş senelerden dusuk gelecek.
Var bi sıkıntı
elbette anlık şeyler değil fakat bir yıllık yatıştan sonra da artık yol alması gerekir...yıllık 25 milyon civarı kâr yazacak bir şirketin değeri 100 milyonlarda olamaz.. gülerler buna...
Hacim iyi. Bakalım satışlar ne zaman bitcek.
Ne zaman aldığımı unuttuğum crdfa ile, bugün itibariyle vedalaştık.
Birazda kripto paralarda bekleyelim. Bakalım nolur.
Kalanlara bol kazançlar.
Lidfa ile aynı sektor temettü dağıtımı crdfa nın daha iyi ama hareketlere bakın kanser eder adamı.
Kar desen ikisininde aynı sayılır bizim kağnı öküz tarzında takılıyor.
10-11 gun içinde 12 aylık gelecek sanırım. Hanci mi yolcu mu gorecegiz ama bu bekleyiş daha çok hancıyı işaret ediyor!
Sık bakalım nereye kadar.Sıka sıka kabız olacaksın haberin yok crdfa :)
Bu sene de 24 kuruş alsak bari
En ideali %10 temettü, %50 bedelsiz.
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kesinlikle katiliyorum
SM-T562 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tarih atın tren bugünden itibaren kalkıyo. Hissiyat.
O his ayda bir defa banada geliyor [emoji38]
Ağzımı bozacak endeks olmuş 120.bin hala bok yiyen 2 geri 1 ileri.Yok temettü kağıdıymış fasa fiso crdfa harici ne alınsa en az % 10 alınmıştı.Karaktersiz olmak böyle birşey kimse maval okumasın yok temettü yok sağlam kağıt diye nerden girdik bulaştık dünya fırsatı kaçırdık bunun yüzünden.
Ne zaman çıkmak istesin basıyor kafasına belliki çıkmasını henüz istemiyor. E be müslüman bakalım temettü nü kaçtan vereceksin göreceğiz.
25 milyon kar bekliyorum.
Temettü tarihini bilen varmı geçen sene ağustosta vermiş ondan önceki sene nisanda bu sene ne zaman olur
HTC 10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.