citi 13,465 lot,
deuchebank 6,200 lot almış.
9 ekimden bugüne.
Printable View
citi 13,465 lot,
deuchebank 6,200 lot almış.
9 ekimden bugüne.
Tahtası güzelleşti...
ydkd.
Eskiden törkiş doco önceden giderdi. Şimdi Viyana doco'yu takip ediyor. Dikkatimi çekti ytd.
Fiili dolaşım miktarı düşmüş. %66 olmuş. Son zamanlarda çok değişmeye başladı.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Her zamanki gibi klasik aşağı salarak kapatıyor..ytd
KY arkadaslara nacizane uyarim;kagit iyi gorunmuyor. Son haketler gel gel deyip KY’a cakma hareketi bence. THY ile anlasmayi resmi olarak duymadan risk almayin. DoCo’nun yatirimci iliskileri sayfasindan kabaca cikardigim sonuc cironun %20’si ama kârin %50’si THY’den geliyor. Yeni meydana gidemezse THY ile sirketin degeri ne olur sorusunun cevabi bence daha onemli ve herkes fiyat hedeflemesini yapsin.
neye göre iyi görünmediğini de söyleyin bence....
yoksa yazdiklariniz havada kalır....
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tam gaz giden bir kağıt nasıl iyi görünmüyor ben anlamadım.Anlayan varmı acaba ????
İyi görünmüyorsa satarsın ?
Asıl sıkıcı olan Viyana'ya göre hareket ediyor .
Bu arada Viyana + artıda 43.530 şuan itibariyle.[emoji23]
Do & Co - RCB yatırım oylarını "Beklet" ile "Satın Al"
Hedef fiyat 63 ila 50 avroya düşürüldü
Raiffeisen Centrobank'ın menkul kıymet uzmanları ("RCB"), Do & Co hisseleri için "Beklet" ten "Satın Alın" a önerisini yükseltti. Buna karşın, fiyat hedefi 63 € 'dan 50 €' ya düşürülmüştür.
Analistler, Avusturya yemek yiyeninin hisselerinin aşırı derecede değer düşüklüğüne uğradığını tahmin ediyorlardı. Bunu yaparken, yeni RCB fiyat hedefi hisse fiyatının% 20'sinden fazlasını yükseltecektir. Karşılaştırma yoluyla: Cuma sabahı, Viyana Menkul Kıymetler Borsasındaki Do & Co hisse senetleri% 2.87 artışla 44.44 euro seviyesinde kaydedildi.
Ancak RCB uzmanı Christian Bader, İstanbul'daki yeni havalimanında THY'nin havayolu şirketlerine uçak ikramıyla ilgili kararı veren sözleşmeyi yenilememeye karar verdi. Sonuç olarak, analist, Türk iş dünyasında satışlarda önemli bir düşüş beklemektedir. Bununla birlikte, bu, diğer muhtemel emirler, özellikle de British Airways'in Heathrow havalimanında catering için yeni ihale edilmesi ile telafi edilmekten daha fazlasını görüyor. Analist, tahmininde, Türkiye'deki diğer bölgelerdeki Türk Hava Yolları ile devam eden bir iş bekliyor.
Do & Co şirketinin riskleri olarak RCB uzmanları, havayolu yemek hizmetleri alanında birkaç büyük müşteriye odaklanmaktadır. Analist ayrıca döviz kuru riskinin Türk lirası üzerinde bir risk faktörü olarak görüyor.https://aktien-portal.at/shownews.ht...-auf-%22Buy%22
Hocam yazıyı okuyup anlamak için mevcutta olmayan bu yazı dilini öğrenmek gerek .
Ceviriden anladigim, analist sunu demis; THY yeni meydanda DoCo ile calismayacak, kontrati yenilenmeyecek ama belki Turkiye’de ve TR disinda THY’nin diger meydanlarinda calismaya devam eder ve baska havayollarinin catering islerini alarak THY’den gelecek kaybi telafi eder!!!:)) Analist salagin tekiymis. THY gidince kaybettigi kâri nereden yerine koyacakmis?! Patron euro 20 koyduysa geri alim hedefini, vardir bir bildigi...
https://i.hizliresim.com/rJ9GAN.png
Yatırım tavsiyesi değil, sadece teknik gözlemdir.
https://twitter.com/KorayBoybeyi
Viyana eksiye geçti 194 ten verdim aşağı düşerse tekrar alışa geçerim
Bir haftada çok çıktı biraz geri çekilmesi iyi olur bol kazançlar.
http://derstandard.at/2000065993448/...ohner-geschert Atilla dogudan röportajı......
malda olanlara geçmiş olsun.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/635744
Türk Hava Yolları A.O.'nın İstanbul Yeni Havalimanına taşınması ile birlikte söz konusu havalimanında ikram hizmeti tedariki hususlarıyla ilgili olarak firmalarla görüşmelere başlanmış olup bu kapsamda SATS Ltd (SATS)'ın iştiraki olan SATS Investments Pte. Ltd. (SIPL) ile bir niyet anlaşması imzalanmıştır. Söz konusu niyet anlaşması kapsamında gerekli ön şartların gerçekleşmesi hukuki, idari ve düzenleyici onayların alınması üzerine ilgili kuruluşca ikram hizmetleri konusunda yatırım yapılması söz konusu olabilecektir. Önemlilik arz eden gelişmeler kamuoyu ile paylaşılacaktır.
Bu haberden sonra düşse bile satmıyorum bekleyecem artık dibi bulsun biraz alım yapıp ortaya düşürecem sonra yine çıkacaktır otel açılışı bir bahane olabilir tekrar çıkışı için
Geç bunları gec hedef 300 tl.
Şu anda bütün haberler faso fiso.Boşuna uğraşmayın doco nun daha gidecek çok yolu var.Viyana doco yükseldikçe Turkish Do&co hep yükselecek.Doco yatırımcısının bu baberlere karnı tok....
Bu haberle yarın seans açılışı doco için pek parlak olmayacaga benziyor.
160.40 dan 194.00 hızlı yükseliş yapan hisse için bulunmaz düzeltme fırsatı
Allah yardımcımız olsun.
Amin
Lenovo K53a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Viyana doco sağolsun. O gittikçe Turkish& doco coşuyor şahlanıyor.
Sanırım yarın hisse 201 i kırar.Ytd dir.
Ayaklarımız biraz yere bassın lütfen, gerçeklerle yüzleşmekte fayda var.
Tabii ki dünyanın sonu değil ama etkilemeyeceğini söylemek de hayalcilik olur. Eğer almak isteyen varsa şu anda 185.00 TL hemen vereyim. Özel mesaj atın yeter.
Yarın 201.00 TL den vermem ama 😄
Taban fiyatı görebilir......
SM-N910C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın ne olur derseniz herkesin genel beklentisinin tersi olur ...
Uzun süredir yazılarınızı paylastiginız haberleri takip ediyorum analizleriniz hep isabetli oluyor bu forumda en faydali sizi görüyorum katkılarınız için teşekkür ediyorum
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarın ne kadar düşer bilmiyorum ama kısa sürede toparlar diye düşünüyorum birincisi belirsizlik kalkti ikincisi zaten bu durum önceden biliniyormus ki zaten 260lardan beri bu durum fiyatlanmadimi üçüncüsü yeni fırsatlar ile yükselişe geçer umarım bu ara en iyisi ekranlardan uzak kalmak yok risk almak isteyen olursa yarın satıp aşagılardan almayı düşünebilir ama zararı fazla olanlara tavsiye etmem
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sinir bozucu olan 275 ten 160 a getirenlerin günler öncesinden haberdar olmaları....bariz bir insider trading....biz ky ler resmen karanlıkta çarpışıyoruz...mide bulandırıcı.
Diğer yandan bir süredir fiyatı avusturya borsası biçiyor ve onlarda yarın bizim gibi habersiz olacaklardır.sonuçta thynin kap haberlerini takip etmiyorlardır....birde yarın bir dolu adam açığa mal satmaya çalışacaktır...karman çorban bol fırsatlı seans olacaktır.
Doco thy ortaklığı olan bu şirketten niye vazgeçiyor bunu anlamakta zor....gerçekten yemekler lezizdi.