öldü heralde bu bilançoya kadar böyle gider
Printable View
öldü heralde bu bilançoya kadar böyle gider
Günlük marj 5,50 nere 6,04 nere uyanık hafta sonu harçlığını çıkarttın herhalde.
Endekse kiyasla cok geride kaldi bu endekste 6,60 daydi fiyati o da 3,5 milyon 9aylik kar gelmeden once
Bu kağıt için hiçbirşey yazmaya değer görmüyorum aklı olan uzak dursun son çeyrekte vergiyi az vermek için bakarsın zarar gösterir patron kalleş herşey beklenir saygılarımla...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...4b23cd919b.jpg
CASPER_VIA_M1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...d9174bb484.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...6101af7d92.jpg
ömür törpüsü
buğün çıkmıcanda ne zaman çıkacan A.K.K.
ederi bu demek ki demir attı iyice buralara, ölü essekten medet umuyoruz biz de
En erken yarin en gec haftaya persembe 6,60 denemesi yapicaktir endeksin cok cok gerisinde kaldi. YTD
evet 6.60' ı dener % 0.30 gbi kapar.
bu hisse gitmek zorunda bunlar son tangoları a.doğan vergi kaçıramaz artık üzerinde baskı var kar devam eder ve bir şekilde ederini bulacak.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...=1#post1438847
YILLIK HİSSE YARIŞMAMIZ
kurallara uygun 3 hisse seçin bir yıl yarışalım.
Savunma sanayine salincak kolu satislari ne durumda varmi bilennnnnnnnn???
Bu ne tepkisizlik ya hacim 2 bin lot daha. Sabırda kalmadı valla Ditaş aldığıma pişmanlık duydum ilk defa. Yoruyorsun Ditaş. 7-8 olsan da çok sevinemeyeceğim artık, korkum bilanço kötü gelirse 7-8 olması bir seneyi bulur. Elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz zararda olunca. Aydın Doğan kağıtları yatırımcılarını üzüyor.
bir ay-40 gündür 0.30-0.20-0.40 'larla ite kaka yaptığın düzeltmeyi bakalım 3 günde geri alabilecekmisin?bence bu kapasite bu kese kağıdında var.A.K.K.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...46#post1419846
yıllık hisse yarışmamız tahminleri almaya başlamıştır
3 hisse seçin 1 yıl yarışalım
DİTAS cıları da bekliyoruz.
endexin kızardığı günleri düşünemiyorum.bu kadar mı düşmeye istekli olunur.
7-8 ay önce 20.000 lot ile girdiğim ditaş hisselerimi sonunda sıfırladım.ne mutlu bana.kalan arkadaşlara allah sabır versin.öztürkgiller,ışıkgiller'den sonra dogangilleride kendi adıma uzak durulacaklara ekledim.yatırım tavsiyesi değildir.kalın sağlıcakla dicem ama bu kağıtta beklemek insanın ruh sağlığını bozuyor ne yazıkki.yinede kalın sağlıcakla.
[emoji112][emoji112][emoji112][emoji112][emoji112][emoji112][emoji112][emoji112][emoji112]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Doğanın bu ayıcığı halen neyi bekliyor TEB 'deki yığınla koyun hiçmi değer artışına ihtiyacı yok ey şeytan Doğan yeter ky ahını aldığınız.
Batan geminin malları olmaya aday aslında gerçekçi işlemler değil tamamen baskıcı.yrd
Yatırımlarının büyük bölümünü bitirmiş olması, otomotiv sektörünün rekorlar kırarak 2017 yılını bitirmiş olması dolayısı ile ditas'ın 2017 senesini güzel bir bilanço ile kapatacagını düşündüğümden bugün itibari yeniden aranıza katıldım inşallah ayağım uğurlu gelir.. Herkese hayırlı bol kazançlar.
Parçacılar dört nal koşuyor bu halen baskılanıyor sırası geldi geçti.
Otomotivciler ucuyor.. Ditas hala isinma turlarinda.. :) Topiginde kimsecikler olmayan hisseler hep hosuma gitmistir.. Bekleyelim bakalim.
vergi dairesine gönderilen bilançolar 15 şubatta gelir güzel bir kar gelmesi gerekiyor ozamana kadarda buralarda tutamazlar zaten
Hisse tam toplu takasları hiç dikkate almayın sadece TEB 'deki hisselerin Doğanın olduğunu düşünüyorum kalan aracı kurumlarda görünen hisseler sadece şaşırtma amaçlı ve emanetten oralarda kg kardeşlerime bol kazançlar.YTD
Teb deki takas sabit duruyor isle gedik yapiorlar hareketi bu kaitta genelde, is baskiladi bir aydir ama bakalim hakkkmizda hayirlisi olsun
Yapilan yatirimlari bitmis olmasi bu sene bilancoyu cok olumlu etkileyecek.. Hammaddeyi usd ile alip urunu euro ile satmasi euro-usd paritesinin 1.21 li seviyelere gelmesi ile 2018 1.ceyrek bilancosunda patlama getirecektir.. Cikarilmayi bekleyen elmas gibi.. Bekliyecegim sabirla..
90 ların 2000 li yılların baslarinin Ditas ı neydi ....
Eskilerin kafa hissesiydi...
HTC One A9 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatırımlar 2016 sonunda bitti diye biliyorum ve 2017 de beklediğimiz patlama olmadı maalesef. Parite işi biraz karışık galiba hammadde hepsi dolardan alınıp hepsi Euro satılmıyordur. Birde 2-3 ay önce şirketi aramıştım bana kredi borcu Euro üzerinden demişti. Yani Euro yükselmesinin avantajıda vardır dezavantajıda. Umarım yıl sonu bilanço 5 gelir, 2017/1 den sonra ikinci çeyrekte toplam 5 milyon kar bekledik gelmeyince çakıldı hisse eğer o zaman 5 gelse idi yükseliş ivmesi devam ederdi. En yüksek kâr 2017/1 çeyrekte geldi ve sebebini sorduğumda stoktan kaynaklı demişlerdi. O yüzden son çeyrekte 2 milyon kâr gelmeyebilir. Gelmezse şaşırmam 2 milyon ve üstü gelirse çok sevinirim.Gözlemlediğim kadarıyla Doğan hisselerinde genel bir durgunluk var bide kâr beklediğimiz gibi gelmezse daha çok bekleriz. Artık kapasite artarak gitmeli ciro,kâr her yıl katlayarak gitmeli yoksa bu şekilde giderse 2 ileri 1 geri , 1 ileri 2 geri aynı yerde kalır hisse fiyatı. Ytd değildir.
Bu tür şirketlerde yatırım hiç bir zaman bitmez ama yatırımın büyük bölümü 2016 sonunda bitti demeliymişim. Sizde yapılan yatırımlar bitmiş demişsiniz. Faaliyet raporunda evet öyle diyor hammadde dolar ile alınıp Euro ile satılıyor diye ağırlıklı böyle diyor. Mesela Amerika ya Euro ile mi satılıyor, Türkiye ye, Avrupa ya Euro dur. Sadece pariteye bakıp dolar alıyor Euro satıyor o zaman çok kâr açıklar demek kadar basit değil. Başka etkenlerde etkiler hammaddeye gelen zamlar gibi. İlk çeyrek parite hatırladığım kadarıyla 1.06 idi sanırsam 1.9 kâr geldi ikinci çeyrekte 1.14 0.4 milyon kâr geldi üçüncü çeyrek 1.18 1.1 kâr geldi. İnşallah son çeyrek tek başına 5 milyon kâr gelir hepimiz seviniriz. Şirket ile ilgili hiç haber düşmüyor kimden ne şipariş aldılar bilen yok sadece bilanço açıklanınca bişeyler öğreniyoruz. Yıllardır umutla bekleyenlerimiz var artık şirket hızla büyüsün istiyorlar hisse fiyatı 20-30 olmalı diyenler var. Ytd
Şirketin faaliyet alanı ülkemizin geleceğini ilgilendiren savunmadan sonraki en önemli 2. sektör olan otomotiv. Dolayısı ile yaptığı yatırımların meyvesini 2018 yılında alması gerekmektedir. Dogan faktörü etkili olmasa düşük sermaye oranından dolayı 20-30 lu rakamlar çok düşük bile kalacaktır. Aydın Doğan'ın reisle bu aralar arası çok iyi.. Geçen hafta reisle bir görüşmeleri de olmustu. Ben bu senenin flash hisselerinden biri olacaktır diye sesli düşünüyorum. Sakın yanlış anlamayın sizinle polemiğe girmek gibi bir kastım yok ama ABD ye malı satarken dolar olarak alır ama fiyatı Euro-dolar paritesine göre belirler öyle alır.. Bu nedenle Euro-dolar paritesinin yükselmesinin önemli olduğunu belirtmem bu sebepledir. Eğer elinizde hisse varsa inşallah hepimiz kazanırız. :) yineliyorum sabırla bekleyeceğiz..