Devre 4.60 gercekten cok guzel goturduler .herkese bol sans diliyorum benden cok kazanirsiniz insallah
Printable View
Teknik çizebilecek bir arkadaş varsa bilgilendirebilirse çok makbule geçer, olası hedefler hakkında bilgilenmiş oluruz,
Sen yenisin galiba Daha onceki sayfalari oku ben yazdim. Kimse yuzune bakmazken. 4 kisi ile bir senedir buradayiz. Borsavizyon gitti kaldik 3 kisi
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dün başladığımız yere geri döndük. Ne yaptı şimdi bişey anlamadım.
Yapsin pek onemi yok.yapi kredi benim bu sefer opturduk kendimizi:)
Dolasimda lotu yok ayaktir o
2.90 larda süründürdü. Birazcık başı kalktı vurdular yine. Dün niye yükselttiler. Dün yükseltmeseler bugün satamazlardı. 3 e kadar vurdursunlar. Her kağıt sahibinin şerefini yaşar. Girmişler çiftliğe önce açığa satış yasağı sonra bürüte soktular. Çiftlik ne de olsa. Ytd.
Peki brüt takasta kim mal alır...yada bu malı kime nasıl satabilirler ilginç...
Taban yaptıracaklar sanki bana öyle geldi.keşke satıp düşükten alsaydık.maliyetleri yüksek akbankın 3.96 dı galiba bakalım ne olacak
Brutten 5 ustu cikarmazlarsa borsa bilgimi sorgulayacagim.tabi kagit dogan olunca insanin da tedbiri elden birakmamasi lazim
Şimdi baktım kara kavga ayı formasyonuna benziyor 😁
https://i.hizliresim.com/gOplQR.png İlk seans alan ve satanlar
Uzun orta parmak da tamam. Bir iki yukarı aşağı yanına bir kaç küçük kapalı parmak yaptımı orta parmak formasyonu tamam. Ytd.
Matrix kullanan arkadaş varsa bi baksın bu teb ve Zi̇raat kimin malını satıyor?
ünlü dün 4,500 den aldıklarını zararına verdi? Ak ve finasnman olmadan birşey olmuyor anlaşılan
Dolasimdaki pay %6.14 dolasimdaki lot miktari 6.4 milyon [emoji85] [emoji85] [emoji85] ne diyeyim ben. Teb de dogan amcanin kendi lotlari. Tebde ki diger sahista butun lotlarini satti sabah.
Lotlarin 2/3 ak ve yatirim finasmanda bunlar onemli.
Beklentim 7tl zaten hisse ederi 6 hurriyet. En kotu 6tl uzeri. Kagit sektoru rasyonlarina gore 9tl
Adamsın diablo bey :) peki bunu yorumlar mısınız ne anlatıyor bu resim
http://hizliresim.com/vjVopO
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.[/QUOTE]
Tşklr bilgilendirdiğiniz için
Ak alıma geçti .finas ın mallarınıda alırsa oh mis
Benmi yanlis goruyorum. Ak yatirimin lotlari is yatirima mi virmanlanmis. 4 hareketinde aldiklari. Takasa bankin takasinda en buyuk bay is yatirim olmus
Dogru yeni gecmis
Nasil bir kumpas donuyorsa hic birsey anlamadim. Adamlar ne planliyorsa cozemedim. Ama dobur lotlarini ele geciren isyatirim 7.7tl kadar goturmustu. Hisseyi. Brut cikisi bir operasyon olur insallah. Yoksa uzun vadeci olacaz yine. Zaten hisse en kotu %50 gidiyor yillik
SM-P602 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarin tuzaklarla dolu olacaktir.
Gedik ak yatirim ziraat bence ayni adam.
2 ihtimal goruyorum.
Yarin biraz daha basar ve pazartesi yukari surerken mal verir.
Ya da yarin all time high yapip pazartesi roketler bakacagiz.
Bol sans dostlar