uykumu rahatca alabildiğim için uyandığım zamanda bi boşlukta kalıyorum.bugünde aynısı oldu. tabii günlük olaylarıda bu boşlukta değerlendirebiliyorum. bugün aklıma burasının hisse topiği olduğunu ve endeksle ilgili boşuna çene yorduğumu düşünerek sadece hisseye farklı bir uygalamaya geçerek paylaşayım diye düşündüm. oda şöyle: dört yüz beş yüz kağıt içinde yükselen 10 civarı kağıt tan üçünü yakalamanın çok zor olduğunu gördüm ve seans içerisinde not aldığım kağıtlardan hareket gelebilecek üç kağıdı paylaşarak katkıda bulunmayı daha uygun gördüm. hatta not aldığım kağıtları listeleyerek yarın bunun kontrolünü kendim yaparak bir gün başlayacağım. şimdi hem oynayıp hemde nasıl ilgilenebiliyosunuz diye düşünülebilir. ama durum sanılacağı gibi değil. ben oyuna çoğu zaman dört ten sonra girdiğim için sıkıcı bi şekilde boş geçen zamanı eğlenceli bi hale getirmek istediğimdendir.kazmayı küreği elime aldığım zaman zaten bulamazsınız:)endeks paylaşımlarım ise ihtiyaç duyulup tanıdığım insanlar tarafından sorulursa bunuda özelden paylaşmayı düşündüm. endeks paylaşımlarımı sakat bişey yaparım korkusu ile kaçtı denilmesin diye haftayı bitirerek noktalayacağım.bilginize..