Dollars kardeş cuma yazdıkların niye silindi ???
Printable View
Dollars kardeş cuma yazdıkların niye silindi ???
http://www.hisse.net/topluluk/showth...21#post1258221
Haftalık hisse yarışmamıza tahminlerinizi alalım.
aylarca ahlaksızca oyaladılar,kandırdılar,aldattılar.acabamı ?? dedim çoğu zaman..ne zaman ki sponsorluk oyunu bitti ve hala stat devir alınmadı o zaman biletini kafamda kestim.
şampiyonluk için ne demiştim.
yönetim bir bütün olacak ortadan yarıldılar.
seyirci olacak dedim en az kombine alındı..
spor kamuoyu dedim hepsi bir başkasının tetikçiliğini yaptı..
siyaset,federasyon vs vs ve özellikle avrupa mahkemelerinden beklenilen karar....
hepsi fıssss.
büyük bir boşluk gördüğümde burada işim bitti.
çok üzüldüğüm bir kulüp ve hisse....
ama ya bilerek ya da beceriksizlikten içine ettiler...
inşallah canı gönülden samimi yatırımcı kazanır......şahsen ben inancımı yitirdiğimden yakasını bıraktım....şurdan sattım,iyiki de sattım vs demek için yazmadım.topiği ve buradaki samimi insanları özledim.bol şanslar.
Geldiğin yere kadar git... Yine 1.18₺ sabır testi gibi bir süreç yaşıyoruz. Önümüz karanlık borsada kalmak anlamını yitirdi. Önümüzde bir de NATO krizi var.. Çok şükür zaten krizsiz hafta yok artık... Nerede biter bu düşüş bilinmez. Dipsiz kuyu...
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Eşin benzerin yok bildiğimiz süzmenin çok ötesindesin...gel canım gel şekerim.burda canı yanmış bunca insan olmasa seni nasıl eğeceğimimulu orta yazacam da olmuyor...paşam,dilediğince indir kaldırcan sonra unutma hem de seve seve.bir kardeşimizin yazdığı gibi dilersen 1,18 e kadar indir ben sana bindircem nasılsa
1.18 e neden düşsün ki uçağı mı düştü bu ********in o kadar da değil. Ytd
Buraya gelirken neyi düştü ki???mesele şu burda aleni istersem indiririm istersem kaldırırım yazan kişiler istedikleri gibi at oynatıyorlar.hiç sorun değil dert etmem versin istediği yerden 3-5 lot 3-5 lot toplar dilediğimde dileğimce eğerim o dilediğinde indirip kaldıranları.