http://i.hizliresim.com/37Y120.jpg
Printable View
Hocam eskiden operasyon yedide 4 tlye cikti.hatta 2 hafta once o zaman operasyon yapanlar su anda yeni ceza aldilar.bende 2.41 maliyetle bekliyom.giderse spekulatif gider.yani paranla uzun vadeli beklentili yatirim yapilip beklenilcek kagit degil.cok sig.vakfin gibi iyi bir operasyon uerse parcayi yirtariz.yoksa factoringler genelde defter degerinden islem gorur.bugun satilsa yine ayni fiyatlardan en fazla alir baska sirketler.yanlisim varsa duzeltin..
LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Değerlendirme hatanız var.Yine siz gözden geçirin.Bana göre potansiyeli çok yüksek.Boşuna malından olma.Tahtaya gelip mal alıp çekiliyorlar.
Kağıdı beklenti götürür. Bu yıl faktoringlerde yenilikler olacak. Bu kağıt gizli hazine. Bunu da tutturcağım. Daha önce bantas ve krgyo için aynısını söylemiştim. Bantaş dörde katladı spekülatif ama uçtu sonuçta krgyo ufak ufak yol aldı hiç geri gelmedi. Garfa da sıradaki kağıt. Bir yıl burdayım. Spek te duysun yüklü malım var. Aracı kurumusa merak ediyorsan her gün al- satım var.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bi sene ne verecegini daha aciklamadi degilmi.
LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
faktoringde olacak yenilikler nedir
Ticari finansman olarak değişecek isimleri. Finansal kiralamalarla birleşme ihtimalleri var. Tefeci izleniminin yıkılması için ayrıca yurt dışında bu değişiklikler bazı ülkelerde yapılmış
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi