bana göre endeks satış varantı UZIVZ ideal..
Printable View
bana göre endeks satış varantı UZIVZ ideal..
nedense gün içi yükseliş gelebilir olmasına rağmen hiç heyecan yok. belkide son mermime güvendiğimdendir. bide maç doksan dakka onunda rahatlığı olabilir..
UZIVZ 0.24 son mermi yazıldı..
seans öncesi tahminleri ciddiye almadan oyunu görerek oynayan ,heleki böylesine kritik sürekli desteklerin kırıldığı günlerde LONG olmanın trade den öteye gidemeyeceğini düşünen bir oyuncu olarak. dava sonuçlanmadan endekse yön belirlemenin karanlıkta göz kırpmaktan başka bi şey olmayacağını düşünüyorum..
al.. UZDCC
sat..UZIVZ kısa vade düşünenler için..
endekste gap olunca iş karışıyor. tamam geri çekilmeler düzeltme herhangi bir sıkıntı yok ama tutunacak bi dalımız olmadığından varant için hiç uygun bi piyasa değil..
ben bugün AKBNK.. al AKIKD sat AKIYD üzerine oynayacağım. çünki endekse göre biraz primsiz görünüyor. eğer oyuna girmek düşünülüyorsa bence bugün en uygun olanı bunlar..
endeksteki satışlara göre kendinizi satışa inandırmayın. çünki hala satış çizgisinin çok üzerindeyiz. her iki yönede trade düşünülebilir ama çöküş başladı gibi bi durum görünmüyor. katakulleye gelmeyelim..