552 maliyetle bekliycem bende Altan alamadım sabah yakalarsam alıcam maliyetle bekliycem
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
552 maliyetle bekliycem bende Altan alamadım sabah yakalarsam alıcam maliyetle bekliycem
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ENKAI_Enka İnşaat 5,46 üzerinde 5,56-5,60 hedef olarak izlenebilir.
Hissede dün yaşanan alımlarla ortalamaların yukarı kırılması pozitif. 20 günlük ortalamaya denk gelen 5,46’nın üzerinde kısa vadeli alçalan kanalın üst bandına denk gelen 5,56-5,60 hedef olarak izlenebilir. 5,60 kısa vadeli kanalda önemli direnç. Bu seviyenin üzerine yerleşmesi durumunda ise alımların hızlanması mümkün. Ancak bunun için 5,60 üzerine yerleşme görmeliyiz. Mevcut ve yeni açılacak pozisyonlar 5,40 seviyesini stop-loss olarak takip edebilirler.
Kapanış : 5,49
Destekler : 5,48-5,46-5,40
Dirençler : 5,52-5,55-5,60
http://www.borsagundem.com/foto-habe...yesi/1189432/3
Bugün mal veriyorlar da dün vermiyorlar mı Aslında pazartesi tatil, salı günü bedelsizler geliyor mantıklı düşünürsek salı günü büyük ihtimalle düşer o nedenle bugün 5,49 gibi çıkabilirsem, salı günü bedelsizle birlikte biraz daha alttan alabilirim diye düşünüyorum. kesinlikle ytd. bu benim düşüncem sizlerin düşüncesi varsa alabilirim arkadaşlar....
Hissede hareket çarşamba gününden itibaren yani bedelsiz bölünme tamamlandıktan sonra başlar.bugün pek birşey beklemeyin. pazartesi 1 mayıs tatil zaten.hareket yukarıya doğru görünüyor.
Y:T:D
Abi ben anladığım kadarıyla kağıt salıyı bekliyor bedelsizler gelince millet satmasın diye yükseltmediler sanırım salı günü bir miktar özellikle 5,40 lara kadar düşecektir ama ondan sonra hızlı bir çıkış olabilir diye düşünüyorum o yüzden şuan da 5,46 dan çıktım inşallah pişman olmam...ytd. iyi tatilller...
şu anda zaten bedelsiz olarak verilen paylar hesaba yattı. ancak salı günü işlem tamamlanacak. nasıl ki temettü ödemesinde 3 günlük bir süre veriliyor bunda da aynı 3 gün. Enka henüz kar açıklamadı bence çok erken çıkmışsın hisseden.keşke 1 hafta gibi bekleseydin en azından sen bilirsin yine de.sağlam firmadır enka.özellikle borsa dip yaptığı günlerde ne kadar güvenilir olduğunu kanıtlamıştır.Ben temettü ödemesini aldığımdan beri çıkmadım hisseden. normalde mayıs sonu gibi bekliyordum bedelsizi erken olması iyi oldu.
Biraz hantaldır sadece o kadar :)
Y:T:D