Printable View
Alıntı: Originally Posted by optimist_74 157.4 de 5 lot var. Seni mi girdin? yok ben 153 ve 154 arasından 400 lot aldım.henüz alım yapılacak tahta yok...
Alıntı: Originally Posted by bayraklı yok ben 153 ve 154 arasından 400 lot aldım.henüz alım yapılacak tahta yok... Beklentiniz Ne bu kağıtta Sayın Bayraklı
Alıntı: Originally Posted by Optimist_74 Beklentiniz Ne bu kağıtta Sayın Bayraklı herzamanki dönemsel hareketi.kısa süreli gelirim bu hisseye...uzun durmam
Uzun durulmaz ver kaç..
haydi canım beim kop ta gel,şekerim benim,canım benim,kop ta gel,çabuk gel,gellllllllll,gelllllllll . y.t.d.
Alıntı: Originally Posted by Optimist_74 Beklentiniz Ne bu kağıtta Sayın Bayraklı 400 lot iyi cesaret. Bayagi bir bekleyen var anlasilan.
Alıntı: Originally Posted by Optimist_74 400 lot iyi cesaret. Bayagi bir bekleyen var anlasilan. çok ekstra bir durum veya haber olmazsa olumsuz anlamda. yakın zamanda aldığım fiyatının altına gelmemesi lazım ytd
Alıntı: Originally Posted by bayraklı 165 te zorlanır gibi şimdilik Burayı kırarsa çok hoş olur nitekim niyet bozuk:)